X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    no wlasnie jak wczoraj zobaczylam zdjecie to od razu wydalas mi sie podejrzana, bo tak cos kojarzylam ze chcialam do AA a tu prosze bimbalki jak sie patrzy!;-)
    Ty masz taką obsesję na punkcie bimbałków, jak ja na punkcie wagi...jak na którąś patrzę, to ją od razu ważę....:) Od razu mówię, że Bursztynka to nawet nie ma co ważyć - bo moje dziecko pewnie waży więcej...a swoją drogą to Ona coś długo dochodzi do siebie po tych lotach...:)

Tu jestem ja - około 90 kg...masakra..jak na to patrzę...mam nadzieję, że już nie wrócę do tego...no chyba, że z dzidzią...

4oww.th.jpg

caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, trafilas w sedno! Nie da sie ukryc ze bimbalki to moja obsesja:-( i wiem ze nie mam szans na wieksze, bo ja jestem chuda tu u gory, bluzki kupuje w rozmiarze 36 i nawet jakbym przytyla to piersi mi nie urosna za wiele...tak wiec ja jestem jak juz kiedys pisalam 'cyckowy potwor";-)
    Bozia3 wrote:
    Ty masz taką obsesję na punkcie bimbałków, jak ja na punkcie wagi...jak na którąś patrzę, to ją od razu ważę....:) Od razu mówię, że Bursztynka to nawet nie ma co ważyć - bo moje dziecko pewnie waży więcej...a swoją drogą to Ona coś długo dochodzi do siebie po tych lotach...:)

Tu jestem ja - około 90 kg...masakra..jak na to patrzę...mam nadzieję, że już nie wrócę do tego...no chyba, że z dzidzią...

4oww.th.jpg

caffe, Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • majka. Znajoma

Wysłany: 4 września 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziewczynki jestem drugi cykl bez CLO i w koncu ovu wyznaczylo mi owulke, choc przerywana linia :)
    ja mam niedowage i CLO nie dodalo mi kilogramow :(
    a po za tym to w srodku bylam strasznie kwasna czyli plemniczki tam dlugo nie zyly
    10.09 mam wizyte u gina
    musze sie do niej przygotowac do tej wizyty licze tez troche na wasze doswiadczenie i pomoc
    nie uwazacie ze powinnam brac dupka?
    mam endometrioze, staramy sie 7lat, 3 poronienia no i ostatnie 11 cykli bylo na CLO w podwojnej dawce ale bez dupka
    martwie sie bo mam juz 37 lat i juz zawiele czasu mi nie zostalo, a leczenie w anglii jest straszne, podwazaja lekarzy z Polski. mam rok stracony przez CLO,
    zajrzyjcie na moje cykle prosze i jesli macie jakies komentarze to bede bardzo wdzieczna
    pozdrawiam was serdecznie i milego dnia zycze

Andzia33, caffe, samira, Bozia3, bliska77, Olena, inessa, promyk, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

• majka. Znajoma

Wysłany: 4 września 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majka ważne,że owulka była i nie wiem co Ci więcej napisac.
    Grunt to zaufanie do swojego lekarza!
    Trzymam kciuki,kiedyś musi się udac!

caffe, Bozia3, majka., bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się kompletnie nie znam na endometriozie...a jeśli chodzi o dupka - to słyszałam już wiele opinii, że na Zachodzie go już wycofują zupełnie..więc trudno cokolwiek doradzić...

caffe, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majka. wrote:
    a ja dziewczynki jestem drugi cykl bez CLO i w koncu ovu wyznaczylo mi owulke, choc przerywana linia :)
    ja mam niedowage i CLO nie dodalo mi kilogramow :(
    a po za tym to w srodku bylam strasznie kwasna czyli plemniczki tam dlugo nie zyly
    10.09 mam wizyte u gina
    musze sie do niej przygotowac do tej wizyty licze tez troche na wasze doswiadczenie i pomoc
    nie uwazacie ze powinnam brac dupka?
    mam endometrioze, staramy sie 7lat, 3 poronienia no i ostatnie 11 cykli bylo na CLO w podwojnej dawce ale bez dupka
    martwie sie bo mam juz 37 lat i juz zawiele czasu mi nie zostalo, a leczenie w anglii jest straszne, podwazaja lekarzy z Polski. mam rok stracony przez CLO,
    zajrzyjcie na moje cykle prosze i jesli macie jakies komentarze to bede bardzo wdzieczna
    pozdrawiam was serdecznie i milego dnia zycze
    No ja jak zaszłam w ciążę, a jeszcze o tym nie wiedziałam, to byłam kwaśna :P ;)

majka., Bozia3, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja się kompletnie nie znam na endometriozie...a jeśli chodzi o dupka - to słyszałam już wiele opinii, że na Zachodzie go już wycofują zupełnie..więc trudno cokolwiek doradzić...
    Na mnie nie zadziałał, więc trudno jednoznacznie napisać, czy jest pomocny, czy nie u danej osoby.

Bozia3, Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

4oww.th.jpg
    Tu masz trochę za dużo, ale na poprzednim zdjęciu jest super. :)

Bozia3, Lucky, Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no weź nie strasz jak za wiele czasu nie zostało?
    przecież tu laski mają po 40 parę lat
    spokojnie!
    :-)
    majka. wrote:
    martwie sie bo mam juz 37 lat i juz zawiele czasu mi nie zostalo,

caffe, Bozia3, samira, Lucky, Olena, Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje zdanie na temat leków jest takie, że jak lekarz nie zaleci to nie brać.. poza tym dupsztal chyba na receptę?

caffe, Bozia3, Lucky, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no weź nie strasz jak za wiele czasu nie zostało?
    przecież tu laski mają po 40 parę lat
    spokojnie!
    :-)
    dokładnie - nie ma co panikować - jeszcze czas jest...a kilka lat starań to dużo jeszcze można zrobić....:) my mamy 42 i 46 i się nie załamuje na razie...myślę, że jeśłi nie wyjdzie to ja odpuszczam po 45 roku życia...po prostu byłabym za starą mamą chyba...a on tatą...

Reni, Reni, caffe, samira, Lucky, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze tak czytam te Wasze przejścia starania, badania, leki, poronienia i inne choroby, że aż mnie to przeraża .. te moje starania to widzę, że to pikuś przy Waszych..Pan Pikuś ;-)

caffe, Bozia3, samira, Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bosze tak czytam te Wasze przejścia starania, badania, leki, poronienia i inne choroby, że aż mnie to przeraża .. te moje starania to widzę, że to pikuś przy Waszych..Pan Pikuś ;-)
    Ciężka sprawa z tym wszystkim.

Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• majka. Znajoma

Wysłany: 4 września 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem jeszcze jest inseminacja i in vitro :)
    moja gin z Polski pierwsze dziecko tez urodzila w wieku 41 lat, ale zdrowa oczywiscie :)

Lucky, caffe, bliska77, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• majka. Znajoma

Wysłany: 4 września 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Majka ważne,że owulka była i nie wiem co Ci więcej napisac.
    Grunt to zaufanie do swojego lekarza!
    Trzymam kciuki,kiedyś musi się udac!
    Andzia33, ja tez sie ciesze ze w koncu owulka jest :)
    dziekuje za wsparcie

Reni, caffe, Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majka Ty mnie nie denerwuj, co to znaczy 'mało czasu zostało'?????
    nic tylko strzelę sobie w łeb
    ja tu planuję jeszcze dwoje, a Ty mnie stresujesz :D pamiętaj, że dbamy sobie nawzajem o prolaktynę

powodzenia, dasz radę i Ty, może nawet 2-3 razy :)

bliska77, caffe, Andzia33, inessa, Iwone, majka., megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde Wy tu zdjęcia wrzucacie a ja praktycznie żadnego swojego nie mam.........bo wszyscy mają zakaz fotografowania mnie :-)

caffe, Andzia33, inessa, Iwone, majka., megan8 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry paniom
    nawet nie próbuję doganiać, staram się wejść na ostatnie 2-3 strony ale njusy o smalcach mnie kompletnie wybiły z toku myślenia o owulacji :D

Cafe obłędny masz wykres!
    Violu trzymam mocno
    z resztą trzymam za wszystkie Was/Nas

czy Inessa nadawała jak jej poszło na rozmowie?

bliska77, samira, Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    kurde Wy tu zdjęcia wrzucacie a ja praktycznie żadnego swojego nie mam.........bo wszyscy mają zakaz fotografowania mnie :-)

nie może być! Aguś, Twój urok wewnętrzny na pewno bije z każdej Twojej fotki

ja zdjęć nie mam, bo to ja wszystkie robię, mąż nie znosi pstrykać, w związku z tym moje dziecko ma na zdjęciach tylko ojca, a matkę tylko na fotce przy wypisie ze szpitala - w sumie dobre i to, chociaż będzie wiedziała że to jednak ja ją urodziłam, nie tatuś

caffe, bliska77, samira, Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 1175 1176 1177 1178 1179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ