35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Probowalam zrozumiec, co autorka miala na mysli, ale moj rozum tego nie ogarnia
Mimbla, efcia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ze jak Maryja zaszła w ciaze be3z owulacji.A nie ona sexila sie w 1szym i 5tym dniu
jej mąż to musi mieć mocne nasiona.. prawda?macduska, kapturnica, Aasiula, efcia, iwcia77, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jak lecielismy do Tunezji to gosc to mial na lbie w samolocie. 30-latek ktory lecial z mamusia na wywczas. Potem przez caly pobyt mowilismy na niego CZOSNEK
kapturnica, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A tymczasem na innym wątku*....
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/rewolucja-pazdziernikowa-lista-testujacych-w-najdluzszym-miesiacu-w-roku,8204,115.html
Patrz post autorstwa Takiejsobie.macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Te Dziobak, a jej to nie kazesz kłaść dziecia na twardej matce..?
Za chwilunie dostanie nakaz twardej matki i nie ma, że boli!kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To chyba byl szczuplutki Adamek ???Bo tak się zast skoro moj majac miech wazy 4350 to ciekawe ile dobije za 4miechy ??Dogoni Adaśka Paszczowego ??
kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kto mi zajebal okres???!!!
Pojawiło się jednorazowe plamienie, byłam pewna że się rozkręci, a tu nic. Szlag trafi nasze staranka na kolejny cykl, noiwcia77, moremi, kkisia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Był. 3466 przy urodzeniu. Ale teraz patrzę,że miesięczny ważył 4200, więc niewiele mniej niż Maks.
Sabina, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dobra, byłam dzisiaj na ktg. Natka, przykro mi. Jeszcze nie rodze. Skurczy nie uswiadczysz jeszcze. Ni chu chu.
Toto waży 3 kg, a ja od początku ciąży jestem 14 na plusie. W normie jest do 18 w moim przypadku.
Nic się nie skraca, łożysko dojrzałe, ilość wód prawidłowa. Lekarzowi zapowiedziałam, że za dwa tygodnie już urodzę. Gdyby jednak nie, to 29.10 mam kolejną wizytę, a za tydzień ktg.kkisia, Aasiula, macduska, Natka_79, Mimbla, megan8, Sabina, iwcia77, kapturnica, Dziobak, Mega, paszczakin, malgos741, SolarPolar, Simba, anna maria, Magdala, Bozia3, Luna76, Evans, mama78, ania.g, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Z tego co pamietam to Morka tez miala plamienia , a pozniej dwie krechy
Sabcia, przygotujten test i jak do rana nie przyjdzie@, to sikaj.Sabina, Aasiula, iwcia77, kapturnica, kkisia, Mega, malgos741, SolarPolar, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!