35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuźwa, chyba będę chora
Mam powiększony prawy migdał, prawy węzeł chłonny i kłuje mnie w prawym uchu. Dopadło mnie to ucho z godzinę temu i średnio to przyjemne. Marzy mi sie ciepłe łózko i tam chyba dzisiaj wyladuję, bo siedzę resztkami sił przy biurku.
Było mi tak zimno, że wychodziłam na słońce i potem rozgrzałam się gorącą herbatą.
Jeszcze choroby mi do tego wszystkiego potrzebainessa, samira, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inesska Ty na każdym zdjęciu jesteś inna..a już kilka widziałam....lepiej chyba CI tak jak teraz w ciemniejszych i dłuższych włosach....
A ja no to wiadomo, że teraz lepiej - pokazałam tamto tylko po to, żeby pokazać Wam, że się siebie nie czepiam...a po prostu muszę ę - kontrolować wagę bo mogłabym rozrosnąć się niemiłosiernie w krótkim czasie...
A co do włosów to miałam korbę na blond...przez dłuższy czas - jak ta wariatka jakaś - a od kilku lat mam swoje niefarbowane i bardziej do mnie pasują - a koleżanki pytają czym farbuje, że taki ciekawy kolor..a ja niczym nie farbuje - mam takie swoje...siwych do tej pory znalazłam może z 5...
Ja lubię oglądać zdjęcia innych - jakoś łątwiej wtedy zlokalizować z kim się rozmawia...bo nicki czasami mi się rozmywającaffe, Andzia33, Mango, bliska77, Iwone, inessa, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaski spójrzcie na te zdjecia ,to z portalu zapytaj połozna ,takie jak teraz prafesjonalnie robia z porodów,dl amnie super jest tam nawet ten bobas uradzony wraz z workiem owodniowy
http://blog.zapytajpolozna.pl/porod/7-najbardziej-emocjonujacych-zdjec-wykonanych-w-trakcie-porodu/caffe, Bozia3, bliska77, Iwone, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
mi fota nie jest potrzebna ..ale jak ktoś często zmienia avatarek to trochę przeszkadza.. bo czasami nie czyta się nicka tylko po fotce kojarzy z kim się pisze a tak jak pojawia się nowe zdjęcie to już muszę spojrzeć na nick kto to
ja mam pamięć wzrokowącaffe, Bozia3, Andzia33, bliska77, Iwone, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe weź i połóż sie a wiesz,że ciaża czasmi tak sprawia,ze kobieta źle sie czuje - jak na grype
Ale u mnie to mylący objaw jest bo ja przed @ też mam takie mega łamanie w kościach, że nic nie jestem w stanie zrobić poza leżeniem na łóżku, a i w tej pozycji jest mi źle.
Ewidentnie dokucza mi ból ucha, a ostatnio miałam go chyba jako 4-letnie dziecko i nie wiem co powinnam sobie teraz zaaplikować żeby przestało.Bozia3, Andzia33, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
niektóre są obrzydliwe.. chyba wolałam tego nie widzieć
dla mnie tylko 3 i 5
to jest tak intymna chwila, że nie wiem czy bym chciała, żeby to ktoś oglądał
samira wrote:laski spójrzcie na te zdjecia ,to z portalu zapytaj połozna ,takie jak teraz prafesjonalnie robia z porodów,dl amnie super jest tam nawet ten bobas uradzony wraz z workiem owodniowy
http://blog.zapytajpolozna.pl/porod/7-najbardziej-emocjonujacych-zdjec-wykonanych-w-trakcie-porodu/Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
wata do ucha i maść kamforowa za uchem
tak robiła mi babcia i mama jak byłam dzieckiem
caffe wrote:To akurat wiem, bo tak się czułam zanim się dowiedziałam o ciąży
Ale u mnie to mylący objaw jest bo ja przed @ też mam takie mega łamanie w kościach, że nic nie jestem w stanie zrobić poza leżeniem na łóżku, a i w tej pozycji jest mi źle.
Ewidentnie dokucza mi ból ucha, a ostatnio miałam go chyba jako 4-letnie dziecko i nie wiem co powinnam sobie teraz zaaplikować żeby przestało.caffe, Bozia3, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wata do ucha i maść kamforowa za uchem
tak robiła mi babcia i mama jak byłam dzieckiemBozia3, Bozia3, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
bo dopiero tempka się rozwijała .. i potem nadeszło ucho .. o i mamy wytłumaczenie wykresu
Panią Caffe zaatakował obcy..
caffe wrote:od ucha to zaświruje jutrzejsza, rano mnie nie bolałoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 16:02
caffe, Bozia3, Andzia33, Mango, bliska77, inessa lubią tę wiadomość