Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Majka Ty mnie nie denerwuj, co to znaczy 'mało czasu zostało'?????
    nic tylko strzelę sobie w łeb
    ja tu planuję jeszcze dwoje, a Ty mnie stresujesz :D pamiętaj, że dbamy sobie nawzajem o prolaktynę

powodzenia, dasz radę i Ty, może nawet 2-3 razy :)
    hahaha ;)

nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, majka. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    kurde Wy tu zdjęcia wrzucacie a ja praktycznie żadnego swojego nie mam.........bo wszyscy mają zakaz fotografowania mnie :-)
    Aga tez nie mam zdjec i zakazuje fotografowania.

nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    nie może być! Aguś, Twój urok wewnętrzny na pewno bije z każdej Twojej fotki

ja zdjęć nie mam, bo to ja wszystkie robię, mąż nie znosi pstrykać, w związku z tym moje dziecko ma na zdjęciach tylko ojca, a matkę tylko na fotce przy wypisie ze szpitala - w sumie dobre i to, chociaż będzie wiedziała że to jednak ja ją urodziłam, nie tatuś
    dobre z tym zdjęciem ze szpitala :P

nick nieaktualny, Lucky, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    kurde Wy tu zdjęcia wrzucacie a ja praktycznie żadnego swojego nie mam.........bo wszyscy mają zakaz fotografowania mnie :-)
    skoro praktycznie, to jednak cos tam masz :P ;)

nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Aga tez nie mam zdjec i zakazuje fotografowania.
    o to fajnie, że chociaż Ty mnie rozumiesz ;-)

Lucky, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    dobre z tym zdjęciem ze szpitala :P
    tez mi się podoba :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    skoro praktycznie, to jednak cos tam masz :P ;)
    oj tam oj tam

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    oj tam oj tam
    no to dawaj aga, dawaj ;)

Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie mnie mamusia zaprosiła na knedle...:) no cóż dieta od jutra...będę później....może jednak Aga się ujawnisz...;) Ty caffe też byś mogłą w sumie...choć wiem, że chcesz tu być bardzo anonimowa...

caffe, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    właśnie mnie mamusia zaprosiła na knedle...:) no cóż dieta od jutra...będę później....może jednak Aga się ujawnisz...;) Ty caffe też byś mogłą w sumie...choć wiem, że chcesz tu być bardzo anonimowa...
    knedle, mniam mniam tez bym zjadła ;)

może kiedyś zamieszczę zdjęcie :P ale w necie się nie da być anonimowym :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 14:18

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co przesadzacie, ten smalec jeszcze zdzierzylam ale knedle!!!! ja chce knedle!! uwielbiam, kocham...do dzisiaj pamietam jak smakowaly najlepsze knedle jakie jadlam w zyciu, w schronisku na Klimczoku..yyyy..czekalam chyba godzine na nie, ale warto bylo, swiezutkie, swojskie, pyszne...Bozia gdzie mieszka Twoja szacowna mama? ja tam dzisiaj bede!
    Bozia3 wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 14:43

Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Iwone lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie knedle ja chce knedle ja chce knedle

nick nieaktualny, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Na mnie nie zadziałał, więc trudno jednoznacznie napisać, czy jest pomocny, czy nie u danej osoby.

Ja brałam w ciąży ,ale dopiero po teście dodatnim do skończenia 1 trymestru ponoc po 30 trzeba na ewentualne podtrzymanie,nie pamiętam ,czy wtedy miałam badany progesteron,teraz jestem o wiele mądrzejsza.Jak byłam teraz w szpitalu ,to laski mówiły do mnie,, pani doktor,,i przychodziły się o wszystko pytac,bo u nas panuje totalny brak informacji na obchodach.Mam nadzieję ,że jednej laski dzidziuś przeżyje,bo gdy dowiedziała się ,że jest w ciązy to lekarz powiedział jej ,że nie ma tętna i do szpitala usunąc,po przyjęciu zrobili jej usg i to samo wieczorem pielęgniarka przyniosła jej tabletki poronne,ale już zdążyłyśmy ją namówic ,żeby tego nie brała i żadała kolejnego zbadania,tym bardziej,że niepamiętała kiedy miała ostatni okres.Za 2 dni betę miała piękną ,wskazującą dopiero na 6 tydz ,więc serduszka jeszcze nie musiało byc i wypisali ją do domu i nie wiem jaka miała drugą betę .Ale wniosek z tego taki,że nawet w szpitalu ,ponoc pod opieką lekarską trzeba walczyc o swoje prawa i do końca miec nadzieję !

nick nieaktualny, Lucky, caffe, nick nieaktualny, Mango, Nati74, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tu masz trochę za dużo, ale na poprzednim zdjęciu jest super. :)

Mnie też bardziej podobasz się teraz,a zwłaszcza w ciemnych włosach!

nick nieaktualny, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Majka Ty mnie nie denerwuj, co to znaczy 'mało czasu zostało'?????
    nic tylko strzelę sobie w łeb
    ja tu planuję jeszcze dwoje, a Ty mnie stresujesz :D pamiętaj, że dbamy sobie nawzajem o prolaktynę

powodzenia, dasz radę i Ty, może nawet 2-3 razy :)

A planujesz jeszcze dwoje oprócz tych bliżniaków teraz?

nick nieaktualny, Lucky, caffe, Iwone lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio mam smaka na śmietanę,obojętnie czy z ogórkami[mizeria],czy pomidory i tak już któtyś dzień na przemian

nick nieaktualny, Iwone, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ale Wy piszecie ufufuf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nie jestem wstanie nawiazać do Waszych wpisów ale przeczytałam każdy :)
    Ja piore, gotuje leczo z własnych kabaczków i pomidorów i kiełbaksi własnej mniam mniam mniam.
    Pamietam o każdej z Was <3

Andzia33, Iwone, Lucky, caffe, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska wyrobiłaś się juz ?
    To zapraszam do mnie,po dwóch pobytach w szpitalu ,dom jest totalnie zagruzowany,ale obiecuję sobie ,że już od dzisiaj zacznę sprzątac.

A mąż mi powiedział ,jak mnie odbierał,że ,,więcej do szpitala nie pójdziesz -wybij sobie to z głowy,, a ja na to ,,dobrze,nie ma sprawy -do porodu jedziesz Ty,, i oczywiście zaraz stwierdził,że tylko poród i do domu ,no jasne w pięc minut się wyrobię hihihi

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    A planujesz jeszcze dwoje oprócz tych bliżniaków teraz?

Andziu
    przyjmę każdą ilość zdrowych dzieci! ile Bóg da!
    wychowam z miłością i radością
    może być i 2 teraz i 2 później :D

caffe, nick nieaktualny, Andzia33, Mango, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 września 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Ja brałam w ciąży ,ale dopiero po teście dodatnim do skończenia 1 trymestru ponoc po 30 trzeba na ewentualne podtrzymanie,nie pamiętam ,czy wtedy miałam badany progesteron,teraz jestem o wiele mądrzejsza.Jak byłam teraz w szpitalu ,to laski mówiły do mnie,, pani doktor,,i przychodziły się o wszystko pytac,bo u nas panuje totalny brak informacji na obchodach.Mam nadzieję ,że jednej laski dzidziuś przeżyje,bo gdy dowiedziała się ,że jest w ciązy to lekarz powiedział jej ,że nie ma tętna i do szpitala usunąc,po przyjęciu zrobili jej usg i to samo wieczorem pielęgniarka przyniosła jej tabletki poronne,ale już zdążyłyśmy ją namówic ,żeby tego nie brała i żadała kolejnego zbadania,tym bardziej,że niepamiętała kiedy miała ostatni okres.Za 2 dni betę miała piękną ,wskazującą dopiero na 6 tydz ,więc serduszka jeszcze nie musiało byc i wypisali ją do domu i nie wiem jaka miała drugą betę .Ale wniosek z tego taki,że nawet w szpitalu ,ponoc pod opieką lekarską trzeba walczyc o swoje prawa i do końca miec nadzieję !
    Ja miałam podobnie, więc doskonale rozumiem co masz na myśli i co przekazujesz <3

Lucky, nick nieaktualny, Andzia33, majka. lubią tę wiadomość

‹‹ 1176 1177 1178 1179 1180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ