35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale to jest treściwe mój dużo je
więc zjada taką jedną pierś i jest najedzonyIwone wrote:Dzięki za przepisTylko czy moi faceci się tym najedzą?! Musiałabym jeszcze dogotować ryż, ale czy to pasuje?
bliska77, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Aga, jak córcia się czuje, nadal ma gorączkę?
caffe, Iwone, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Zmęczenie i taka tempka to bardzo obiecujące objawy, szkoda tylko ,że przypętało się jakieś dziadostwo - trzymaj się dzielna kobieto
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Zmęczenie i taka tempka to bardzo obiecujące objawy, szkoda tylko ,że przypętało się jakieś dziadostwo - trzymaj się dzielna kobieto
Kuźwa, jak mi zimno dzisiaj.bliska77, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
ooooo
czytałyście poradę dnia? coś ostatnio pisałyście o endo
Jeśli masz problemy z jajeczkowaniem, lekarz może zaproponować Ci stosowanie leków zawierających cytrynian klomifenu (np. Clomid). Z uwagi na fakt, że ok. 95% poczęć następuje podczas pierwszych 6 cykli brania leku (potem ta liczba się zmniejsza), nie zaleca się stosować go dłużej niż 6 cykli. Pamiętaj również, że lekarz oprócz przyrostu pęcherzyków powinien także w czasie brania tego typu leków bacznie monitorować Twoje endometrium (błonę śluzową macicy), ponieważ efektem ubocznym stosowania cytrynianu klomifenu może być zbyt cienka błona śluzowa uniemożliwiająca zagnieżdżenie się zapłodnionej komórki jajowej w macicy.caffe, bliska77, Iwone, Olena, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziewczynki ... idę 4 raz!!! do płac wypełnić zaświadczenie o dochodach!
no szlag mnie zaraz trafi
no ile można!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 10:56
bliska77, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ooooo
czytałyście poradę dnia? coś ostatnio pisałyście o endo
Jeśli masz problemy z jajeczkowaniem, lekarz może zaproponować Ci stosowanie leków zawierających cytrynian klomifenu (np. Clomid). Z uwagi na fakt, że ok. 95% poczęć następuje podczas pierwszych 6 cykli brania leku (potem ta liczba się zmniejsza), nie zaleca się stosować go dłużej niż 6 cykli. Pamiętaj również, że lekarz oprócz przyrostu pęcherzyków powinien także w czasie brania tego typu leków bacznie monitorować Twoje endometrium (błonę śluzową macicy), ponieważ efektem ubocznym stosowania cytrynianu klomifenu może być zbyt cienka błona śluzowa uniemożliwiająca zagnieżdżenie się zapłodnionej komórki jajowej w macicy.bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dziewczynki ... idę 4 raz!!! do płac wypełnić zaświadczenie o dochodach!
no szlag mnie zaraz trafi
no ile można!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 11:04
Reni, caffe, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Promyk....chyba masz 1,23 cm to endo, a nie 12,3 - bo przecież to niemożliwe trochę.....
Ale 1,23 to bardzo ładny wynik...
Wrocilam ze zmiany drenu - kurcze przez glupia skorke tyle bolubliska77, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
Promyk -
Witajcie
Byłam dziś u ginki,i okazało się ,że jestem po owulce w ciągu 24 godzin z prawego jajnika,od soboty lutka i po 11 dniach test.
Ale z moimi jajowodami nie jest tak wspaniale tzn.są drożne ale prawy jest na pewnym odcinku węższy a potem się rozszeża i tu jest problem,bo jajeczko może w nim utknąc i może byc ciąża pozamaciczna,a lewy jest krótki ale to nie problem.Nastraszyła laparoskopią,ale jeszcze nie teraz. Teraz to ma nadzieję ,że przyjdę już w ciązy i ja tak chcę!!!bliska77, caffe, polarmiś, inessa, Iwone, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Witajcie
Byłam dziś u ginki,i okazało się ,że jestem po owulce w ciągu 24 godzin z prawego jajnika,od soboty lutka i po 11 dniach test.
Ale z moimi jajowodami nie jest tak wspaniale tzn.są drożne ale prawy jest na pewnym odcinku węższy a potem się rozszeża i tu jest problem,bo jajeczko może w nim utknąc i może byc ciąża pozamaciczna,a lewy jest krótki ale to nie problem.Nastraszyła laparoskopią,ale jeszcze nie teraz. Teraz to ma nadzieję ,że przyjdę już w ciązy i ja tak chcę!!!Andzia33, bliska77, inessa, Iwone lubią tę wiadomość