35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny ja tylko na chwilke,dzisiaj wyjezdzamy wyjazd zwiazany z aukcja moze uda sie kupic to co zamiezamy i przy okazji troche odpoczne ,bo to jest nad morzem .Mam nadzieje ze jak w niedziele wroce to bedzie jakas nowa ciezarowka .Milego dnia
Mango, bliska77, Lucky, Iwone, caffe, Andzia33, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
powdzenia, trzymam kciuki za ZAKUP?
A te ciężatówki to chyba tylko na parkingu, bo jakoś cicho tuanna maria wrote:Witam dziewczyny ja tylko na chwilke,dzisiaj wyjezdzamy wyjazd zwiazany z aukcja moze uda sie kupic to co zamiezamy i przy okazji troche odpoczne ,bo to jest nad morzem .Mam nadzieje ze jak w niedziele wroce to bedzie jakas nowa ciezarowka .Milego dniaanek42, bliska77, Lucky, Iwone, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam dziewczyny ja tylko na chwilke,dzisiaj wyjezdzamy wyjazd zwiazany z aukcja moze uda sie kupic to co zamiezamy i przy okazji troche odpoczne ,bo to jest nad morzem .Mam nadzieje ze jak w niedziele wroce to bedzie jakas nowa ciezarowka .Milego dnia
w takim razie trzymamy kciukiLucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane. Wczoraj po wypiciu dwóch kieliszków wina się ululałam i zaczęłam marudzić mojemu M. , że chcę dzidzię. I w kółko pytałam czy on to rozumie. Straszne co we mnie siedzi, wyszło, że o niczym innym nie myślę. Nie potrafię wyluzować, tak jak chciał mój gin bym wyluzowała.
bliska77, grosza, Iwone, polarmiś, Reni, caffe, Andzia33, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aga jakiej firmy dajesz swojemu M l-karnitynę ?
agafbh wrote:cały czas bierze androvit, cynk, selen+wit E, witamina C 100mg, kwas foliowy i l-karnityne,
tyle że część witaminek bierze już od dłuższego czasu zatem na poprawę wyników mogło mieć wpływ wiele czynników...... nie poprawiła się tylko żywotnośćcaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Witajcie kochane. Wczoraj po wypiciu dwóch kieliszków wina się ululałam i zaczęłam marudzić mojemu M. , że chcę dzidzię. I w kółko pytałam czy on to rozumie. Straszne co we mnie siedzi, wyszło, że o niczym innym nie myślę. Nie potrafię wyluzować, tak jak chciał mój gin bym wyluzowała.
Olena, Iwone, caffe, Mango, Andzia33, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Witajcie
dzisiaj nie wiem
ale wczoraj pierś z kurczaka na to ser i farsz z pieczarek z cebulką i to zawinięte w ciasto francuskie i do piekarnika na 20 min
pycha
można to podać np z miksem sałat i małymi pomidorkami z sosem jak kto lubi
Iwone wrote:Dzień dobry!
Dziewczyny, bo mi pomysłu brak, co gotujecie dziś na obiad?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:08
Iwone, bliska77, caffe, Andzia33, inessa, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
ale to nie jest pracochłonne
pieczarki na patelnie niech się podduszą + cebulka
ciasto francuskie kupuję bo nie chce mi się robić i też jest ok
pierś tylko umyć pieprz sól
w sumie 10 min
krócej to tylko zagotowanie wody i zalanie zupki z torebki5 minut
Iwone wrote:ale coś mniej pracochłonnego, bo jeszcze osłabiona jestem i nie mam siły stać w kuchniWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:10
Iwone, caffe, Andzia33, inessa, anek42 lubią tę wiadomość
-
jak zostaną pieczarki z cebulką to można kurczaka podsmażyć (pocięty w paski) zawinąć w tortillę (też kupioną) dodać ulubione dodatki np ogórek sałata co tam kto lubi sosy
do mikrofali na chwilę też szybko
ja farsz i kurczak i to mi styka.. a w rękę ogóra kiszonegoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:14
caffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bylam wczoraj u gina i sytuacja wyglada nastepujaca. Wczoraj 12 dc: owulacja juz byla, w 8 dc byly dwa pecherzyki, wczoraj juz zadnego, byl widoczny natomiast piekny sflaczaly pecherzyk w miejscu tego dominujacego. plyn w zatoce Douglasa, endo 1 cm. Poczulam sie tak jakby co najmniej mi powiedziano ze jestem w ciazy. Strasznie licze ze to juz ten cykl i od razu zamowilam zapas testow ciazowych. Teraz postanowilam nie mierzyc juz tempki, zeby sie nie stresowac, ale zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu.
bliska77, angela, caffe, angela, Mango, Andzia33, Andzia33, Andzia33, polarmiś, samira, inessa, anek42 lubią tę wiadomość
-
zgadzam sie, ja tez tak robie, tylko nie zawijam w ciasto, tylko rzucam pieczarki i ser na kotlety i jest jak to w knajpach nazywaja " kotlet po cygansku"
Reni wrote:ale to nie jest pracochłonne
pieczarki na patelnie niech się podduszą + cebulka
ciasto francuskie kupuję bo nie chce mi się robić i też jest ok
pierś tylko umyć pieprz sól
w sumie 10 min
krócej to tylko zagotowanie wody i zalanie zupki z torebki5 minut
caffe, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja już zaczynam liczyć , a boję się niemiłosiernie!!!agafbh wrote:Angela, jak ten czas szybko leci, bardzo się cieszę że u Ciebie a racze u Was wszystko ok, już niebawem będziemy odliczać dni do porodu
caffe, bliska77, Andzia33, grosza, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
No mam wczesne te owulki, bo mam krotkie cykle 25-dniowe, wiec jak mam owulke w 10-11 dniu to akurat wychodzi ksiazkowo faza lutealna ok. 14 dni. Zobaczymy czy tym razem cos zdzialalismy.....
Reni wrote:Viola super
ale wczesne masz te owulki
hahah i spokój będziemy Cię ustawiać do pionu jak Cię poniesie hahahaReni, caffe, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość