35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczynki.
Ale sie wczoraj rozpisalyscie, do 2giej czytalam zaleglosci. Tu nigdy nie jest nudno,zawsze sie cos dzieje.
Milego dzionka.
anna maria, Lucky, Iwone, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny ja tylko na chwilke,dzisiaj wyjezdzamy wyjazd zwiazany z aukcja moze uda sie kupic to co zamiezamy i przy okazji troche odpoczne ,bo to jest nad morzem .Mam nadzieje ze jak w niedziele wroce to bedzie jakas nowa ciezarowka .Milego dnia
Mango, nick nieaktualny, Lucky, Iwone, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
powdzenia, trzymam kciuki za ZAKUP?
A te ciężatówki to chyba tylko na parkingu, bo jakoś cicho tu
anna maria wrote:Witam dziewczyny ja tylko na chwilke,dzisiaj wyjezdzamy wyjazd zwiazany z aukcja moze uda sie kupic to co zamiezamy i przy okazji troche odpoczne ,bo to jest nad morzem .Mam nadzieje ze jak w niedziele wroce to bedzie jakas nowa ciezarowka .Milego dnia
anek42, nick nieaktualny, Lucky, Iwone, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnywitaj,anna maria wrote:Witam dziewczyny ja tylko na chwilke,dzisiaj wyjezdzamy wyjazd zwiazany z aukcja moze uda sie kupic to co zamiezamy i przy okazji troche odpoczne ,bo to jest nad morzem .Mam nadzieje ze jak w niedziele wroce to bedzie jakas nowa ciezarowka .Milego dnia
w takim razie trzymamy kciuki
Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane. Wczoraj po wypiciu dwóch kieliszków wina się ululałam i zaczęłam marudzić mojemu M. , że chcę dzidzię. I w kółko pytałam czy on to rozumie. Straszne co we mnie siedzi, wyszło, że o niczym innym nie myślę. Nie potrafię wyluzować, tak jak chciał mój gin bym wyluzowała.
nick nieaktualny, grosza, Iwone, nick nieaktualny, Reni, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aga jakiej firmy dajesz swojemu M l-karnitynę ?
agafbh wrote:cały czas bierze androvit, cynk, selen+wit E, witamina C 100mg, kwas foliowy i l-karnityne,
tyle że część witaminek bierze już od dłuższego czasu zatem na poprawę wyników mogło mieć wpływ wiele czynników...... nie poprawiła się tylko żywotność
caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena, niestety spora część z nas tak ma i mimo, że wydaje nam się ze wyluzowałyśmy, że odpuściłyśmy, niestety, właśnie gdzieś tam w środku to siedzi...Olena wrote:Witajcie kochane. Wczoraj po wypiciu dwóch kieliszków wina się ululałam i zaczęłam marudzić mojemu M. , że chcę dzidzię. I w kółko pytałam czy on to rozumie. Straszne co we mnie siedzi, wyszło, że o niczym innym nie myślę. Nie potrafię wyluzować, tak jak chciał mój gin bym wyluzowała.
Olena, Iwone, caffe, Mango, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witajcie
dzisiaj nie wiem
ale wczoraj pierś z kurczaka na to ser i farsz z pieczarek z cebulką i to zawinięte w ciasto francuskie i do piekarnika na 20 min
pycha
można to podać np z miksem sałat i małymi pomidorkami z sosem jak kto lubi
Iwone wrote:Dzień dobry!
Dziewczyny, bo mi pomysłu brak, co gotujecie dziś na obiad?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:08
Iwone, nick nieaktualny, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
ale to nie jest pracochłonne
pieczarki na patelnie niech się podduszą + cebulka
ciasto francuskie kupuję bo nie chce mi się robić i też jest ok
pierś tylko umyć pieprz sól
w sumie 10 min
krócej to tylko zagotowanie wody i zalanie zupki z torebki
5 minut 
Iwone wrote:ale coś mniej pracochłonnego, bo jeszcze osłabiona jestem i nie mam siły stać w kuchni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:10
Iwone, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, anek42 lubią tę wiadomość
-
jak zostaną pieczarki z cebulką to można kurczaka podsmażyć (pocięty w paski) zawinąć w tortillę (też kupioną) dodać ulubione dodatki np ogórek sałata co tam kto lubi sosy
do mikrofali na chwilę też szybko
ja farsz i kurczak i to mi styka.. a w rękę ogóra kiszonegoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:14
caffe, Andzia33, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bylam wczoraj u gina i sytuacja wyglada nastepujaca. Wczoraj 12 dc: owulacja juz byla, w 8 dc byly dwa pecherzyki, wczoraj juz zadnego, byl widoczny natomiast piekny sflaczaly pecherzyk w miejscu tego dominujacego. plyn w zatoce Douglasa, endo 1 cm. Poczulam sie tak jakby co najmniej mi powiedziano ze jestem w ciazy. Strasznie licze ze to juz ten cykl i od razu zamowilam zapas testow ciazowych. Teraz postanowilam nie mierzyc juz tempki, zeby sie nie stresowac, ale zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu.
nick nieaktualny, angela, caffe, angela, Mango, Andzia33, Andzia33, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anek42 lubią tę wiadomość
-
zgadzam sie, ja tez tak robie, tylko nie zawijam w ciasto, tylko rzucam pieczarki i ser na kotlety i jest jak to w knajpach nazywaja " kotlet po cygansku"

Reni wrote:ale to nie jest pracochłonne
pieczarki na patelnie niech się podduszą + cebulka
ciasto francuskie kupuję bo nie chce mi się robić i też jest ok
pierś tylko umyć pieprz sól
w sumie 10 min
krócej to tylko zagotowanie wody i zalanie zupki z torebki
5 minut 
caffe, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja już zaczynam liczyć , a boję się niemiłosiernie!!!agafbh wrote:Angela, jak ten czas szybko leci, bardzo się cieszę że u Ciebie a racze u Was wszystko ok, już niebawem będziemy odliczać dni do porodu

caffe, nick nieaktualny, Andzia33, grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No mam wczesne te owulki, bo mam krotkie cykle 25-dniowe, wiec jak mam owulke w 10-11 dniu to akurat wychodzi ksiazkowo faza lutealna ok. 14 dni. Zobaczymy czy tym razem cos zdzialalismy.....
Reni wrote:Viola super
ale wczesne masz te owulki
hahah i spokój będziemy Cię ustawiać do pionu jak Cię poniesie hahaha
Reni, caffe, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość