35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przebrnęlam -uff .Swoją drogą czasem nie moge nadążycWas nadrabiać bo albo młody pasza albo trza cos zrobic.I od nowa pełno naklepane stron.
Ja się raczej do chusty nie przekonam w domu a do miasta prościej mi wziąść auto i młodego do fotelika i dojechac lub do wózka i zejść na dól by zrobic jakieś zakupy.Pewnie leżaczek będzie najlepszym wyjsciem.Teraz biore najczęściej drugi wózek , którym jeżdże po domu i wtedy mam nad nim kontrole.Bo jak mu znikam z oczu to marudzi a tak to luk kontrolny i młody wodzi oczami po ścianach zamiast ględzić .Bozia3, efcia, Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Morka, a zobacz tą? Splot skośno-krzyżowy
http://allegro.pl/womar-chusta-n17-zaffiro-haft-prezent-nowe-kolory-i5728287469.html
tutaj ze stronki firmowej
http://www.womar.com.pl/section2.php?page=produkty&zm2=chusty&zm3=1-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:Musze wam powiedziec ze doszlam do wniosku ze jestem zdrowo szurnieta
Wstaje o 6 na leki i zamiast isc dalej spac to ja
- obgotowalam kapuste na golabki
- zrobilam farsz
- konczy sie gotowac zupa ogorkowa
- poszatkowalam kapuste na bigos
Normalnie mi wali
A to dopiero 2 dzien
Jeszcze 8 i chlop pewnie bedzie musial kupic zamrazarke
Jak tak dalej bede szalec
Na kapuchę i ogórasy Cię wzięło, o ho, ho!!!kkisia, BISCA, moremi, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Czesc . A mi sie chusty nie podobaja , zreszta nawet gdyby , nie mialabym gdzie uzywac , ja do sklepu na szybko , to i tak samochodem , a pod sklepem , to raczej nie chcialoby mi sie wiazac, a poza tym nie wiem , jakis strach bym miala , ze moze zle to zrobie ....
Ogolnie jestem na nie , ale moj Malzonek chce miec szelki , bo chce z synkiem jezdzic I trawe kosic lol , nie wiem czy sie na to zgodze , ale poki co powiedzialam , ze ok , mooooze ......
U mnie urlop maciezynski trwa 8 tyg. Po cesarce 12tyg. Dzieci od 6 tyg. zycia przyjmaja do day care .... Ja mam zamiar zostac w domu tak dlugo jak sie da , a pozniej babysitter albo daycare , moze ktos z rodziny pomoze , ale nie licze za specjalnie ....kapturnica, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
My mamy chustę Tuli. Używaliśmy parę razy przy okazji wycieczek w góry. Poza tym chodziłąm na salsę w chustach z Młodą. Tak w domu przy sprżatniu mi się nie przydawała, a na spacery wolałam z wózkiem, bo można usiąść i książkę poczytać, gdy dziecko śpi. Estetycznie chusty Tuli mi się nie podobają, ale materiał się sprawdzał. Wiązaliśmy na kieszonkę i wydaje mi się, że pozycja była dobra dla bioderek i kręgosłupa.
Teraz dla większego dziecka mamy nosidełko.krycha.stara, moremi, kapturnica, efcia, paszczakin, Sabina, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Kupilam Helci pierwsze buty .
krycha.stara, kapturnica, efcia, Sabina, kkisia, BISCA, anna maria lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bambosze
Jakie to ladne slowo jest.
Bambosz. To mogloby byc calkiem ciekawe imie dla chlopcakrycha.stara, Mimbla, kapturnica, Reni, efcia, paszczakin, Sabina, Magdala, macduska, ania.g, kkisia, BISCA, iwcia77, Dziobak, moremi, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Dla chlopca o ciemnej karnacji. A jego brat blizniak to Bambo
Akurat powinnas docenic te imiona
Bambosz, Kapec i Kalosz
Dla dziewczynki
Szpilka, Balerinka
A jak obojnak to:
Czółenkokrycha.stara, kapturnica, Reni, efcia, paszczakin, Sabina, macduska, kkisia, Bozia3, BISCA, Dziobak, SolarPolar, satori, iwcia77, moremi, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Magdala zazdraszczam chłopa, mój nie interesuje się za bardzo naszymi staraniami tzn. nie rozkminia tego, a ja bym czasem chciała z nim pogadać
Dzieki. Ale wiesz, pierwszego mialam do bani
No i nie on jedyny taki. Jestem pewna, ze inne dziewczyny tez maja dobre egzemplaze.
kapturnica, moremi, Luna76 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:i całe szczęście
ale brzmi tak samo
A właśnie czy w Belgi zdrabnia się imiona?
Loulou, Chouchou i tak dalej.
Reni, Bozia3, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie. Chcę najpierw zobaczyc z która mi po drodze. Ale przymierzam się do little frog.
Dziobak, to ja się nie dziwię, że było cięzko. W elastycznej nosi się tylko małe dzieci. Najczęściej te nieruchawe do 3 miesiąca. Nie powinno się tez na leżąco, a w pionie. Na leżaco to tylko w tkanej i na krótko jest zalecane właśnie dlatego, że jest obciążenie na jedno ramię.
tak nieśmiało się odezwę jeszcze w temacie chust
bo na tej stronie widziałam też z merynosamoże by tak pogadać z Dziobakiem?
BISCA, Dziobak, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Oj Krycha, Krycha
Akurat powinnas docenic te imiona
Bambosz, Kapec i Kalosz
Dla dziewczynki
Szpilka, Balerinka
A jak obojnak to:
Czółenko
jak zacnie
a Walonek?
Wkurwisław Natanek Walonek pięknieSimba, efcia, paszczakin, Sabina, Mimbla, macduska, kkisia, krycha.stara, BISCA, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mozna, ale nie wszystkie sie da i raczej nie zdrabniaja. Raczej wala ksywkami:
Loulou, Chouchou i tak dalej.
czyta się czał czał? jak ta rasa psa?
Simba, krycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jak zacnie
a Walonek?
Wkurwisław Natanek Walonek pięknie
Ja powinnam miec na imie Wkurwislawa NawalonaReni, efcia, paszczakin, Sabina, Magdala, Mimbla, macduska, kkisia, Bozia3, krycha.stara, BISCA, SolarPolar, satori, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość