35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:teściu akurat nie taką straszną, bo ma kolana do wymiany i biodra, więc będzie uziemiony na jakiś czas
no ale pozniej bedzie lepiej. u nas robia pojedynczo- najpierw jedno kolano, potem jakos za rok drugie..
-
Iwcia jestem z Tobą to nie będzie łatwy czas dla Was
Bisca to dla mnie wiadomość dnia, lubię jak coś się dzieje
Sabina bój się Boga mam trzymać kciuki za przyjście @? A w życiu!
Efcia a Ty jak tam?
Magdala zazdraszczam chłopa, mój nie interesuje się za bardzo naszymi staraniami tzn. nie rozkminia tego, a ja bym czasem chciała z nim pogadaćefcia, Sabina, Aasiula, BISCA, Mega, kkisia, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:cholipa..no to tez rehab pozniej dlugi...
no ale pozniej bedzie lepiej. u nas robia pojedynczo- najpierw jedno kolano, potem jakos za rok drugie..
najgorsze jest to, że na razie ma prowizorkę (musiał schudnąć 10 kg udało mu się chyba tylko 6)
a tak, żeby dostał jakieś coś full wypas musiałby schudnąć w sumie 25 kg
a to nie takie proste
teściowa ma ciężką kuchnię, nawyki obżerania się przed snem, słodycze itd.
-
Kurcze jestem zła
chciałam wrócić na j.włoski (uczyłam się 4 lata, ale mam przerwę w nauce 13)
po alko gadam
no i prawie wszędzie mają poziom podstawowya jak już to lokalizacja nie teges
poszłam wczoraj na zajęcia, ale okazało się, że poziom kali chcieć- kali móc, więc zrezygnowałam, bo szkoda kasy,a przede wszystkim czasu
Kuźwa no!
i tu będę miała chyba Iwcia do Ciebie prośbę, bo nie wiem czy w Polsce znajdę
Będę chciała kupić sobie książkę w j.włoskim. Tak, żeby zacząć czytać w oryginale.
Muszę się rozejrzeć czy u nas są. Wiem, że na pewno są w angielskim.
Kuźwa biednemu to zawsze wiatr w oczy czy w dupę, obojętne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 11:42
Sabina, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bisca- trzymam kciuki!!
Iwcia - współczuje sytuacji z teściową - ale może sie wyprostuje??
Co do chust - ja tam zwolennikiem nie jestem...Moremi widzę przygotowana do tematu na medal - ale pogadamy, jak już nabędziesz doświadczenia w użytkowaniu jej....bo do sklepu szybciej mi było wyskoczyć z lekkim wózkiem, niż motać się w te szmaty...dodatkowo - byłam na jednym szkoleniu i sama pani prowadząca powiedziała, że chusta jest przydatna tylko dla tych, które ją naprawdę dobrze użytkują - łatwo można zakładać ją nieprawidłowo - a to maleństwo ma taki gibki kręgosłup...że ja tam wolę się nie zastanawiać nad kątem jego położenia, nachyleniem, kierunkiem i innymi pierdołami...Według mnie - to w większości przypadków jest lans i popisuwa..Reni, BISCA, Mega, Mimbla, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Kurcze jestem zła
chciałam wrócić na j.włoski (uczyłam się 4 lata, ale mam przerwę w nauce 13)
po alko gadam
no i prawie wszędzie mają poziom podstawowya jak już to lokalizacja nie teges
poszłam wczoraj na zajęcia, ale okazało się, że poziom kali chcieć- kali móc, więc zrezygnowałam, bo szkoda kasy,a przede wszystkim czasu
Kuźwa no!
i tu będę miała chyba Iwcia do Ciebie prośbę, bo nie wiem czy w Polsce znajdę
Będę chciała kupić sobie książkę w j.włoskim. Tak, żeby zacząć czytać w oryginale.
Muszę się rozejrzeć czy u nas są. Wiem, że na pewno są w angielskim.
Kuźwa biednemu to zawsze wiatr w oczy czy w dupę, obojętne. -
Reni wrote:Simba powiedział Ci ktoś kiedyś coś? gdzie się włóczysz?
Pani powiedziala, ze takie dzieci jak twixy poprawiaja im statystyki
Dzisiaj rano na policji, bo moj maz w lutym zaparkowal na 5 minut samochod na chodniku przed bankiem i dostal mandat 250 eurChoooooje.
Wiec napisalam ze to ja zrobilam, ze wplacalam utarg, ze bylam swiezo po cesarce, ze okolica niepewna a nie chcialam osierocic 2 swiezo narodzonych dzieci.
Wytargowalam do 160 z rozlozeniem na 4 raty.
Tam sie wloczylam. Nadal mnie penis szczela na ten mandat.
A potem zjadlam Knoppersa - codziennie o 10h53 w Belgiiefcia, Reni, Sabina, iwcia77, BISCA, Aasiula, Mega, kkisia, dorbie, Bozia3, Dziobak, ania.g, kapturnica, Magdala, macduska, megan8, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba Twixy
Bisca Twixy
Kkisia Twixy
Ja Twixy
która tam jeszcze pisze się na Twixy?
wyobrażacie sobie nasz zlot?
jedynaki i twiksiaki ..szarańczaiwcia77, efcia, Sabina, BISCA, Simba, Mega, kkisia, Mimbla, Bozia3, kapturnica, paszczakin, Magdala, macduska, ania.g, Dziobak, gretka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ok a masz juz jakies tytuly czy chcesz , zeby bylo cos napisane porzadnie po wlosku?
nie jeszcze nie
jakaś powieść, czy opowiadania
Może coś Alberto Moravia
Może znajdziesz coś w koszach na wyprzedażach, po taniości
WIesz, żeby nie szkoda było też zrobić w nich notatki
Zwróć uwagę proszę
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny