X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ta co łaska nie mniej niż z pińcet!

kapta, a co on zbiera na nowego bentleya O.o
    u nas 100 jest ok

Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie ma co jechać po innych, że nic nie robią. Za to lepiej jest zachęcić do konkretnej roboty. Jezeli Misiek lubi spacery, to bym zwyczajnie dorzuciła kijki. Dla Danki mozna kupić smycz przypinaną do paska i w drogę.
    Przecież nie powiedziałam że nic nie robi. Zachęcałam do zmiany nastawienia, żeby wzięła się w garść, kontynuowała to co robi a może robiła więcej. Każdy może sobie ponarzekac, bo słabsze dni zdarzają się każdemu. Widocznie takie stawianie do pionu dzisiaj nie jest mile widziane i jeszcze nadinterpretowane.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    po co chodzic do gina facetaa? jeszcze w sytuacji, kiedy sie jest po przejściach.....
    tyle jest znakomitych kobiet - ginekologów...
    ja tez nie cierpię, jak mnie bada lekarz ginekolog - i te wszystkie opowieści o ich delikatności w porównaniu z kobietami to jakieś bzdury....jeśli tylko mogę - zawsze wybieram kobietę - jeszcze nie miałam do czynienia z chamstwem, czy niedelikatnością....
    No dlatego właśnie chodziłam do kobiet.

Bozia3 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    9 kg ale to kropla w morzu potrzeb. Jak schudne jeszcz 11 to dopiero wtedy rusze doope - teraz doopa ciezka i len olbrzym.

jak zrzuciłaś te 9 kg bez ruszania dupy
    mów, to sposób dla mnie!

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry bardzo :-)

ja chyba jakaś inna jestem, bo nie mam na co narzekać
    wstałam o 6.30 patrze ciemno, ale nie pada, wiec buty na nogi, słuchawki na uszy i w miasto - 5km zaliczone, geba mi sie cieszy - no życ nie umierać

moremi, SolarPolar, Bozia3, sandra80, Sabina, megan8, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Drogi ojcze - zaliczylam dzisiaj trzy spacery w tym dwa z Danka ale sie nie spocilam:-( na obiad udka kurczaka - pieczone z dynia, pomidorami, slodkim ziemniakiem i cebula:-)
    Na deser - 5 sliwek i kawa - bedzie sie dzialo!
    pszebaczam i stron od kolacji
    A.

SolarPolar, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Moja babcia tez sie dziwila ze tak sie wlocze po swiecie jak mozna wszystko w TV zobaczyc:-)
    Wczoraj odwozilam mame na lotnisko i po drodze opowiadala mi, ze jakas jej znajoma bedac w Egipcie nie pojechala ogladac piramid bo widziala je w TV. Matka byla tym zszokowana, ze jak tak mozna! A jeszcze bardziej, jak jej powiedzialam, ze pewnie tez bym nie pojechala :) Wolalabym jesc slonce i pic drinki, jesli w ogole zdecydowalabym sie pojechac do Egiptu.
    Ale jest pare innych miejsc gdzie chcialabym pojechac. Na przyklad Alaska, Norwegia, Szwecja, Szkocja, Kenya, Argentyna a tropiki na przyklad kompletnie mnie nie kreca, chyba ze beda polaczone z jakas wyborna kuchnia.
    Aha i Nowy York przed Bozym Narodzeniem, zeby sie poczuc jak Kevin.

iwcia77, moremi, SolarPolar, efcia, ania.g, Bozia3, Sabina, kapturnica, megan8, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    No kochana nic nie poradzę, że czwartek był dniem sponsorowanym przez literki K i O czyli książkowe objawy (krzyż, coś tam kłucie, fale ciepła, płaczliwość). To nie był dzień, kiedy przywalenie przez jakiegoś chama, jak cegłą w głowę, było mile widziane.
    W dodatku oberwało się za to, że wspomniałam o słowie EMPATIA. Które każdej kobiecie zaprzyjaźnionej z PSYCHO-pseudo-logiem humanistą, powinno być znane.

No nie?

A poza tym, świat jest pełen złych ludzi, to nie ulega dla mnie najmniejszej wątpliwości. Nie wiem czy też to zauważyłyście.
    Są takie chwile w życiu żółwia, kiedy ma ochotę dać komuś w mordę. Ale się powstrzyma, bo wie że to droga donikąd. Cóż komu jednak po moralnym zwycięstwie, gorycz w gardle zostaje...

Tym filozoficznym akcentem, umykam ogarnąć łazienkę - /dziś mnie nawiedza kuma z dwójką naturalnie spłodzonych dzieci. Nie pytajcie czemu pozwoliłam jej się wprosić. Sama tego już nie wiem.... Na pewno będzie przyjemnie, wesoło i uda mi się zagrać rolę kobiety która o niczym innym nie marzy tylko żeby być matką. No i wyznam, że jakże ja jej zazdroszczę. Jej wrzeszczące dzieciaki i srający na moją podłogę szczeniak, nie zakłócą dobrej atmosfery naszej rozkosznej rozmowy o wszystkim i o niczym. Wyżrą mi całą czeską czekoladę, a koleżanka wytrąbi cydr limonkowy i Desperados, bo tylko tym dysponuję...
    przestań sie skarżyc i obmawiac ludzi bo znowu ci ktoś przywali i nie bedzie ci pasować...

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie to co my, nudni, brzydcy inteligenci, podpierajacy sciany ;)
    jacy My?, Jacy nudni? jacy brzydcy? jacy gupi :)? jakie sciany? ja nic takiego nie napisalam i apeluje o nienadinterpretowanie postow !

Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    dzień dobry bardzo :-)

ja chyba jakaś inna jestem, bo nie mam na co narzekać
    wstałam o 6.30 patrze ciemno, ale nie pada, wiec buty na nogi, słuchawki na uszy i w miasto - 5km zaliczone, geba mi sie cieszy - no życ nie umierać
    W dzisiejszym glosowaniu demokratycznym wypadlo, ze ja obrazam sie na ciebie.
    Ic stont

Reni, efcia, iwcia77, moremi, SolarPolar, Sabina, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jacy My?, Jacy nudni? jacy brzydcy? jacy gupi :)? jakie sciany? ja nic takiego nie napisalam i apeluje o nienadinterpretowanie postow !
    Prosze, mozesz sie na mnie obrazic, jesli nie masz jeszcze swojej pary. :)

iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d07796eb57d.jpg

także, ten...no
    idę do lodówki

iwcia77, Heretyczka, kkisia, moremi, SolarPolar, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wczoraj odwozilam mame na lotnisko i po drodze opowiadala mi, ze jakas jej znajoma bedac w Egipcie nie pojechala ogladac piramid bo widziala je w TV. Matka byla tym zszokowana, ze jak tak mozna! A jeszcze bardziej, jak jej powiedzialam, ze pewnie tez bym nie pojechala :) Wolalabym jesc slonce i pic drinki, jesli w ogole zdecydowalabym sie pojechac do Egiptu.
    Ale jest pare innych miejsc gdzie chcialabym pojechac. Na przyklad Alaska, Norwegia, Szwecja, Szkocja, Kenya, Argentyna a tropiki na przyklad kompletnie mnie nie kreca, chyba ze beda polaczone z jakas wyborna kuchnia.
    Aha i Nowy York przed Bozym Narodzeniem, zeby sie poczuc jak Kevin.
    no to fakt - Kuba nie dla ciebie , bo goraczka i z jedzeniem jest do bani :( ale jak bedziesz wybierala sie do Kenii albo Agrentyny to daj znac :D, bo tam bym pojechala .

z Norwegia nie bedzie problemu- dziobak moze byc przewodnikiem ;D

Simba, kkisia, efcia, Dziobak, megan8, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d07796eb57d.jpg

także, ten...no
    idę do lodówki
    Jeny.
    Ja mam tylko stuletni jogurt ze spuchnietym wieczkiem, ktory stoi od trzech dni na biurku O.o

iwcia77, Reni, kkisia, Mimbla, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Prosze, mozesz sie na mnie obrazic, jesli nie masz jeszcze swojej pary. :)
    znowu masz byc moja parom? :-O ;D nie wystarczy ci , ze razem w ciazy bylysmy ;D?

Simba, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera, Twoje poczucie humoru jest grube jak noga u dupy.

Reni, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, macduska, dorbie, efcia, sandra80, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jeny.
    Ja mam tylko stuletni jogurt ze spuchnietym wieczkiem, ktory stoi od trzech dni na biurku O.o
    sprawdz czy stoi...bo moze juz sobie poszedl..;D

BISCA lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    znowu masz byc moja parom? :-O ;D nie wystarczy ci , ze razem w ciazy bylysmy ;D?
    Nie.
    Trzeba to powtorzyc :)

iwcia77, moremi, dorbie, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    W dzisiejszym glosowaniu demokratycznym wypadlo, ze ja obrazam sie na ciebie.
    Ic stont

zostane, do jutra ci przejdzie http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif

iwcia77, Simba, moremi, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to fakt - Kuba nie dla ciebie , bo goraczka i z jedzeniem jest do bani :( ale jak bedziesz wybierala sie do Kenii albo Agrentyny to daj znac :D, bo tam bym pojechala .

z Norwegia nie bedzie problemu- dziobak moze byc przewodnikiem ;D

w Kenii w hotelach włoszczyznę podają, więc będzie Pani zadowolona ;-) prawie jak w domu
    Argentynę i ja bym łyknęła

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 11749 11750 11751 11752 11753 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ