35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Wlasnie lekarz mi powiedzial, ze on z doswiadczenia wie, ze kobiety z moim amh nie osiagaja pozytywnych rezultatow na inv. Powiedzial ze byc moze uda nam sie wystymulowac dwa trzy jajka, ze byc moze i nawet sie zaplodnia ale zarodek sie nie rozwinie. Ogolnie uwaza, ze to nie ma sensu ale zrobi mi inv jesli sie upre.
Ale może sie coś uda jednak -
SolarPolar wrote:Wlasnie lekarz mi powiedzial, ze on z doswiadczenia wie, ze kobiety z moim amh nie osiagaja pozytywnych rezultatow na inv. Powiedzial ze byc moze uda nam sie wystymulowac dwa trzy jajka, ze byc moze i nawet sie zaplodnia ale zarodek sie nie rozwinie. Ogolnie uwaza, ze to nie ma sensu ale zrobi mi inv jesli sie upre.
dorbie lubi tę wiadomość
-
satori wrote:Piję inofem. No nie wiem czy to coś warte bo ja żadnej różnicy nie widzę.
Piła to któraś z was?
Były u was jakieś efekty?
Pozdrawiamdo owu piłam 2 saszetki a pózniej do okresu 1 i tak przez 1,5 cyklu. W tym w którym połam po 2 do owulacji zaszłam w ciąże. Moja ginka podejrzewała u mnie pcos ale diagnostyki nie dokończyła
satori lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:to po prącie wyjeżdżać? rozumiem jak ktoś jedzie już któryś raz i widział
to tak
ale jechać gdzieś, żeby leżeć tylko na leżaku? Nuda
Mysmy mieli takie zalozenia w Tunezji, po tym jak w Belgii przez trzy miesiace padal deszcz a 26 maja bylo 6 stopni. Ale i tak nasze ADHD kazalo nam sie szlajac po okolicy, pustyniach, wioskach berberow i teraz juz wiem, ze gdybym ich nie zobaczyla to bym byla rownie szczesliwa.Heretyczka, Dziobak, SolarPolar, moremi, iwcia77, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Widzę, że dziś kurwidołek drży w posadach
Nie ma się co dziwić, toż znów większość w okresie PMS, ja np. zaczęłam dziś plamić to się cieszę, że to co na teście zaoszczędziłam na grzańca będzie.
Kisiel trzymam kciuki
Mimbla fajnie, że zajrzałaś, smutne jest nadal to co piszesz, wiem że nie chcesz żeby kciuki trzymać, ale chciałabym żebyś była szczęśliwa, bo smutek przebija z każdego Twojego postu. Nie przejmuj się tak wszystkim.
Iwcia mam nadzieję, że u Twojej teściowej to jednak nie będzie to co najgorszea Ty rzeczywiście rób diagnostykę, lepiej dmuchać na zimne w dzisiejszych czasach.
Polar Ty kobieto powinnaś być dumna z siebie, 9 kg to jest cośmoremi, iwcia77, efcia, gretka, Natka_79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:to po prącie wyjeżdżać? rozumiem jak ktoś jedzie już któryś raz i widział
to tak
ale jechać gdzieś, żeby leżeć tylko na leżaku? Nuda
mozna jechać na przykład tylko po to żeby przeleciec Egipcjanina w basenie
kto bogatemu zabroni?SolarPolar, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wlasnie lekarz mi powiedzial, ze on z doswiadczenia wie, ze kobiety z moim amh nie osiagaja pozytywnych rezultatow na inv. Powiedzial ze byc moze uda nam sie wystymulowac dwa trzy jajka, ze byc moze i nawet sie zaplodnia ale zarodek sie nie rozwinie. Ogolnie uwaza, ze to nie ma sensu ale zrobi mi inv jesli sie upre.
Nie podoba mi sie on. Nie podoba. Nie, ja zdecydowanie wole byc oszukiwana.SolarPolar, moremi, Magdala, Bozia3, kkisia, efcia, paszczakin, BISCA, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to po prącie wyjeżdżać? rozumiem jak ktoś jedzie już któryś raz i widział
to tak
ale jechać gdzieś, żeby leżeć tylko na leżaku? NudaSimba, BISCA, moremi, SolarPolar, Bozia3, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:też tak uważam...ile mozna leżeć? taki kawał świata przemierzać, żeby sobie poleżeć??
Dziobak, moremi, dorbie, Bozia3, iwcia77, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Chyba nie doswiadczylas belgijskiej pogody. To nie sa wakacje - to jest terapia. Od dawna mowie, ze te wyjazdy powinny byc refundowane przez tutejszy NFZ
Simba, iwcia77, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Moja pierwsza ginekolog co robila mi iui x2 - gdy tylko dalam jej wyniki amh od razu zaproponowala iv z komorka dawczyni - przeciez wam juz milion razy o tym mowilam. Potem bylam u innego specjalisty az w koncu jeszcze raz poszlam do polskiej kliniki leczenia nieplodnosci - Invicty. Lekarz jest mily ale nie zeby dawal mi zludzenia - drugi raz powarza, ze mam juz dziecko i nalezy sie z tego cieszyc. Wiec sie ciesze choc dzisiaj chory za to ja w domu:-)
moremi, Bozia3, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ja piłam, z efektem
do owu piłam 2 saszetki a pózniej do okresu 1 i tak przez 1,5 cyklu. W tym w którym połam po 2 do owulacji zaszłam w ciąże. Moja ginka podejrzewała u mnie pcos ale diagnostyki nie dokończyła
satori lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Was doczytać to z cudem graniczy
Kiksia trzymam kciuki
Iwcia mam nadzieję że teściówka dojdzie do siebie a u Ciebie po diagnozie też nie będzie nic groźnego
Polar 9 kg to świetny wynikmoja matka odchudzała się z dietetykiem bo sama miała rezultaty ujemne, tzn wchodziło jej więcej niż ubywało
miała problemy ze stawami i zakaz ćwiczeń więc robiłą sobie masaże na sucho i pod prysznicem a do tego rower i nordic, chudła wolno ale nie ma zwisów skóry ani jojo
Mibla jak mam nie trzymać jak juz tyle dni zaciskam???Mimbla, iwcia77, kkisia, moremi, efcia, macduska lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter