X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    A planujesz jeszcze dwoje oprócz tych bliżniaków teraz?
    hahahaha

Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa, chyba będę chora :(

Mam powiększony prawy migdał, prawy węzeł chłonny i kłuje mnie w prawym uchu. Dopadło mnie to ucho z godzinę temu i średnio to przyjemne. Marzy mi sie ciepłe łózko i tam chyba dzisiaj wyladuję, bo siedzę resztkami sił przy biurku.

Było mi tak zimno, że wychodziłam na słońce i potem rozgrzałam się gorącą herbatą.

Jeszcze choroby mi do tego wszystkiego potrzeba o.O

inessa, samira, Iwone lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska, nowy awatarek, fajny ;)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widać coś na nim? bo ja mam notbooka i średno widać!

caffe, Iwone lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak :-) kawałek plaży :-)
    u mnie też średnio widać Ciebie :-)
    inessa wrote:

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    na tym jesteś bliżej :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe weź i połóż sie a wiesz,że ciaża czasmi tak sprawia,ze kobieta źle sie czuje - jak na grype ;-)

caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska Ty na każdym zdjęciu jesteś inna..a już kilka widziałam....lepiej chyba CI tak jak teraz w ciemniejszych i dłuższych włosach....:)

A ja no to wiadomo, że teraz lepiej - pokazałam tamto tylko po to, żeby pokazać Wam, że się siebie nie czepiam...a po prostu muszę ę - kontrolować wagę bo mogłabym rozrosnąć się niemiłosiernie w krótkim czasie...:)
    A co do włosów to miałam korbę na blond...przez dłuższy czas - jak ta wariatka jakaś - a od kilku lat mam swoje niefarbowane i bardziej do mnie pasują - a koleżanki pytają czym farbuje, że taki ciekawy kolor..a ja niczym nie farbuje - mam takie swoje...siwych do tej pory znalazłam może z 5...:)

Ja lubię oglądać zdjęcia innych - jakoś łątwiej wtedy zlokalizować z kim się rozmawia...bo nicki czasami mi się rozmywają

caffe, Andzia33, Mango, bliska77, Iwone, inessa, anek42 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa2.gif patrzeć a tu Caffe nam zaskoczyła haha ale byłyby jaja

caffe, Bozia3, Andzia33, Mango, bliska77, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaa2.gif patrzeć a tu Caffe nam zaskoczyła haha ale byłyby jaja
    no jak berety... :) chyba, że jej tempka świruje od ucha, a nie od dzidzi...

caffe, Reni, Andzia33, Mango, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski spójrzcie na te zdjecia ,to z portalu zapytaj połozna ,takie jak teraz prafesjonalnie robia z porodów,dl amnie super jest tam nawet ten bobas uradzony wraz z workiem owodniowy :D

http://blog.zapytajpolozna.pl/porod/7-najbardziej-emocjonujacych-zdjec-wykonanych-w-trakcie-porodu/

caffe, Bozia3, bliska77, Iwone, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi fota nie jest potrzebna ..ale jak ktoś często zmienia avatarek to trochę przeszkadza.. bo czasami nie czyta się nicka tylko po fotce kojarzy z kim się pisze a tak jak pojawia się nowe zdjęcie to już muszę spojrzeć na nick kto to
    ja mam pamięć wzrokową

caffe, Bozia3, Andzia33, bliska77, Iwone, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe weź i połóż sie a wiesz,że ciaża czasmi tak sprawia,ze kobieta źle sie czuje - jak na grype ;-)
    To akurat wiem, bo tak się czułam zanim się dowiedziałam o ciąży :)

Ale u mnie to mylący objaw jest bo ja przed @ też mam takie mega łamanie w kościach, że nic nie jestem w stanie zrobić poza leżeniem na łóżku, a i w tej pozycji jest mi źle.

Ewidentnie dokucza mi ból ucha, a ostatnio miałam go chyba jako 4-letnie dziecko i nie wiem co powinnam sobie teraz zaaplikować żeby przestało.

Bozia3, Andzia33, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niektóre są obrzydliwe.. chyba wolałam tego nie widzieć :-/ dla mnie tylko 3 i 5
    to jest tak intymna chwila, że nie wiem czy bym chciała, żeby to ktoś oglądał
    samira wrote:
    laski spójrzcie na te zdjecia ,to z portalu zapytaj połozna ,takie jak teraz prafesjonalnie robia z porodów,dl amnie super jest tam nawet ten bobas uradzony wraz z workiem owodniowy :D

http://blog.zapytajpolozna.pl/porod/7-najbardziej-emocjonujacych-zdjec-wykonanych-w-trakcie-porodu/

Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no jak berety... :) chyba, że jej tempka świruje od ucha, a nie od dzidzi...
    od ucha to zaświruje jutrzejsza, rano mnie nie bolało :P

Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wata do ucha i maść kamforowa za uchem ;-)
    tak robiła mi babcia i mama jak byłam dzieckiem ;-)
    caffe wrote:
    To akurat wiem, bo tak się czułam zanim się dowiedziałam o ciąży :)

Ale u mnie to mylący objaw jest bo ja przed @ też mam takie mega łamanie w kościach, że nic nie jestem w stanie zrobić poza leżeniem na łóżku, a i w tej pozycji jest mi źle.

Ewidentnie dokucza mi ból ucha, a ostatnio miałam go chyba jako 4-letnie dziecko i nie wiem co powinnam sobie teraz zaaplikować żeby przestało.

caffe, Bozia3, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się podoba zdjęcie 4, ze względu na minę dziecka hahaha

Bozia3, bliska77, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie fotki super...ale 3 i 4 najlepsze

caffe, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wata do ucha i maść kamforowa za uchem ;-)
    tak robiła mi babcia i mama jak byłam dzieckiem ;-)
    no własnie tak mi się coś kojarzy. Ja pamietam jeszcze takiego kwiatka, którego liść się wkładało i pomagał. Moja mama go ma, ja niestety nie.

Bozia3, Bozia3, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo dopiero tempka się rozwijała .. i potem nadeszło ucho .. o i mamy wytłumaczenie wykresu
    Panią Caffe zaatakował obcy..
    caffe wrote:
    od ucha to zaświruje jutrzejsza, rano mnie nie bolało :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 16:02

caffe, Bozia3, Andzia33, Mango, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 1177 1178 1179 1180 1181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ