35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Pieknie
Ja powinnam miec na imie Wkurwislawa Nawalona
ahahah a przy okazji takich imion przypomniało mi się to? http://nicalbonic.blox.pl/2008/10/CZY-MEZCZYZNA-MYSLI-PENISEM.html
Profesor Taka Rura
doc. Vagina Rosso
prof. Naga CipaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 14:58
Simba, Sabina, Magdala, Mimbla, ania.g, kkisia, krycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kkuuurde, mozecie na chwile przestac usuwac posty? bo napisac sie nie da i doczytywanie do dupy, bo co strone przerzuce, to nowe posty lecą na tą, co juz czytalam.. zmecze sie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 14:51
kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:usuwanie powinno być dozwolone w godzinach 24-6
To niemoralne
To nienormalne
Za usuwanie jeee je je je
Dostaniesz banie
Lo o o ooo o
Czujesz ta nute, czujesz?Reni, paszczakin, kapturnica, macduska, kkisia, Bozia3, krycha.stara, BISCA, efcia, moremi, Mega, gretka lubią tę wiadomość
-
doczytane.. przez to, ze sie po drodze zdazylam zirytowac przesunieciem postow zapomnialam, do czego sie mialam odniesc.
dobre wiesci Bisci pamietam! Pani musi!Pani bedzie!
u nas dzis polurodziny. Moje stare dziecko ma pol roku! Zaraz wyjedzie na studia i opusci gniazdo!
ja z tej okazji dzis pracuje w domu. rodzine wywalilam na zakupy, swiety spokoj od rana, ja popracowalam, dom blyszczy, obiad gotowy, ciasto gotowe, dziecko szczesliwe spi.
Ja chce byc znowu w domu!Simba, Sabina, Magdala, kapturnica, macduska, kkisia, Bozia3, BISCA, Mimbla, Dziobak, anna maria, satori, ania.g, Natka_79, iwcia77, efcia, moremi, Mega, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No wiesz??? .....
Ale....
Ciach bo zapomne
To jest dyskryminacja ciężko praujących!!!!
Żądam równouprawnienia!!!!
Sabina, Aasiula, Simba, kkisia, Bozia3, krycha.stara, BISCA, Mimbla, Dziobak, satori, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:doczytane.. przez to, ze sie po drodze zdazylam zirytowac przesunieciem postow zapomnialam, do czego sie mialam odniesc.
dobre wiesci Bisci pamietam! Pani musi!Pani bedzie!
u nas dzis polurodziny. Moje stare dziecko ma pol roku! Zaraz wyjedzie na studia i opusci gniazdo!
ja z tej okazji dzis pracuje w domu. rodzine wywalilam na zakupy, swiety spokoj od rana, ja popracowalam, dom blyszczy, obiad gotowy, ciasto gotowe, dziecko szczesliwe spi.
Ja chce byc znowu w domu!
Kcesz do domu, w cionze zajdztylko mnie nie pytaj jak, bo jakbym wiedziała, to bym sama zaszła
Magdala, Simba, macduska, kkisia, BISCA, iwcia77, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Najlepszego dla Adama
Kcesz do domu, w cionze zajdztylko mnie nie pytaj jak, bo jakbym wiedziała, to bym sama zaszła
dziekuje
no wlasnie.. to jest roziazanie idealne. tym razem nie bede taka głupia, zeby 1 dzien przed porodem na zwolnieniu tylko zostac.Reni, Simba, Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ja uwazam ze usuwanie na watku o staraniach powinno byc karalne.
To niemoralne
To nienormalne
Za usuwanie jeee je je je
Dostaniesz banie
Lo o o ooo o
Czujesz ta nute, czujesz?
A Ty nie w pracy jestes?Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ja tylko wiem o co chodzi stad, ze niektore cytuja i tam da posty, ktorych juz nie ma.
Ja nie usuwam. Nawet moje zdjecia gdzies tam wisza. A w doopie to mam.
kapturnica, krycha.stara, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.