X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Majka Ty mnie nie denerwuj, co to znaczy 'mało czasu zostało'?????
    nic tylko strzelę sobie w łeb
    ja tu planuję jeszcze dwoje, a Ty mnie stresujesz :D pamiętaj, że dbamy sobie nawzajem o prolaktynę

powodzenia, dasz radę i Ty, może nawet 2-3 razy :)
    hahaha ;)

bliska77, Lucky, inessa, majka. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    kurde Wy tu zdjęcia wrzucacie a ja praktycznie żadnego swojego nie mam.........bo wszyscy mają zakaz fotografowania mnie :-)
    Aga tez nie mam zdjec i zakazuje fotografowania.

bliska77, Lucky, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    nie może być! Aguś, Twój urok wewnętrzny na pewno bije z każdej Twojej fotki

ja zdjęć nie mam, bo to ja wszystkie robię, mąż nie znosi pstrykać, w związku z tym moje dziecko ma na zdjęciach tylko ojca, a matkę tylko na fotce przy wypisie ze szpitala - w sumie dobre i to, chociaż będzie wiedziała że to jednak ja ją urodziłam, nie tatuś
    dobre z tym zdjęciem ze szpitala :P

bliska77, Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    kurde Wy tu zdjęcia wrzucacie a ja praktycznie żadnego swojego nie mam.........bo wszyscy mają zakaz fotografowania mnie :-)
    skoro praktycznie, to jednak cos tam masz :P ;)

bliska77, Lucky, samira, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Aga tez nie mam zdjec i zakazuje fotografowania.
    o to fajnie, że chociaż Ty mnie rozumiesz ;-)

Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    dobre z tym zdjęciem ze szpitala :P
    tez mi się podoba :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    skoro praktycznie, to jednak cos tam masz :P ;)
    oj tam oj tam

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    oj tam oj tam
    no to dawaj aga, dawaj ;)

Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie mnie mamusia zaprosiła na knedle...:) no cóż dieta od jutra...będę później....może jednak Aga się ujawnisz...;) Ty caffe też byś mogłą w sumie...choć wiem, że chcesz tu być bardzo anonimowa...

caffe, samira, Lucky, bliska77, inessa, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    właśnie mnie mamusia zaprosiła na knedle...:) no cóż dieta od jutra...będę później....może jednak Aga się ujawnisz...;) Ty caffe też byś mogłą w sumie...choć wiem, że chcesz tu być bardzo anonimowa...
    knedle, mniam mniam tez bym zjadła ;)

może kiedyś zamieszczę zdjęcie :P ale w necie się nie da być anonimowym :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 14:18

samira, samira, Lucky, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co przesadzacie, ten smalec jeszcze zdzierzylam ale knedle!!!! ja chce knedle!! uwielbiam, kocham...do dzisiaj pamietam jak smakowaly najlepsze knedle jakie jadlam w zyciu, w schronisku na Klimczoku..yyyy..czekalam chyba godzine na nie, ale warto bylo, swiezutkie, swojskie, pyszne...Bozia gdzie mieszka Twoja szacowna mama? ja tam dzisiaj bede!
    Bozia3 wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 14:43

Lucky, bliska77, inessa, caffe, Iwone lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie knedle ja chce knedle ja chce knedle

inessa, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Na mnie nie zadziałał, więc trudno jednoznacznie napisać, czy jest pomocny, czy nie u danej osoby.

Ja brałam w ciąży ,ale dopiero po teście dodatnim do skończenia 1 trymestru ponoc po 30 trzeba na ewentualne podtrzymanie,nie pamiętam ,czy wtedy miałam badany progesteron,teraz jestem o wiele mądrzejsza.Jak byłam teraz w szpitalu ,to laski mówiły do mnie,, pani doktor,,i przychodziły się o wszystko pytac,bo u nas panuje totalny brak informacji na obchodach.Mam nadzieję ,że jednej laski dzidziuś przeżyje,bo gdy dowiedziała się ,że jest w ciązy to lekarz powiedział jej ,że nie ma tętna i do szpitala usunąc,po przyjęciu zrobili jej usg i to samo wieczorem pielęgniarka przyniosła jej tabletki poronne,ale już zdążyłyśmy ją namówic ,żeby tego nie brała i żadała kolejnego zbadania,tym bardziej,że niepamiętała kiedy miała ostatni okres.Za 2 dni betę miała piękną ,wskazującą dopiero na 6 tydz ,więc serduszka jeszcze nie musiało byc i wypisali ją do domu i nie wiem jaka miała drugą betę .Ale wniosek z tego taki,że nawet w szpitalu ,ponoc pod opieką lekarską trzeba walczyc o swoje prawa i do końca miec nadzieję !

inessa, Lucky, caffe, bliska77, Mango, Nati74, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tu masz trochę za dużo, ale na poprzednim zdjęciu jest super. :)

Mnie też bardziej podobasz się teraz,a zwłaszcza w ciemnych włosach!

inessa, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Majka Ty mnie nie denerwuj, co to znaczy 'mało czasu zostało'?????
    nic tylko strzelę sobie w łeb
    ja tu planuję jeszcze dwoje, a Ty mnie stresujesz :D pamiętaj, że dbamy sobie nawzajem o prolaktynę

powodzenia, dasz radę i Ty, może nawet 2-3 razy :)

A planujesz jeszcze dwoje oprócz tych bliżniaków teraz?

inessa, Lucky, caffe, Iwone lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio mam smaka na śmietanę,obojętnie czy z ogórkami[mizeria],czy pomidory i tak już któtyś dzień na przemian

inessa, Iwone, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ale Wy piszecie ufufuf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nie jestem wstanie nawiazać do Waszych wpisów ale przeczytałam każdy :)
    Ja piore, gotuje leczo z własnych kabaczków i pomidorów i kiełbaksi własnej mniam mniam mniam.
    Pamietam o każdej z Was <3

Andzia33, Iwone, Lucky, caffe, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska wyrobiłaś się juz ?
    To zapraszam do mnie,po dwóch pobytach w szpitalu ,dom jest totalnie zagruzowany,ale obiecuję sobie ,że już od dzisiaj zacznę sprzątac.

A mąż mi powiedział ,jak mnie odbierał,że ,,więcej do szpitala nie pójdziesz -wybij sobie to z głowy,, a ja na to ,,dobrze,nie ma sprawy -do porodu jedziesz Ty,, i oczywiście zaraz stwierdził,że tylko poród i do domu ,no jasne w pięc minut się wyrobię hihihi

caffe, inessa, samira, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    A planujesz jeszcze dwoje oprócz tych bliżniaków teraz?

Andziu
    przyjmę każdą ilość zdrowych dzieci! ile Bóg da!
    wychowam z miłością i radością
    może być i 2 teraz i 2 później :D

caffe, inessa, Andzia33, Mango, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Ja brałam w ciąży ,ale dopiero po teście dodatnim do skończenia 1 trymestru ponoc po 30 trzeba na ewentualne podtrzymanie,nie pamiętam ,czy wtedy miałam badany progesteron,teraz jestem o wiele mądrzejsza.Jak byłam teraz w szpitalu ,to laski mówiły do mnie,, pani doktor,,i przychodziły się o wszystko pytac,bo u nas panuje totalny brak informacji na obchodach.Mam nadzieję ,że jednej laski dzidziuś przeżyje,bo gdy dowiedziała się ,że jest w ciązy to lekarz powiedział jej ,że nie ma tętna i do szpitala usunąc,po przyjęciu zrobili jej usg i to samo wieczorem pielęgniarka przyniosła jej tabletki poronne,ale już zdążyłyśmy ją namówic ,żeby tego nie brała i żadała kolejnego zbadania,tym bardziej,że niepamiętała kiedy miała ostatni okres.Za 2 dni betę miała piękną ,wskazującą dopiero na 6 tydz ,więc serduszka jeszcze nie musiało byc i wypisali ją do domu i nie wiem jaka miała drugą betę .Ale wniosek z tego taki,że nawet w szpitalu ,ponoc pod opieką lekarską trzeba walczyc o swoje prawa i do końca miec nadzieję !
    Ja miałam podobnie, więc doskonale rozumiem co masz na myśli i co przekazujesz <3

Lucky, inessa, Andzia33, majka. lubią tę wiadomość

‹‹ 1176 1177 1178 1179 1180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ