35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:nie jeszcze nie
jakaś powieść, czy opowiadania
Może coś Alberto Moravia
Może znajdziesz coś w koszach na wyprzedażach, po taniości
WIesz, żeby nie szkoda było też zrobić w nich notatki
Zwróć uwagę proszę
nie ma sprawy, szkoda ze nie pisalas wczesniej , bo wyprzedaze sa raczej na tych wiejskich odpustach na ktorych my zawsze jestesmyteraz sie rozejrze w ksiegarni i popytam znajomych
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba Twixy
Bisca Twixy
Kkisia Twixy
Ja Twixy
która tam jeszcze pisze się na Twixy?
wyobrażacie sobie nasz zlot?
jedynaki i twiksiaki ..szarańcza
Nie, nie, NIE !!!!!
Prosze mnie z tej listy na ten tychmiast wykreslic. Jakby moj chuop to czytal, to by mu sie dziurka w siusiaku zamknela odruchowo. My, niegotowi. Pojedynczo trzebaiwcia77, Aasiula, Reni, efcia, Mega, Sabina, kkisia, Bozia3, kapturnica, Magdala, ania.g, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba Twixy
Bisca Twixy
Kkisia Twixy
Ja Twixy
która tam jeszcze pisze się na Twixy?
wyobrażacie sobie nasz zlot?
jedynaki i twiksiaki ..szarańcza
Takze ten ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:11
Reni, iwcia77, BISCA, Simba, efcia, Mega, Sabina, kkisia, Bozia3, kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ok
nie ma sprawy, szkoda ze nie pisalas wczesniej , bo wyprzedaze sa raczej na tych wiejskich odpustach na ktorych my zawsze jestesmyteraz sie rozejrze w ksiegarni i popytam znajomych
to nie jest pilne, nie jest na już
także spokoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:właśnie spożywam pączka od Korwina
dawali to wzięłam, ciekawe czy czegoś nie dosypaliReni, Aasiula, Simba, efcia, Sabina, kkisia, Mimbla, Magdala lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja ostatnio dostałam jabłko od jednego kandydata z listy Petru
wczoraj też rozdawali pączki
zobaczę co jutro zjem
dobrze, że wybory za 2 tyg, bo mi spuchnie od takiej ilości słodyczyiwcia77, BISCA, Simba, efcia, Mega, Sabina, kkisia, Mimbla, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:.. bo ja to ma w domu ksiazki kulinarne , przewodniki lonely planet i pelno publicystyki
...ja raczej ksiazki czytam po polsku
ale masz kontakt z żywym językiem, a to już coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:17
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Planuje sobie weekend. W sobote rano musze przerobic konowata
, pozniej na maly schopping (zwlaszcze dla chuopa, bo te 13 zrzuconych kg poszerzylo mu wszystkie ubrania
)
W niedziele, po konsultacji prognozy pogody (zima) zdecydowalam pobawic sie w gosposie. I tak, dla przyjemnosci meza zrobie lazanie (swietnie mi wychodza ale 3 godziny roboty). a dla mojej przyjemnosci :
http://gotuj.skutecznie.tv/2012/12/zupa-grzybowa-z-suszonych-grzybow/
Jak patrze na ta zdjecie to mam napad slinotokuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:13
Reni, Simba, Mega, efcia, kkisia, Mimbla, Magdala, macduska, ania.g, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:
Co do chust - ja tam zwolennikiem nie jestem...Moremi widzę przygotowana do tematu na medal - ale pogadamy, jak już nabędziesz doświadczenia w użytkowaniu jej....bo do sklepu szybciej mi było wyskoczyć z lekkim wózkiem, niż motać się w te szmaty...dodatkowo - byłam na jednym szkoleniu i sama pani prowadząca powiedziała, że chusta jest przydatna tylko dla tych, które ją naprawdę dobrze użytkują - łatwo można zakładać ją nieprawidłowo - a to maleństwo ma taki gibki kręgosłup...że ja tam wolę się nie zastanawiać nad kątem jego położenia, nachyleniem, kierunkiem i innymi pierdołami...Według mnie - to w większości przypadków jest lans i popisuwa..
I może zrobię prawdziwą popisÓwę
Reni, a nie zastanawiałaś się nad korkami z włoskiego? My tak na angielski chodzimy. Wychodzi taniej niż kurs, a na dodatek możemy układać godziny tak jak nam pasują i program, konwersacje są pod nas.
Bisca, dobre wiadomości.BISCA, Reni, Simba, iwcia77, efcia, Aasiula, kkisia, dorbie, Mimbla, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Tak, zapowiadaja sie. U Kkis
Ja sie upieram przy jednym zarodku, bo sie panicznie boimy blizniakow.
To sama radocha!
I brak snu
Czasu
Zarosniete nogi
Manicure robiony obcinaczka
Pizza mrozona 6 dni w tygodniu
Ostatni obejrzany w kinie film - Dirty Dancing
Ale....
Ciach bo zapomneWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:42
moremi, Reni, Alis, BISCA, iwcia77, Mega, efcia, Aasiula, kkisia, Sabina, Bozia3, Mimbla, kapturnica, macduska, Dziobak, Luna76 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
Reni, a nie zastanawiałaś się nad korkami z włoskiego? My tak na angielski chodzimy. Wychodzi taniej niż kurs, a na dodatek możemy układać godziny tak jak nam pasują i program, konwersacje są pod nas.
zastanawiałam się, ale wychodzi drożej
30-40 za lekcie w gr. 2-3 osoby
70 zł za indywidualne ale to w szkole językowej
ja na razie póki nie zakończę IVF i nie zmienię pracy to nie chcę szastać kasą
ale pomyślę o tym, poszukam jakiegoś kogoś tak prywatnieiwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale masz kontakt z żywym językie, a to już coś
ale ni hugona nie jestem w stanie przebrnac przez passato remoto i tryb warunkowy w polaczeniu z przypuszczajacym...trudne cholerstwo i do tego sami wlosi kalecza..Reni, krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No wiesz???
To sama radocha!
I brak snu
Czasu
Zarosniete nogi
Manicure robiony obcinaczka
Pizza mrozona 6 dni w tygodniu
Ostatni obejrzany w kinie film - Dirty Dancing
Ale....
Przestan, bo mnie przekonasz i bede musial sie rozwiesc !
Zdjecie rozbrajajaceSimba, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:na alojz ma jeszcze zywy jezyk
ale ni hugona nie jestem w stanie przebrnac przez passato remoto i tryb warunkowy w polaczeniu z przypuszczajacym...trudne cholerstwo i do tego sami wlosi kalecza..
otóż to
właśnie na tych trybach się zawiesiłami przerwałam niestety naukę
a szkodaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:zastanawiałam się, ale wychodzi drożej
30-40 za lekcie w gr. 2-3 osoby
70 zł za indywidualne ale to w szkole językowej
ja na razie póki nie zakończę IVF i nie zmienię pracy to nie chcę szastać kasą
ale pomyślę o tym, poszukam jakiegoś kogoś tak prywatnieBISCA, efcia, Mega, Mimbla, moremi, macduska lubią tę wiadomość