35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no własnie wiem, ale miałam nadzieję, że chociaż trochę drgnęło Twoje poczucie humoru
no nic trudno
co jemy?
Jogurt?
(to bylo zabawne z tym jogurtem, prawda?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 15:40
Bozia3, Reni, BISCA, paszczakin, efcia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Powiedzmy, że dzień dobry.
Doczytałam milion Waszych skrzacych intelelektem i dowcipem postów. Zwalniam się z pracy albo zarządam biurka, kompa i swiętego spokoju. Ja też chcę z Wami gadać!!!
Padam dzisiaj na pysk. W pracy sajgon, w domu miast błogiej ciszy zastałam dwóch nastolatków żądnych jedzenia i zdajacych na wyprzódki relację pt. "Mój dzień w szkole" po której wpadłam w lekki stan przedzawałowy.
A kiedy w poszukiwaniu ciszy poszłam na kanapę a narybek rozgoniłam do pokojów przyszła moja mama i zaczęła mi podlewać kwiaty, przy okazji udzielajac szeregu złotych rad odnosnie urządzenia mojego salonu jak też wychowania i odżywiania moich dzieci a jej wnuków.
Źle ich wychowuję i są niedożywione- ofkors. Aha, a w salonie kanapa stoi krzywo.
Taaaaa...
Spokój i ukojenie zaznam tylko w mogile. Usypcie mi zgrabny kurchanik nad jeziorem.
Może być Moszne.
Odkad Cie zobaczylam live, to mam wrazenie, ze Twoje zycie to takie prawdziwe wydanie Rodzinki.pl - tylko nie masz tak wkurwiajacego glosu jak Sw. Kozuchowska-od-Palca
Czyli brakuje jednej pociechy. Nie, nie mowie ze chlopakaBozia3, macduska, Reni, kapturnica, BISCA, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wacia piekna relacja.
Odkad Cie zobaczylam live, to mam wrazenie, ze Twoje zycie to takie prawdziwe wydanie Rodzinki.pl - tylko nie masz tak wkurwiajacego glosu jak Sw. Kozuchowska-od-Palca
Czyli brakuje jednej pociechy. Nie, nie mowie ze chlopaka
A wiesz, że coś w tym jest?
Nie Ty pierwsza to mi mówisz.
Ps. Może być chłopak. Chłopaki fajne SOM!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 15:54
Simba, kapturnica, BISCA, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Jogurt?
(to bylo zabawne z tym jogurtem, prawda?)
mój mąż dzisiaj wybył z domu, wróci w weekend, bo ja jutro mam spęd bab z noclegiem
Będziemy pić i takie tam
wyjechał dzisiaj i zostawił mnie bez obiadu
No wiecie co!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 16:04
kapturnica, krycha.stara, Bozia3, BISCA, kkisia, Mimbla, ania.g, Sabina, efcia, iwcia77, moremi, Simba, megan8, Mega, malgos741, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Nie. Chcę najpierw zobaczyc z która mi po drodze. Ale przymierzam się do little frog.
Dziobak, to ja się nie dziwię, że było cięzko. W elastycznej nosi się tylko małe dzieci. Najczęściej te nieruchawe do 3 miesiąca. Nie powinno się tez na leżąco, a w pionie. Na leżaco to tylko w tkanej i na krótko jest zalecane właśnie dlatego, że jest obciążenie na jedno ramię. -
nick nieaktualnyA tymczasem na innym wątku*....
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/rewolucja-pazdziernikowa-lista-testujacych-w-najdluzszym-miesiacu-w-roku,8204,115.html
Patrz post autorstwa Takiejsobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 16:22
kapturnica, Mimbla, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:i to chcialam przeczytac !!!! Muahh Simbulo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 16:39
kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Simba, dzie Twixiakowa fota?
Kapta, jak masz dobry bujaczek, to kładz, nic mu nie będzie, żadna pozycja po życiu plodowym nie jest mu obca.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No ale do 5 miesiąca to był jeszcze mały, ważył niecałe 6 kg. I chusta fajnie go opinala, przez to ze była elastyczna, dopasowywala się fajnie do ciałka. Do mojego też.
efcia, moremi, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Simba, dzie Twixiakowa fota?
Kapta, jak masz dobry bujaczek, to kładz, nic mu nie będzie, żadna pozycja po życiu plodowym nie jest mu obca.
Te Dziobak, a jej to nie kazesz kłaść dziecia na twardej matce..?kapturnica, Dziobak, efcia, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A tymczasem na innym wątku*....
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/rewolucja-pazdziernikowa-lista-testujacych-w-najdluzszym-miesiacu-w-roku,8204,115.html
Patrz post autorstwa Takiejsobie.JPRDOLE!!!
krycha.stara, macduska, BISCA, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość