35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:no wlasnie jak wczoraj zobaczylam zdjecie to od razu wydalas mi sie podejrzana, bo tak cos kojarzylam ze chcialam do AA a tu prosze bimbalki jak sie patrzy!
Od razu mówię, że Bursztynka to nawet nie ma co ważyć - bo moje dziecko pewnie waży więcej...a swoją drogą to Ona coś długo dochodzi do siebie po tych lotach...
Tu jestem ja - około 90 kg...masakra..jak na to patrzę...mam nadzieję, że już nie wrócę do tego...no chyba, że z dzidzią...
caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia, trafilas w sedno! Nie da sie ukryc ze bimbalki to moja obsesja:-( i wiem ze nie mam szans na wieksze, bo ja jestem chuda tu u gory, bluzki kupuje w rozmiarze 36 i nawet jakbym przytyla to piersi mi nie urosna za wiele...tak wiec ja jestem jak juz kiedys pisalam 'cyckowy potwor"
Bozia3 wrote:Ty masz taką obsesję na punkcie bimbałków, jak ja na punkcie wagi...jak na którąś patrzę, to ją od razu ważę....Od razu mówię, że Bursztynka to nawet nie ma co ważyć - bo moje dziecko pewnie waży więcej...a swoją drogą to Ona coś długo dochodzi do siebie po tych lotach...
Tu jestem ja - około 90 kg...masakra..jak na to patrzę...mam nadzieję, że już nie wrócę do tego...no chyba, że z dzidzią...
caffe, Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
a ja dziewczynki jestem drugi cykl bez CLO i w koncu ovu wyznaczylo mi owulke, choc przerywana linia
ja mam niedowage i CLO nie dodalo mi kilogramow
a po za tym to w srodku bylam strasznie kwasna czyli plemniczki tam dlugo nie zyly
10.09 mam wizyte u gina
musze sie do niej przygotowac do tej wizyty licze tez troche na wasze doswiadczenie i pomoc
nie uwazacie ze powinnam brac dupka?
mam endometrioze, staramy sie 7lat, 3 poronienia no i ostatnie 11 cykli bylo na CLO w podwojnej dawce ale bez dupka
martwie sie bo mam juz 37 lat i juz zawiele czasu mi nie zostalo, a leczenie w anglii jest straszne, podwazaja lekarzy z Polski. mam rok stracony przez CLO,
zajrzyjcie na moje cykle prosze i jesli macie jakies komentarze to bede bardzo wdzieczna
pozdrawiam was serdecznie i milego dnia zycze
Andzia33, caffe, samira, Bozia3, bliska77, Olena, inessa, promyk, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
majka. wrote:a ja dziewczynki jestem drugi cykl bez CLO i w koncu ovu wyznaczylo mi owulke, choc przerywana linia
ja mam niedowage i CLO nie dodalo mi kilogramow
a po za tym to w srodku bylam strasznie kwasna czyli plemniczki tam dlugo nie zyly
10.09 mam wizyte u gina
musze sie do niej przygotowac do tej wizyty licze tez troche na wasze doswiadczenie i pomoc
nie uwazacie ze powinnam brac dupka?
mam endometrioze, staramy sie 7lat, 3 poronienia no i ostatnie 11 cykli bylo na CLO w podwojnej dawce ale bez dupka
martwie sie bo mam juz 37 lat i juz zawiele czasu mi nie zostalo, a leczenie w anglii jest straszne, podwazaja lekarzy z Polski. mam rok stracony przez CLO,
zajrzyjcie na moje cykle prosze i jesli macie jakies komentarze to bede bardzo wdzieczna
pozdrawiam was serdecznie i milego dnia zyczemajka., Bozia3, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja się kompletnie nie znam na endometriozie...a jeśli chodzi o dupka - to słyszałam już wiele opinii, że na Zachodzie go już wycofują zupełnie..więc trudno cokolwiek doradzić...
Bozia3, Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty masz taką obsesję na punkcie bimbałków, jak ja na punkcie wagi...jak na którąś patrzę, to ją od razu ważę....
Od razu mówię, że Bursztynka to nawet nie ma co ważyć - bo moje dziecko pewnie waży więcej...a swoją drogą to Ona coś długo dochodzi do siebie po tych lotach...
Bozia3, Lucky, Andzia33, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
no weź nie strasz jak za wiele czasu nie zostało?
przecież tu laski mają po 40 parę lat
spokojnie!
majka. wrote:martwie sie bo mam juz 37 lat i juz zawiele czasu mi nie zostalo,caffe, Bozia3, samira, Lucky, Olena, Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no weź nie strasz jak za wiele czasu nie zostało?
przecież tu laski mają po 40 parę lat
spokojnie!
my mamy 42 i 46 i się nie załamuje na razie...myślę, że jeśłi nie wyjdzie to ja odpuszczam po 45 roku życia...po prostu byłabym za starą mamą chyba...a on tatą...
Reni, Reni, caffe, samira, Lucky, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bosze tak czytam te Wasze przejścia starania, badania, leki, poronienia i inne choroby, że aż mnie to przeraża .. te moje starania to widzę, że to pikuś przy Waszych..Pan Pikuś
caffe, Bozia3, samira, Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bosze tak czytam te Wasze przejścia starania, badania, leki, poronienia i inne choroby, że aż mnie to przeraża .. te moje starania to widzę, że to pikuś przy Waszych..Pan Pikuś
Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Majka ważne,że owulka była i nie wiem co Ci więcej napisac.
Grunt to zaufanie do swojego lekarza!
Trzymam kciuki,kiedyś musi się udac!
dziekuje za wsparcie
Reni, caffe, Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Majka Ty mnie nie denerwuj, co to znaczy 'mało czasu zostało'?????
nic tylko strzelę sobie w łeb
ja tu planuję jeszcze dwoje, a Ty mnie stresujeszpamiętaj, że dbamy sobie nawzajem o prolaktynę
powodzenia, dasz radę i Ty, może nawet 2-3 razybliska77, caffe, Andzia33, inessa, Iwone, majka., megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry paniom
nawet nie próbuję doganiać, staram się wejść na ostatnie 2-3 strony ale njusy o smalcach mnie kompletnie wybiły z toku myślenia o owulacji
Cafe obłędny masz wykres!
Violu trzymam mocno
z resztą trzymam za wszystkie Was/Nas
czy Inessa nadawała jak jej poszło na rozmowie?bliska77, samira, Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:kurde Wy tu zdjęcia wrzucacie a ja praktycznie żadnego swojego nie mam.........bo wszyscy mają zakaz fotografowania mnie
nie może być! Aguś, Twój urok wewnętrzny na pewno bije z każdej Twojej fotki
ja zdjęć nie mam, bo to ja wszystkie robię, mąż nie znosi pstrykać, w związku z tym moje dziecko ma na zdjęciach tylko ojca, a matkę tylko na fotce przy wypisie ze szpitala - w sumie dobre i to, chociaż będzie wiedziała że to jednak ja ją urodziłam, nie tatuścaffe, bliska77, samira, Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość