35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:jakbys miała raka trzustki to chyba bys sie gorzej czuła? czy miała jakies symptomy?
symptomy wychodzą jak jest w zaawansowanym stadium
nie ma co analizować, rób Iwcia jak najszybciej badania w innym miejscu
iwcia77, Aasiula, Simba, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Pdobno jak sie uprzesz to Ci pokaza wyniki. Tak mowily dziewczyny z UK.
Wiem. Nieraz sie upieralam. Coz mi pozostaje. Znowu musze.
Poczekam jeszcze do 21dc na reszte badan i wtedy zaczne krucjate.SolarPolar, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnySimba wrote:KKSIIIISIEEEEEL!
Ty juz po??????
CO?
JAK?
MOW!!!!!!
Juz dawno
Tylko spalam i inkubowalam
Zabralam 2 , zostaly 2 miernoty ktore jeszcze probuja sie dzielic
Ogolnie hujnia
Z 12 zaplodnily sie tylko 4
Jednak ten zakrzep wplyna znaczaco na armie chlopa
Ale te 2 dzielne musza dac rade
Transfer robil moj lekarz
Trwal o dziwo dluzej niz pierwszy
I robiony caly czas z usg
Za 1 razem tak nie mialam
iwcia77, Mimbla, Heretyczka, SolarPolar, Magdala, Simba, macduska, sandra80, Reni, moremi, Aasiula, anna maria, Sabina, efcia, paszczakin, gretka, Natka_79, kapturnica, ania.g, mama78, megan8, BISCA, dorbie, beates, gosia7122, caffe, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wczoraj odwozilam mame na lotnisko i po drodze opowiadala mi, ze jakas jej znajoma bedac w Egipcie nie pojechala ogladac piramid bo widziala je w TV. Matka byla tym zszokowana, ze jak tak mozna! A jeszcze bardziej, jak jej powiedzialam, ze pewnie tez bym nie pojechala
Wolalabym jesc slonce i pic drinki, jesli w ogole zdecydowalabym sie pojechac do Egiptu.
Ale jest pare innych miejsc gdzie chcialabym pojechac. Na przyklad Alaska, Norwegia, Szwecja, Szkocja, Kenya, Argentyna a tropiki na przyklad kompletnie mnie nie kreca, chyba ze beda polaczone z jakas wyborna kuchnia.
Aha i Nowy York przed Bozym Narodzeniem, zeby sie poczuc jak Kevin.iwcia77, Heretyczka, SolarPolar, Magdala, Simba, Bozia3, moremi, efcia, paszczakin, ania.g, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak cytujecie posty z przekleńśtwami - to wykropkujcie je, żeby to zostało...bo tak to musi byc usunięty cały post z Waszą odpowiedzią...
ja pierdziu ile razy mozna tłumaczyć...
a z resztą więcej juz nie będę...tylko prosze nie płakać, że całe posty są usuwane...
z tego co wiem, nie trzeba usuwać wszystkiego, można (po wyedytowaniu całości wypowiedzi) usuwać sam feralny fragment... -dokładnie tak, jak uważasz za stosowne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 14:20
moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tesciowa juz po operacji...lekarz powiedzial , ze guz okazal sie duzo wiekszy niz to wygladalo na obrazach usg, tomo, rm..wycieli 4 cm...z wygladu - rak. material juz jest w laboratorium czekamy na werdykt.
Alojz wzial urlop...
Ciężko jak złośliwy
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Kisia?
Mimbla, sily kobieto.
Po dwoch tygodniach refleksja. Tak jak bylam fanem swiezego pieczywa a nawet nalogowym porzeraczem uwazam, ze jesc bezglutenowo sie da i wcale nie jest to problem.
Wiekszym jest cukier. Nie wytrzymalam bez cukru dluzej niz 3dni. A gluten? Phi.kkisia, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:czasem kluje w boku..ale nie wiem czy to watroba czy jak...no nie zwrocilam uwagi na jakies male dolegliwosci...
Ale rak trzustki to nie torbiel gładka, pusta, to guz lity, ew może byc torbiel z guzem
EDIT:
na pewno TK da odpowiedź czy ta torbiel wymaga kontroli i jak częstoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 14:26
moremi, Mimbla, Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Juz dawno
Tylko spalam i inkubowalam
Zabralam 2 , zostaly 2 miernoty ktore jeszcze probuja sie dzielic
Ogolnie hujnia
Z 12 zaplodnily sie tylko 4
Jednak ten zakrzep wplyna znaczaco na armie chlopa
Ale te 2 dzielne musza dac rade
Transfer robil moj lekarz
Trwal o dziwo dluzej niz pierwszy
I robiony caly czas z usg
Trzymam kciuki jak zwyklekkisia, moremi, Bozia3, efcia, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:I robiony caly czas z usg
supeeeer
czkeamy na kolejne twixy!
ja też nie miałam podczas usg
lekarz specjalnie dla mnie przyjechał, w całej poradni pogaszone światła
położna w sekretariacie nawet kompa nie odpaliła, bo czekali tylko na mnie
muszę sobie zapisać, żeby zapytać, bo na bank zapomnę
-embrioklej
-nacięcie otoczki
-transfer podczas usg
kkisia, Simba, moremi, SolarPolar, Sabina, iwcia77, efcia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:z tego co wiem, nie trzeba usuwać wszystkiego, można (po wyedytowaniu całości wypowiedzi) usuwać sam feralny fragment... -dokładnie, tak jak uważasz za stosowne.
promoszka lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Zrobilam to samo w Egipcie! Mialam wylane na piramidy, lezalam tydzien nad basenem, pilam drinki i relaksowalam sie patrzeniem na pluskajace sie dziecko me i chlopa. W miedzyczasie zarlam. Bylo bosko.
to po prącie wyjeżdżać? rozumiem jak ktoś jedzie już któryś raz i widział
to tak
ale jechać gdzieś, żeby leżeć tylko na leżaku? NudaBozia3, moremi, kkisia, Dziobak, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:supeeeer
-embrioklej
-nacięcie otoczki
-transfer podczas usgBozia3, moremi, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Sabina, iwcia77, efcia, dorbie, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tak przy okazji jeśli rak w mózgu to tylko przerzutowy. Nowotwory pierwotne mózgu nigdy nie sa rakami (chodzi o komórki z których pochodza, rak pochodzi w nabłonkowych) oczywiscie sa zlośliwe, ale inne pochodzenie, więc nie można ich nazwać rakami
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:to po prącie wyjeżdżać? rozumiem jak ktoś jedzie już któryś raz i widział
to tak
ale jechać gdzieś, żeby leżeć tylko na leżaku? Nudakkisia, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:supeeeer
-embrioklej
-nacięcie otoczki
-transfer podczas usg
No bylam w szoku i nawet powiedzialam mu o tym
Najpierw normalnie usg patykiem
Pozniej polozna caly czas trzymala glowice na brzuchu
A on zakladal to wzierniki i patrzyl w ekran
Jak podawal zarodki to tez patrzyl gdzie je przykleja
Po tez lezalam jakos dluzej bo ze 45 minut
A za pierwszym razem jakos tak tasmowo szlo
Jedna wychodzila nastepna wchodzila
A wychodzac do domu powiedzial ze teraz przez 10 dni bedzie trzymal kciuki , bo zrobil wszystko co mozliweBozia3, Reni, Mimbla, Aasiula, Magdala, SolarPolar, sandra80, Simba, moremi, Sabina, efcia, gretka, kapturnica, ania.g, BISCA, dorbie, beates, caffe, gosia7122, Mega, satori lubią tę wiadomość