35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Aaaaaaa moja franca punktualna jak szwajcarski zegarek, już są pierwsze oznaki
będzie owulka na weekend!!!!
Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBISCA wrote:W skrocie, po wizycie :
Pytalam o to krwawienie kilke dni temu. Sprawdzila wszystko dokladnie na USG, obejrzla jajniki, macice, szyjke. Wszystko OK. Dla niej nie ma nic niepokojacego, mam o tym zapomniec.
Jezeli chodzi o emrbioglue, moja klinika nie praktykuje. Kilka lat temu, pobierali "material" z macicy, zeby chodowac w tym zarodki ale okazalo sie, ze nie zmienilo to statystyk udanych IVF.
Assisted hatching : moja klinika tez nie robi. Z tego samego powodu, nie poprawilo to statystyk w ich klinice. Sa jednak kliniki, ktore to praktykuja i ona mnie tam wysle, po trzeciej nieudanej probie.
Powiedziala tez : Pani musi byc w ciazy (mial na mysli, ze badanie OK, pierwsza IVF raczej fajne wyniki i poczatek ciazy (mimo pustego jaja, mamy dowod, ze moja macica "umie zachodzic w ciaze" )
Jesli druga IVF nie da ciazy, zrobimy histeroskopie.
Moj kariotyp OK, meza jeszcze nie ma wyniko (oddal krew dlugo po mnie)
Mam recepte na wszystkie leki. Zaczynam jak przyjedzie @ (za jakies 5-6 dni)
Mi sie podoba "PAni musi byc w ciąży" czyli będziesz
kciuki dalejiwcia77, BISCA, Sabina, efcia, Simba, Mega, Mimbla, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Moremi,
Proste jak słońce. Ale co do kręgosłupa to celna uwaga Reni, moim zdaniem przecież możnaby tą chustę nosić na wzór kobiet zbierających herbatę zieloną na Sri Lance.Tych co noszą kosze wiklinowe na szelkach.
Czyli że chusta z dziecięciem byłaby na plecach właśnie, a nie z przodu? Odcinek lędźwiowy w takim wypadku, automatycznie wygina się do przodu, w odwrócone "c". I to mi się wydaje bardziej anatomiczne. Rzecz jasna nie rodziłam, nie nosiłam, nie znam się.. tylko tak się dzielę.
jak nosisz przodem do świata to źle sie wyginaAasiula lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ja mam małe dawki 50j. bo mogę mieć iui - cykl do obserwacji, wszystko będę wiedzieć w poniedziałek
ale świetnie się go wstrzykuje
(mam porównanie z menopurem)
Dokladnie. Mialam Gonal za kazdym razem i Ovitrelle (tez w penie). Niegdy nie mialam najmniejszego problemu z zastrzykiem i nigdy zadnego siniaka ani bolu.
Bardzo sobie chwaleAasiula, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Bisca od którego dnia musisz się kuć?
W pierwszy dzien @ gonapeptyl domiesniowo. Miedzy 15 a 20 dniem cyklu USG + poziom hormonow i rozpoczecie stymulacji gonalem ok 10 dni, nastepnie ovitrelle + 36h i punkcja.
Z moich wyliczen, dede testowac gdziec okolo 28/11
Aasiula, Sabina, efcia, Bozia3, Mega, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:w przyszlym tyg we wtorek o 11 mam wizyte u lekarza rodzinnego- konsultacja i skierowania
tesciowa po operacji zachowuje sie dziwnie...ciekawa jestem czy to wroci do normy...
Iwcia ulozy sięWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 11:23
iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:w przyszlym tyg we wtorek o 11 mam wizyte u lekarza rodzinnego- konsultacja i skierowania
tesciowa po operacji zachowuje sie dziwnie...ciekawa jestem czy to wroci do normy...
Wiesz Iwcia grzebali jej w mózgu. To nie przelewki!Reni, Aasiula, iwcia77, Dziobak, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Co to znaczy dziwnie ?? Przepraszam że pytam
dobrze, że to Ty zadałaś pytanie, bo znowu byłoby na mnie, że pytam od czapy
Iwcia, a co lekarz na takie zachowanie? Wiesz miała operację głowy, więc róznie może być po operacji zanim mózg wróci do normy.
Bądź dobrej myśli
Mój teść operowany dzisiaj.iwcia77, efcia, Mega, Mimbla, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Co to znaczy dziwnie ?? Przepraszam że pytam
Iwcia ulozy się -
Reni wrote:dobrze, że to Ty zadałaś pytanie, bo znowu byłoby na mnie, że pytam od czapy
Iwcia, a co lekarz na takie zachowanie? Wiesz miała operację głowy, więc róznie może być po operacji zanim mózg wróci do normy.
Bądź dobrej myśli
Mój teść operowany dzisiaj.
a jaka operacje dzis ma tesc? moze nie doczytalam...wiec kciukikapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no wydaje jej sie ze jest pod ziemia np ( lezy na 3 pietrze) , w nocy wstala i chciala isc do mojego psa ( byl u niej przed operacja), cos do niej mowisz a ona nie rozumie albo zapomina za chwilke i pyta o to samo..takie pierdoly ale niepokojace...
iwcia77, Aasiula, Dziobak, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no wydaje jej sie ze jest pod ziemia np ( lezy na 3 pietrze) , w nocy wstala i chciala isc do mojego psa ( byl u niej przed operacja), cos do niej mowisz a ona nie rozumie albo zapomina za chwilke i pyta o to samo..takie pierdoly ale niepokojace...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Każdy ruch jest dobry dla zdrowia
Cześć laski
Sandra czymaj jeszcze za moja @, żeby dziś przylazla
Mega w końcu zajrzalas o ludzkiej porzeSabina, Mega, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość