35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Nie ma co jechać po innych, że nic nie robią. Za to lepiej jest zachęcić do konkretnej roboty. Jezeli Misiek lubi spacery, to bym zwyczajnie dorzuciła kijki. Dla Danki mozna kupić smycz przypinaną do paska i w drogę.
-
Bozia3 wrote:po co chodzic do gina facetaa? jeszcze w sytuacji, kiedy sie jest po przejściach.....
tyle jest znakomitych kobiet - ginekologów...
ja tez nie cierpię, jak mnie bada lekarz ginekolog - i te wszystkie opowieści o ich delikatności w porównaniu z kobietami to jakieś bzdury....jeśli tylko mogę - zawsze wybieram kobietę - jeszcze nie miałam do czynienia z chamstwem, czy niedelikatnością....Bozia3 lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:9 kg ale to kropla w morzu potrzeb. Jak schudne jeszcz 11 to dopiero wtedy rusze doope - teraz doopa ciezka i len olbrzym.
jak zrzuciłaś te 9 kg bez ruszania dupy
mów, to sposób dla mnie!iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
dzień dobry bardzo
ja chyba jakaś inna jestem, bo nie mam na co narzekać
wstałam o 6.30 patrze ciemno, ale nie pada, wiec buty na nogi, słuchawki na uszy i w miasto - 5km zaliczone, geba mi sie cieszy - no życ nie umierać
moremi, SolarPolar, Bozia3, sandra80, Sabina, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Drogi ojcze - zaliczylam dzisiaj trzy spacery w tym dwa z Danka ale sie nie spocilam:-( na obiad udka kurczaka - pieczone z dynia, pomidorami, slodkim ziemniakiem i cebula:-)
Na deser - 5 sliwek i kawa - bedzie sie dzialo!
A.SolarPolar, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Moja babcia tez sie dziwila ze tak sie wlocze po swiecie jak mozna wszystko w TV zobaczyc:-)
Wolalabym jesc slonce i pic drinki, jesli w ogole zdecydowalabym sie pojechac do Egiptu.
Ale jest pare innych miejsc gdzie chcialabym pojechac. Na przyklad Alaska, Norwegia, Szwecja, Szkocja, Kenya, Argentyna a tropiki na przyklad kompletnie mnie nie kreca, chyba ze beda polaczone z jakas wyborna kuchnia.
Aha i Nowy York przed Bozym Narodzeniem, zeby sie poczuc jak Kevin.iwcia77, moremi, SolarPolar, efcia, ania.g, Bozia3, Sabina, kapturnica, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:No kochana nic nie poradzę, że czwartek był dniem sponsorowanym przez literki K i O czyli książkowe objawy (krzyż, coś tam kłucie, fale ciepła, płaczliwość). To nie był dzień, kiedy przywalenie przez jakiegoś chama, jak cegłą w głowę, było mile widziane.
W dodatku oberwało się za to, że wspomniałam o słowie EMPATIA. Które każdej kobiecie zaprzyjaźnionej z PSYCHO-pseudo-logiem humanistą, powinno być znane.
No nie?
A poza tym, świat jest pełen złych ludzi, to nie ulega dla mnie najmniejszej wątpliwości. Nie wiem czy też to zauważyłyście.
Są takie chwile w życiu żółwia, kiedy ma ochotę dać komuś w mordę. Ale się powstrzyma, bo wie że to droga donikąd. Cóż komu jednak po moralnym zwycięstwie, gorycz w gardle zostaje...
Tym filozoficznym akcentem, umykam ogarnąć łazienkę - /dziś mnie nawiedza kuma z dwójką naturalnie spłodzonych dzieci. Nie pytajcie czemu pozwoliłam jej się wprosić. Sama tego już nie wiem.... Na pewno będzie przyjemnie, wesoło i uda mi się zagrać rolę kobiety która o niczym innym nie marzy tylko żeby być matką. No i wyznam, że jakże ja jej zazdroszczę. Jej wrzeszczące dzieciaki i srający na moją podłogę szczeniak, nie zakłócą dobrej atmosfery naszej rozkosznej rozmowy o wszystkim i o niczym. Wyżrą mi całą czeską czekoladę, a koleżanka wytrąbi cydr limonkowy i Desperados, bo tylko tym dysponuję... -
Simba wrote:Nie to co my, nudni, brzydcy inteligenci, podpierajacy sciany
? jakie sciany? ja nic takiego nie napisalam i apeluje o nienadinterpretowanie postow !
Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:dzień dobry bardzo
ja chyba jakaś inna jestem, bo nie mam na co narzekać
wstałam o 6.30 patrze ciemno, ale nie pada, wiec buty na nogi, słuchawki na uszy i w miasto - 5km zaliczone, geba mi sie cieszy - no życ nie umierać
Ic stontReni, efcia, iwcia77, moremi, SolarPolar, Sabina, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jacy My?, Jacy nudni? jacy brzydcy? jacy gupi
? jakie sciany? ja nic takiego nie napisalam i apeluje o nienadinterpretowanie postow !
iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wczoraj odwozilam mame na lotnisko i po drodze opowiadala mi, ze jakas jej znajoma bedac w Egipcie nie pojechala ogladac piramid bo widziala je w TV. Matka byla tym zszokowana, ze jak tak mozna! A jeszcze bardziej, jak jej powiedzialam, ze pewnie tez bym nie pojechala
Wolalabym jesc slonce i pic drinki, jesli w ogole zdecydowalabym sie pojechac do Egiptu.
Ale jest pare innych miejsc gdzie chcialabym pojechac. Na przyklad Alaska, Norwegia, Szwecja, Szkocja, Kenya, Argentyna a tropiki na przyklad kompletnie mnie nie kreca, chyba ze beda polaczone z jakas wyborna kuchnia.
Aha i Nowy York przed Bozym Narodzeniem, zeby sie poczuc jak Kevin.ale jak bedziesz wybierala sie do Kenii albo Agrentyny to daj znac
, bo tam bym pojechala .
z Norwegia nie bedzie problemu- dziobak moze byc przewodnikiemSimba, kkisia, efcia, Dziobak, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d07796eb57d.jpg
także, ten...no
idę do lodówki
Ja mam tylko stuletni jogurt ze spuchnietym wieczkiem, ktory stoi od trzech dni na biurkuiwcia77, Reni, kkisia, Mimbla, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Hera, Twoje poczucie humoru jest grube jak noga u dupy.
Reni, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, macduska, dorbie, efcia, sandra80, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:W dzisiejszym glosowaniu demokratycznym wypadlo, ze ja obrazam sie na ciebie.
Ic stont
zostane, do jutra ci przejdzie http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
iwcia77, Simba, moremi, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to fakt - Kuba nie dla ciebie , bo goraczka i z jedzeniem jest do bani
ale jak bedziesz wybierala sie do Kenii albo Agrentyny to daj znac
, bo tam bym pojechala .
z Norwegia nie bedzie problemu- dziobak moze byc przewodnikiem
w Kenii w hotelach włoszczyznę podają, więc będzie Pani zadowolonaprawie jak w domu
Argentynę i ja bym łyknęłaSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość