35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Andzia, wczoraj niestety nie bylo bzyku-bzyku bo moj wojownik padl, ale wczesniej oczywiscie dzialalismy wiec licze ze cos z tego bedzie...dzisiaj ide zobaczyc czy jaja popekaly, tzn. pewnie jedno peklo, to dominujace...a moze dwa:-) pomarzyc zawsze mozna...
Andzia33 wrote:A tak wogóle to witajcie,bo chciałam szybko napisac ,żeby mi strona nie umknęła i znów nie wiadomo by było o czym ja piszę
Aga zdrówka dla małej!
Viola czekamy na bliżniaki!
Olena pij winko ,ja będę też wieczorem z Tobą wirtualnie piła.
A za ten smak na smalec z ogórkiem kiszonym to poprostu ubiję!Andzia33, bliska77, caffe, Lucky, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:aaa, to juz wiem skad ten sluz u mnie, pewnie do dupku i luteinie....faktycznie przed braniem dupka nie mialam tyle bialego sluzu, a pozniej jak sie pojawil to bylam pewna ciazy...nie wiedzialam ze to moze byc od tych hormonow...
A teraz po luteinie to wiadomo, pełno tego wszystiego ale ten wyciek to taki luteinowy jest. Nieraz bardziej wodnisty, nieraz widać kawałki tabletki.inessa lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Mój ma właśnie oligospermię i zoospermią [o ile dobrze pamiętam] i myślę ,że dostanę teraz to clo
bliska77, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bozia, ja gdzieś czytalam, ze facetom też się podaje clo, a nawet pregnyl
ale nie pamietam przy jakich schorzeniach. pewnie w ulotce coś napisali.
bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:
Caffe - ale przerwanie luteiny przy wczesnej ciąży może spowodować poronienie. Mnie gin uczulał, by przed zakończeniem brania - o ile nie pojawiła się @ zrobić test, by się upewnić, ze nie doszło do zapłodnienia.
W sumie to logiczne, nic mi nie powiedział takiego, ale to pewnie dlatego, że założyl cykl bezowulacyjny.
Dzięki Nati za zwrócenie uwagi, tym bardziej w mojej sytuacji, bo u mnie progesteronu prawie brak.
Buźka
Andzia33, Bozia3, Lucky, inessa, Mango, Nati74 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Andzia szczerze mówiąc to ja nie słyszałam o facetach zażywających clo....ale może to kwestia podejścia różnych klinik czy lekarzy... Jak już pisałam kilkakrotnie u nas wyniki M w normie, dobre - choć bez rewelacji....i kilka razy pytałam lekarki co można zrobić, by to polepszyć...a ona uparcie powtarza, że u mężczyzn trudno cokolwiek zmienić znacząco - jasne, że witaminki wzmocnią i poprawią wyniki, ale przy poważniejszych sprawach to i tak podkręcają kobietę - żeby miała wypasione jaja,a jego pozostawiają w spokoju... - tak jest w mojej klinice - nie wiem jakie doświadczenia macie u siebie...
caffe, majka., Andzia33, Bozia3, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jeszcze raz co do mojego endo, obecnie przed owulacją, tj wczoraj, miałam grubość 4,9. Miesiąć temu 8, a w lipcu 6. Więc źle.
Gdzieś doczytałam, że jeśli endo jest cienkie z powodu słbych estrogenów to wskazane jest CLO. Jeśli z innych powodów to nie wskazane CLO. Mam nadzieję, że mój gin wie co robi.caffe, Andzia33, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja temat smalcu też pominęłam wczoraj..bo mi zaczynacie działać na prolaktynę w tym temacie....dupa mi urosła ( mam nadzieję, że to po clo, a nie po jedzeniu..
od jutra zaczynam do pracy jeździć na rowerze...i wracam na basen - bez paznokcia...ale, może już żadna cholera mnie nie weźmie...
Ja smalczyk robię z cebulką smażoną- dodaje potem jabłko i kilka wędzonych śliwek - potem jak się smaruje to są takie ciemne śliwkowe pasma...jem go z ogóreczkami i do tego np. świeży, ciepły chleb drwalski z Lidla...no do tego jeszcze może być piwo zimne..
Tak miałam właśnie się Ciebie zapytać. Gdzie są te kilogramy, o których na forum piszesz? Ja patrzyłam na zdjęcie i nic nie widziałam. I nie mówię, zeby Ci słodzić, bo ja nie słodzę sztucznie, tylko pytam poważnie.
Są dwa wyjścia. Albo użyłaś photoshopaalbo masz taką budowę ciała, że ta waga jest w sam raz dla Ciebie.
bliska77, majka., Andzia33, Bozia3, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie. Posłucham gina i zobaczymy co z tego wyjdzie. Oczywiście znów będę piła wino. W cyklu z winem urosło do 8,2 mm. No i migdały, które uwielbiam, ale te jadłam cały czas.
bliska77, Andzia33, Bozia3, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Dlatego właśnie pisałam, ze ja nie mogę zejsc ponizej 72 kg - bo wtedy wyglądam jak "nasza szkapa" - wiem, że spokojnie mogę ważyć te 74-75 kg - wtedy czuję się najlepiej...na tych zdjęciach waże jakieś 76-77 kg - no a teraz mam 78-79 - raz nawet zobaczyłam 80 kg i się tak przeraziłam, ze przez 3 dni jechałam na jogurcie i warzywach...ja jestem trochę przewrażliwiona..bo nie chciałabym wrocic do wagi np. 90...a wiem, że spokojnie dałabym radę...zaraz poszukam - to wrzucę Ci tu fotę moją z taką wagą...
caffe, Lucky, bliska77, inessa, Nati74 lubią tę wiadomość
-
a ja zauwazylam ze Bozia ma cycki!...i wlasnie nie pamietam do jakiego klubu cyckowego nalezala...
caffe wrote:Ciekawe dodatki, ja śliwek nie dawałam, ale wypróbuję
Tak miałam właśnie się Ciebie zapytać. Gdzie są te kilogramy, o których na forum piszesz? Ja patrzyłam na zdjęcie i nic nie widziałam. I nie mówię, zeby Ci słodzić, bo ja nie słodzę sztucznie, tylko pytam poważnie.
Są dwa wyjścia. Albo użyłaś photoshopaalbo masz taką budowę ciała, że ta waga jest w sam raz dla Ciebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 12:19
Andzia33, caffe, Bozia3, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:a ja zauwazylam ze Bozia ma cycki!...i wlasnie nie pamietal do jakiego klubu cyckowego nalezala...
Andzia33, caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
no wlasnie jak wczoraj zobaczylam zdjecie to od razu wydalas mi sie podejrzana, bo tak cos kojarzylam ze chcialam do AA a tu prosze bimbalki jak sie patrzy!
Bozia3 wrote:chciałam do tych malutkich Waszych...bo ja jestem pośrednia, ale mnie odrzuciłyście..caffe, Bozia3, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry drogie panie , ale narobiłyście mi smaku na ogórki ale moze nie ze smalczykiem ale z pyszna polską bułeczka . I nie przepadam za ogoreczkiem kiszonym tylko wcinam właśnie korniszone . Może i nie są za zdrowe bo ocet dla mojego malca ale tylko korniszony i Cola maskuja mi te moje wredne smaki w ustach , więc wole korniszona niż ta Colę pić . Co do wagi to ja podczas tej ciąży przytyłam juz bardzo dużo bo aż 14 kg , ale moja pani ginekolog i znajomi mowią że ważne że malec jest zdrowy a kilogramy zgubie bez kłopotu jak przed ciążą dałam rade 40 kg zgubić to i teraz te 30 zgubie hihiiihh . Mam nadziejeże aż tyle nie przytyję . Młody szaleje nie myślałam że w 6 miesiącu dzieciątko aż tak mocno kopie , ale to oznaka że jest zdrowy i silny . Kurcze już za pare dni kończy mi się pobyt w polsce i czas wracać na Niemieckie śmieci a tak wolała bym zostać tutaj . I teraz jeszcze zabieram moją kotke i musze biegac po weterynarzach na czipowanie i wystawienie paszportu na podruz dla niej , Tak że będę miała częśc polski ze soba w niemczech Pozdrawiam was serdecznie i życze powodzonek
Andzia33, caffe, samira, Bozia3, Lucky, bliska77, inessa, Mango, promyk, anek42, megan8 lubią tę wiadomość