35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Dobra, byłam dzisiaj na ktg. Natka, przykro mi. Jeszcze nie rodze. Skurczy nie uswiadczysz jeszcze. Ni chu chu.
Toto waży 3 kg, a ja od początku ciąży jestem 14 na plusie. W normie jest do 18 w moim przypadku.
Nic się nie skraca, łożysko dojrzałe, ilość wód prawidłowa. Lekarzowi zapowiedziałam, że za dwa tygodnie już urodzę. Gdyby jednak nie, to 29.10 mam kolejną wizytę, a za tydzień ktg.troche mnie niepokoją te moje bóle krzyżowe ale zobaczymy co tam słychać, wizyta za tydzień.
Ciesze się ze wieści dobreżebyś urodziła jak planujesz
Uff, skończyłam kącik młodego, można zwieźć łóżeczkokupiłam dzis 90% wyprawki, takze podgoniłam
tylko plecy bolą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 19:05
Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Się zajaralam normalnie
, Sabcia szczaj ma patyka jutro rano jak @ nie przyjdzie
Nic nie poszczam, bo zwyczajnie nie mam. Zamówiłam na necie, jeszcze nie wysłali
Poza tym robiłam test wczoraj, to był 14dpo, była jedna piękna krecha, żadnego cienia, nic.
To pewnie przez dupka okres będzie jutro, a tego mi szkoda, bo to za póóźno dla nas -
nick nieaktualnymoremi wrote:Dobra, byłam dzisiaj na ktg. Natka, przykro mi. Jeszcze nie rodze. Skurczy nie uswiadczysz jeszcze. Ni chu chu.
Toto waży 3 kg, a ja od początku ciąży jestem 14 na plusie. W normie jest do 18 w moim przypadku.
Nic się nie skraca, łożysko dojrzałe, ilość wód prawidłowa. Lekarzowi zapowiedziałam, że za dwa tygodnie już urodzę. Gdyby jednak nie, to 29.10 mam kolejną wizytę, a za tydzień ktg.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Spokojnie, tempka mi przecież już spadła
Nic nie poszczam, bo zwyczajnie nie mam. Zamówiłam na necie, jeszcze nie wysłali
Poza tym robiłam test wczoraj, to był 14dpo, była jedna piękna krecha, żadnego cienia, nic.
To pewnie przez dupka okres będzie jutro, a tego mi szkoda, bo to za póóźno dla nasSabina, kapturnica, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jakie za późno? Jak bedzie jutro @, to zaczynajcie. Takasobie zaskoczyła, a Ty nie możesz? Nie poddawaj się. Poza tym jeżeli jutro będzie @, to owulacja jakoś też w weekend?
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Spokojnie, tempka mi przecież już spadła
To pewnie przez dupka okres będzie jutro, a tego mi szkoda, bo to za póóźno dla nasja w zeszłym roku seksy miałam w czwartek a owu w niedziele lub poniedziałek i była dziewucha
takze bez nerwów, robic swoje
Sabina, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Natka, chyba "skończyłam"? Od końca?
Jak to? 90% wyprawki? Dziewuchy z listopada od 4 miesiąca mają gotwe wyprawki.
Ja w zasadzie też, ale... Stelaż do łóżeczka będzie dopiero pod koniec następnego tygodnia. Zareklamowany materac do naszego łózka przyślą nam w tym tygodniu (nowy). Chyba.
Ościeżnica do drzwi też powinna przyjść do końca miesiąca. Reszta ogarnięta. Jutro idę się uczyć parcia i od weekendu 3eskapturnica, iwcia77, Mega, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nienienienienie. 30.10.
Toto wyskoczy z tekstem "cukierek albo psikus"
Ja mam stracha na 1 i 2 listopada, no nie chce...w ogóle mam stracha na razieSabina, kapturnica, moremi, Aasiula, Mimbla, kkisia, Mega, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A ile zakład, że się wyrobię w pazdzierniku?
Jak ja przegram, to prześpię się z Tobą, a jak TY to Ty ze mną
Dziwnym trafem, tylko jedna się z nim zakładałakapturnica, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega, malgos741, BISCA, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Natka, chyba "skończyłam"? Od końca?
Jak to? 90% wyprawki? Dziewuchy z listopada od 4 miesiąca mają gotwe wyprawki.
Ja w zasadzie też, ale... Stelaż do łóżeczka będzie dopiero pod koniec następnego tygodnia. Zareklamowany materac do naszego łózka przyślą nam w tym tygodniu (nowy). Chyba.
Ościeżnica do drzwi też powinna przyjść do końca miesiąca. Reszta ogarnięta. Jutro idę się uczyć parcia i od weekendu 3esw ajfonie nie podrzuca tak fajnie poprawnych wersji jak w poprzednim
No dopiero 90 %teraz łóżeczko i pranie. Jak przyjdą rzeczy z gemini to pakuje torbę
bardzo jestem ciekawa co mi gin powie, z J strzelił mi termin prawie idealnie ( pomylił sie o 10h)
moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dobra, byłam dzisiaj na ktg. Natka, przykro mi. Jeszcze nie rodze. Skurczy nie uswiadczysz jeszcze. Ni chu chu.
Nic się nie skraca, łożysko dojrzałe, ilość wód prawidłowa. Lekarzowi zapowiedziałam, że za dwa tygodnie już urodzę. Gdyby jednak nie, to 29.10 mam kolejną wizytę, a za tydzień ktg.kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mnie skurczy nieTna żadnym ktg a wody odeszły niespodziewanie.Także nic nie wiadomo
kkisia, kapturnica, Mega, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Jak lecielismy do Tunezji to gosc to mial na lbie w samolocie. 30-latek ktory lecial z mamusia na wywczas. Potem przez caly pobyt mowilismy na niego CZOSNEK
pewnie się wstydziłSimba lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U Was nie było problemu z cyckiem tzn z alergiami itd.. ??
Do kiedy był tylko na Twoim pokarmie ??Do 4tego miecha???
On na cycku jeszcze, jakby co.kapturnica, Sabina, moremi, SolarPolar, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość