35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:hahahaah nie wyrabiam ,posikam się wariatki jestescie (takie pozytywne
)
jak bysmy były gdzieś wszystkie w lakalu to za takie zachowanie bysmy z niego wyleciałay hahahahaa potem wszystkie byśmy w areszcie w jednej celi siedziały
Andzia33, samira, Mango, bliska77, Iwone, inessa, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciekawe kto by uciekał my przed nim ,czy on przed nami,czyli wygłodniałymi babami,którym tylko bzykoserca w głowie.
Właśnie przypomniała mi się Jola jak zapraszała na te drinki i wachlowanie przez jakichś menów- gdzie ona uciekła?
pewnie sama jest wachlowana na leżaczku ,nie chciała się dzieliccaffe, samira, Mango, bliska77, Iwone, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:ciekawe kto by uciekał my przed nim ,czy on przed nami,czyli wygłodniałymi babami,którym tylko bzykoserca w głowie.
Właśnie przypomniała mi się Jola jak zapraszała na te drinki i wachlowanie przez jakichś menów- gdzie ona uciekła?
pewnie sama jest wachlowana na leżaczku ,nie chciała się dzielicbliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:własnie mi podpowiedzialas czym sie mam leczyć dzisiaj
Ja mam plan taki najpierw kawa,żeby kijanki m się wzmocniły,potem obiad,z czerwonym winkiem na moje endometrium,a potem atakuję chłopa,potem dupcia do góry[poduszka pod -w tym cyklu próbuję ]i śpiuchnamy grzecznie do samego ranacaffe, Mango, bliska77, Iwone, inessa, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:ciekawe kto by uciekał my przed nim ,czy on przed nami,czyli wygłodniałymi babami,którym tylko bzykoserca w głowie.
pewnie sama jest wachlowana na leżaczku ,nie chciała się dzielicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2013, 16:53
Andzia33, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Ja mam plan taki najpierw kawa,żeby kijanki m się wzmocniły,potem obiad,z czerwonym winkiem na moje endometrium,a potem atakuję chłopa,potem dupcia do góry[poduszka pod -w tym cyklu próbuję ]i śpiuchnamy grzecznie do samego rana
Andzia33, Mango, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:jakoś się podzielimy ale gorzej będzie strażnikiem się pocielić jak będzie ciacho
samira, Andzia33, Reni, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny