35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien bry bardzo!
Jessu jak mi sie nie Kcialo z łózka wyjsc.Ale przyzwoitosc nakazala mi podniesc 4litery
Mały w nocy nie mogl sie wysrac i zaczelam mu masowac tyłek.No i poszła taka fanga ,ze mnie cala pokrył musztarda. Dziekuje za uwage
Ps. a tak wogóle to kciuki za FszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 07:31
SolarPolar, Aasiula, ania.g, Reni, sandra80, Sabina, macduska, malgos741, paszczakin, Magdala, efcia, Luna76, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dobry,
W kurwidolku zawialo zimna depresja. To zima tak dziala ?
Glowy do gory wiedzmole, jutro bedzie lepiej.
Polar, nie poddawaj sie jeszcze, walcz
kapturnica, kkisia, Aasiula, SolarPolar, Sabina, malgos741, Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jesli mozna miec PMS zaraz po zakonczonej @, to mam go. Mam zmarchy, nie mam czasu na maseczke, nie mam sily na cwiczenia, nie mam czasu, prostytutka, na nic! Przychodze zjechana z roboty ( dzis malo nie zasnelam na lekcji... ), obiad na stole, chlop usmiechniety, dziecka zadowolone, a ja jak chmura gradowa. Adas nie chce jesc kaszki, to od razu wchodze na wysokie obroty. Wieczorem nie mam ochoty na nic, wiec siadam i wpierdaczam slodycze.
Kuzwa, moze to tarczyca??
Ja pierdziu, ale jestem miekka faja...Prędko pewnie nie minie ale w końcu dołek się spłyci i będzie lepiej.
kapturnica, SolarPolar, moremi, Sabina, kkisia, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A ja Wam powiem ,ze moje zainteresowanie sexemw skali 1do10 na ten moment mam na poziomie -12.Kompletne zero libidowe.Kurcze chyba sie przyzwyczailam przez czas ciazy ,ze sex wirtualnie se moge jedynie poogladac i kompletnie mnie nie ciagnie.A i sie pewnie nie wyrobimy zanim chUop pojedzie to poczekam do grudnia.Moze wtedy jak zjedzie na swieta sie cos ruszy u mnie.Na razie prolaktyna rulezz
SolarPolar, Aasiula, Sabina, malgos741, iwcia77, Magdala, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja Wam powiem ,ze moje zainteresowanie sexemw skali 1do10 na ten moment mam na poziomie -12.Kompletne zero libidowe.Kurcze chyba sie przyzwyczailam przez czas ciazy ,ze sex wirtualnie se moge jedynie poogladac i kompletnie mnie nie ciagnie.A i sie pewnie nie wyrobimy zanim chUop pojedzie to poczekam do grudnia.Moze wtedy jak zjedzie na swieta sie cos ruszy u mnie.Na razie prolaktyna rulezz
SolarPolar, moremi, Aasiula, kkisia, Magdala, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Nie wiem czy się znajdzie jakaś która miała by ochotę na sexy po niecałym miesiącu od porodu.
paszczakin, dorbie, Magdala, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry
Chociaz po opisie Kapty o musztardzie juz nie jest taki dobry.
Kisiel, kciuki zaciśnięteSolarPolar, Sabina, Aasiula, kapturnica, malgos741, kkisia, Magdala, Simba, BISCA, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Kisiel, kciuki zaciśnięte
dobry dobry, swojska musztarda nie jest zła
przyzwyczaisz sięSolarPolar, Sabina, Aasiula, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Kisiel, kciuki zaciśniętemnie w życiu Młoda się obsikala ani nie obkupila
Witam szacowne grono podstarzalych frustratek
u mnie nadal śnieg. Trzeba prezentów szukać jak nicAasiula, macduska, kapturnica, SolarPolar, kkisia, dorbie, Magdala, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Tez je lubie , i mam
Wygodne , ciepłe bambosze
Ja kupiłam je swojej babci. W końcu jej w nogi ciepło. Dla mnie te buty to taka współczesna wersja dziadów.kapturnica, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI dzien dobry bardzo kochany kurwidołku!
Zaspałam dzisiaj. Zebrać cztery osoby w 20 minut łacznie z robieniem sniadania i kanapek i nie spóźnić się - to jest wyczyn. Jestem zajebista!SolarPolar, moremi, Sabina, kkisia, malgos741, kapturnica, iwcia77, Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja kupiłam je swojej babci. W końcu jej w nogi ciepło. Dla mnie te buty to taka współczesna wersja dziadów.
No ja wiem ze mam juz swoje lata ,ale z samego rana ,tak od dziadow fochchchchchcWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:43
SolarPolar, Sabina, macduska, moremi, malgos741, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No wieszszsz..... pfff
No ja wiem ze mam juz swoje lata ,ale z samego rana ,tak od dziadow fochchchchchc ;P
Dziady to taki rodzaj obuwia.
Kiedyś wszyscy na wsiach takie mieli. Ja tez jako dziecko. Idealne na zimę.
Kurcze, nie mogę znaleźć zdjęcia.
Kto wie jak wygladają dziady?ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość