35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Przepraszam, masz jak najbardziej racje (Ty i Tele Matin
)
1 LEO 2 GABRIEL 3 ADAM
moja siostra co we Francyi mieszka ma córkę Viktorię i syna LeonaSimba, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zjadlabym kanapke z pasztetem i ogorkiem gruntowym.
To pech.
Bo mam jogurt
a ja mam na dziś orzechy brazylijskie do kawy, ile mają kaloryi, co że 630? dżizes a miałam się odchudzać, no dobra to od jutra...BISCA, efcia, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:a ja mam na dziś orzechy brazylijskie do kawy, ile mają kaloryi, co że 630? dżizes a miałam się odchudzać, no dobra to od jutra...
efcia, sandra80, Mimbla, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:BISKUIT czy trumniana mafia Was tez juz przesladuje?
Oto tytul maila jakiego dzis z rana dostalam: "Prévoir son dernier voyage, un beau geste en soi !"
"Przewidziec swa ostatnia podroz, piekny gest sam w sobie!"
Ja pierdole!
Nie, mamy sie o Ciebie martwic ?Simba lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:a Viktorię też w twixach?
Poza tym ciaza mnoga to frajerstwo w Belgii - 19 tygodni urlopu.
A jednak dwie ciaze pojedyncze to 2 x 15 tygodni
Drugi raz mnie nie nabiora.Reni, BISCA, sandra80, kkisia, Alis, Sabina, moremi, kapturnica, iwcia77, efcia, macduska, ania.g, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ladnie, wlasnie Victorie bym chetnie dorobila
Wikuś w Wwie pod dostatkiem, bo swego czasu była moda na nadawanie tego imienia przez młode matki (15-20)Sabina, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
Zjadlam obiad i spac mi sie chce. Zabilabym za sjeste na mojej kanapie z mruczkiem ne brzuchu.
Moge sobie pomarzyc. O 13h45 jade na spotkanie. BlehWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:20
Sabina, Simba, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Simba, u mnie przy jednym podobnie. Może nie nadaję się na matkę małych dzieci... bo jakoś nie ogarniam.
A teraz jeszcze drugie zapewnia mi mdłości przez te 5 godzin, kiedy się miałam w spokoju zajmować pracą zawodową. Normalnie pracownikiem roku zostanę...
A wracając do wczorajszej dyskusji, obejrzałam sobie ze 2 docinki 600 gramów szczęścia, ale za bardzo mi się z własnymi pobytami z młodą w szpitalach kojarzy. Nie wczuwam się, a przynajmniej nie pozytywnie. Żal mi tych ludzi, bo tak naprawdę są z tym sami i tyle i to jeżdżenie między domem i szpitalem i wysiadywanie tam...Alis lubi tę wiadomość
-
Bry 2gi raz.
My po wizycie I tak-maly przytył za miesiąc 1310gram i wazy teraz 4350No i urósł 5i pół cm
.Wszystko z ni ołrajt .Taże już przechodzimy pod kuratele rodzinnego.Jeszcze biedra sprawdzic 30tego października nam zostaje
A za chwile ide Was nadrabiac .Bozia3, kkisia, BISCA, Sabina, dorbie, iwcia77, Simba, efcia, Reni, paszczakin, Aasiula, macduska, ania.g, Dziobak, satori, Mega, sandra80, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorka, a zobacz tą? Splot skośno-krzyżowy
http://allegro.pl/womar-chusta-n17-zaffiro-haft-prezent-nowe-kolory-i5728287469.html
tutaj ze stronki firmowej
http://www.womar.com.pl/section2.php?page=produkty&zm2=chusty&zm3=1Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:35
-
dorbie wrote:Alis, a co tam u Ciebie?
Wkurzam się na siebie, bo pracuję z domu, co oznacza. że odprowadzam Młodą do żłobka i przyprowadzam ze żłobka, bo oczywiście ja mam czas, a mój mąż nie, bo chodzi do pracy, czyli on pracuje sobie spokojnie 9 godzin, a mi z 6 godzin, gdy Młoda jest w żłobku odpada jeszcze godzina na dojazdy. Plus oczywiście ogarniam dom, bo nie mogę siedzieć w syfie. Wkurza mnie niemożebnie. No i muszę sobie jakieś żarełko skombinować, bo jednak pora lunchu i tak z 5 godzin robią się niecałe 4...
I nie wiem, jak długo tak pociągnę... Wieczorem czasem jeszcze coś zrobię, ale przeważnie jestem zdechła. Teraz mnie nie zwolnią bo ciąża, ale fajnie by było mnieć gdzie wrócić.
A co do ciąży to doszłam do wniosku, że właściwie nie wierzę, że coś może być nie tak. Czuję, że jest ok. Poza tym jestem teraz strasznie leniwa. Nie chce mi się po ginach latać, więc poczekam. Jeśli mi się odmieni i zacznę się stresowac to gdzieś pójdę. Na razie za bardzo mnie mdli. I zmęczona jestem.
krycha.stara, Sabina, dorbie, kapturnica, moremi, iwcia77, Simba, efcia, Reni, Magdala, macduska, ania.g, kkisia, megan8, BISCA, Dziobak, satori, Mega, mysza1975, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Morka, a kupiłaś już chustę?
Dziobak, to ja się nie dziwię, że było cięzko. W elastycznej nosi się tylko małe dzieci. Najczęściej te nieruchawe do 3 miesiąca. Nie powinno się tez na leżąco, a w pionie. Na leżaco to tylko w tkanej i na krótko jest zalecane właśnie dlatego, że jest obciążenie na jedno ramię.Dziobak lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!