X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to ja też tak robię
    tu akurat chodzi o ciasto francuskie
    kura na środek boki nacinamy w paski tak po skosie, żeby można było zapleść je w warkocz
    potem posmarować jajkiem i do pieca
    trochę inny smak niż z patelni
    bo mięsko poczas pieczenia przechodzi pieczarami mniam
    Viola wrote:
    zgadzam sie, ja tez tak robie, tylko nie zawijam w ciasto, tylko rzucam pieczarki i ser na kotlety i jest jak to w knajpach nazywaja " kotlet po cygansku":-)

caffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela my też odliczamy ale nie boimy się twarda babka jesteś dasz radę :-) A potem do Nas dołączysz z kolejnym ;-)

caffe, angela, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - odmelduję się na pewno
    Bozia3 wrote:
    Angela..super...już urodź tą Lenkę i bierz się za jakiegoś Bartusia - dołącz do naszych starań...
    A 10 kg...to bardzo przepisowo...:)

bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:35

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ale coś mniej pracochłonnego, bo jeszcze osłabiona jestem i nie mam siły stać w kuchni :(
    ja wczoraj zrobiłam chińskie żarcie, kurczak w chińskiej przyprawie do tego mieszanka mrożona gotowa, ryż na patelnie i po 20 min jedzenie gotowe :-)

Iwone, Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Hej, hej Kochane, a ja dzisiaj nie gotuje bo ide do fryzjera i musza sobie sami poradzic:-)
    o i takie postawienie sprawy bardzo mi się podoba, też tak robię ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bylam wczoraj u gina i sytuacja wyglada nastepujaca. Wczoraj 12 dc: owulacja juz byla, w 8 dc byly dwa pecherzyki, wczoraj juz zadnego, byl widoczny natomiast piekny sflaczaly pecherzyk w miejscu tego dominujacego. plyn w zatoce Douglasa, endo 1 cm. Poczulam sie tak jakby co najmniej mi powiedziano ze jestem w ciazy. Strasznie licze ze to juz ten cykl i od razu zamowilam zapas testow ciazowych. Teraz postanowilam nie mierzyc juz tempki, zeby sie nie stresowac, ale zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu.
    Viola, całkiem obiecująco się zapowiada, trzymam kciuki baaardzo mocno :-)

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)

Ja wczoraj padłam. Prawy migdal powiększony nadal i ucho kłuje. Kiedy jak kiedy, ale teraz to mi choroba nie potrzebna, bo może pokrzyżować plany.

Łykam te pieprzone tabletki i już jak biore jakąś do ręki to się zastanawiam, w którą dziurę mam sobie włożyć o.O

Samopoczucie kiepściutkie, nawet się zastanawiałam czy do pracy iść, ale idę. Najwyżej wyjdę wcześniej.

Poczułam w nocy charakterystyczne bulgotanie w brzuchu, tak mam przed @ :P Temperatura na tym samym poziomie, aż zmierzyłam drugi raz czy się termometr nie zaciął, ale się nie zaciął.

Nawet nie odebrałam wczoraj pregnylu bo nie miałam siły.

Jak nie urok to sraczka.

Iwone, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Ja już zaczynam liczyć , a boję się niemiłosiernie!!!
    Angela, wszystko będzie ok, ja podchodziłam do tego tak: każda przyszła matka MUSI urodzić i tyle......

caffe, angela, Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Aga...mowie Ci wvczoraj jak od niej wychodzilam to czulam sie jakby mi wlasnie powiedziala ze juz jestem w ciazy...i jak tu sie nie nakrecac:-)
    agafbh wrote:
    Viola, całkiem obiecująco się zapowiada, trzymam kciuki baaardzo mocno :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 09:28

caffe, bliska77, Andzia33, inessa, Iwone, anek42 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje super ekspresowe danie to : boczek, czosnek, papryczka chili podsmażone na oliwie z oliwek , dodaję sól i pieprz - gotuję makaron do spaghetti dodaję do boczku , posypuję zieloną pietruszką i wszystko mieszam - czas przygotowania 20min , a smakuje pysznie( uważać tylko na papryczkę chili żeby nie było za ostre , z czosnkiem też bez przegin 2-3 ząbki wystarczą)

caffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Też bym tak z chęcią zrobiła, ale ja nie pracuję. Przecież nie powiem im, że cały dzień u fryzjera siedziałam i że nie miałam czasu ugotować :D
    u no to faktycznie masz nico inną sytuację, wymówki nie ma ;-)

caffe, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

caffe, bliska77, bliska77, angela, Mango, Andzia33, inessa, anek42 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Ja wczoraj padłam. Prawy migdal powiększony nadal i ucho kłuje. Kiedy jak kiedy, ale teraz to mi choroba nie potrzebna, bo może pokrzyżować plany.

Łykam te pieprzone tabletki i już jak biore jakąś do ręki to się zastanawiam, w którą dziurę mam sobie włożyć o.O

Samopoczucie kiepściutkie, nawet się zastanawiałam czy do pracy iść, ale idę. Najwyżej wyjdę wcześniej.

Poczułam w nocy charakterystyczne bulgotanie w brzuchu, tak mam przed @ :P Temperatura na tym samym poziomie, aż zmierzyłam drugi raz czy się termometr nie zaciął, ale się nie zaciął.

Jak nie urok to sraczka.
    Caffe, dużo zdrówka :-)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Dzieki Aga...mowie Ci wvczoraj jak od niej wychodzilam to czulam sie jakby mi wlasnie powiedziala ze juz jestem w ciazy...i jak tu sie nie nakrecac:-)
    wiem, że trudno ale mimo wszystko postaraj się nie nakręcać, zajmij się może porządkami, sama nie wiem....

caffe, Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, dużo zdrówka :-)
    Dzięki aga <3

Nie mogę być chora, tak sobie wmawiam

bliska77, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:36

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak samo, trzeba urodzic i tyle a jak sie boisz to zalatw sobie lekarza lub polozna zebys miala swoich przyjaznych i niech ci dadza znieczulenie. Nie placi sie tyle co za porod w prywatnej klinice ale jestes pewna ze ktos sie Toba intersuje. Wiele osob tak robi i polozna masz na zawolanie. Nie wiem ile teraz polozne sobie krzycza, ale popytaj znajomych czy jakiejs nie polecaja.
    agafbh wrote:
    Angela, wszystko będzie ok, ja podchodziłam do tego tak: każda przyszła matka MUSI urodzić i tyle......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2013, 10:00

angela, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 5 września 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmęczenie i taka tempka to bardzo obiecujące objawy, szkoda tylko ,że przypętało się jakieś dziadostwo - trzymaj się dzielna kobieto
    caffe wrote:

Jak nie urok to sraczka.

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 1182 1183 1184 1185 1186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ