35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba, u mnie przy jednym podobnie. Może nie nadaję się na matkę małych dzieci... bo jakoś nie ogarniam.
A teraz jeszcze drugie zapewnia mi mdłości przez te 5 godzin, kiedy się miałam w spokoju zajmować pracą zawodową. Normalnie pracownikiem roku zostanę...
A wracając do wczorajszej dyskusji, obejrzałam sobie ze 2 docinki 600 gramów szczęścia, ale za bardzo mi się z własnymi pobytami z młodą w szpitalach kojarzy. Nie wczuwam się, a przynajmniej nie pozytywnie. Żal mi tych ludzi, bo tak naprawdę są z tym sami i tyle i to jeżdżenie między domem i szpitalem i wysiadywanie tam...iwcia77, Simba, Mega, macduska, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam język włoski, szczególnie po filmie La vita è bella, te jego: bondziorno principessa
a na Twixy się piszę z całą odpowiedzialnościąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:34
iwcia77, Sabina, Simba, Aasiula, efcia, BISCA, kkisia, Mega, Mimbla, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:pamietam, no teraz wypada zsynchronizować cionże
to kiedy ?
Idzie zima, pasuje mi, tak jak i o każdej innej porze roku
Ps. Ja się tak naucze kcem, cionze i potem bedę blyszczec na salonachAlis, iwcia77, Simba, Aasiula, efcia, Mega, kapturnica, krycha.stara, macduska lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Simba, u mnie przy jednym podobnie. Może nie nadaję się na matkę małych dzieci... bo jakoś nie ogarniam.
A teraz jeszcze drugie zapewnia mi mdłości przez te 5 godzin, kiedy się miałam w spokoju zajmować pracą zawodową. Normalnie pracownikiem roku zostanę...
A wracając do wczorajszej dyskusji, obejrzałam sobie ze 2 docinki 600 gramów szczęścia, ale za bardzo mi się z własnymi pobytami z młodą w szpitalach kojarzy. Nie wczuwam się, a przynajmniej nie pozytywnie. Żal mi tych ludzi, bo tak naprawdę są z tym sami i tyle i to jeżdżenie między domem i szpitalem i wysiadywanie tam...
Przyjazna wspolnota rodzicow borykajacych sie z problemami dzieci i wspanialy, podtrzymujacy na duchu personel.Alis, iwcia77, efcia, Sabina, BISCA, kkisia, Mega, moremi, paszczakin, macduska, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj opublikowali ranking najczesciej nadawanych imion we Francji w 2015 roku. I tak
Dzeiwczynki :
3 miejsce : Chloé (czyt kloe)
2 miejsce : Emma
1 miejsce Louise (czyt luiz)
Chlopcy :
3 miejsce : ADAM
2 miejsce : Gabriel
1 miejsce Leo
Taka anegdotka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:51
iwcia77, efcia, Sabina, Reni, kkisia, Mega, Bozia3, Mimbla, moremi, kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kiedy kcesz?
Idzie zima, pasuje mi, tak jak i o każdej innej porze roku
Ps. Ja się tak naucze kcem, cionze i potem bedę blyszczec na salonach
no to biermy najblizszy
P.S to masz jeszcze do kolekcji "biere"iwcia77, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wczoraj opublikowali ranking najczesciej nadawanych imion we Francji w 2015 roku. I tak
Dzeiwczynki :
3 miejsce : Chloé (czyt kloe)
2 miejsce : Emma
1 miejsce Louise (czyt luiz)
Chlopcy :
3 miejsce : Leo
2 miejsce : Gabriel
1 miejsce ADAM
Taka anegdotka) mowili ze na pierwszym Leo i Louise.
Dziwne ze nie Fatima i Mohammed (czyt. Momo)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:55
efcia, iwcia77, Sabina, Reni, kkisia, Mega, Bozia3, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba, a długo tam byliście? Moje wspomnienia to z Matki Polki, gdzie najpierw latałam do młodej ledwie chodząc, a potem nas zakwaterowali na chirurgii i ja świeżo po cesarce na tej maleńskiej pryczy, która była jak ławeczka gimnastyczna i latalismy za lekarzami, bo nikt nam nic porządnie nie wyjaśnił. W końcu nas wypuścili, bo mieli nas dość. Potem jeszcze 4 pobyty w szpitalach we Wrocławiu. Tutaj informacje były ok, ale na chirurgii warunki mocno bolesne. Raz spędzałam noc na drewnianym szkolnym krzesełku, raz na swoim krześle ogrodowym, którego nie było gdzie rozstawić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 12:47
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Simba, a długo tam byliście? Moje wspomnienia to z Matki Polki, gdzie najpierw latałam do młodej ledwie chodząc, a potem nas zakwaterowali na chirurgii i ja świeżo po cesarce na tej maleńskiej pryczy, która była jak ławeczka gimnastyczna i latalismy za lekarzami, bo nikt nam nic porządnie nie wyjaśnił. W końcu nas wypuścili, bo mieli nas dość. Potem jeszcze 4 pobyty w szpitalach we Wrocławiu. Tutaj informacje były ok, ale na chirurgii warunki mocno bolesne. Raz spędzałam noc na drewnianym szkolnym krzesełku, raz na swoim krześle ogrodowym, którego nie było gdzie rozstawić...
A polozne robily wtedy za nianki. Ci ludzie wlasnie w Sylwestra (dzien po urodzeniu twixow) przyniesli dla wszystkich szampana
Sabina, kkisia, efcia, Bozia3, Alis, moremi, kapturnica, paszczakin, Magdala, macduska, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A w TeleMatin (ogladam codziennie, bo przeciez w krainie deszczowcow nie ma pozadnej tv sniadaniowej
) mowili ze na pierwszym Leo i Louise.
Dziwne ze nie Fatima i Mohammed (czyt. Momo)
Przepraszam, masz jak najbardziej racje (Ty i Tele Matin)
1 LEO 2 GABRIEL 3 ADAM
Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to witaj w klubie
ty a Stefano Tarrazzino?
haha wariatka
oglądam właśnie na YT Cappuccetto Rosso, że ja wcześniej na to nie wpadłam, żeby oglądać bajki
albo chociaż słuchaćBISCA, iwcia77, Sabina, Simba, kkisia, efcia, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Przepraszam, masz jak najbardziej racje (Ty i Tele Matin
)
1 LEO 2 GABRIEL 3 ADAM
Ja wole jednak LeonLeo jakis taki...niedokonczony.
Poza tym jak to po polskiemu odmieniac, na buka?iwcia77, BISCA, Bozia3, Mimbla, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:W sumie mi to lata - zapamietalam tylko dlatego ze byl Leo.
Ja wole jednak LeonLeo jakis taki...niedokonczony.
Poza tym jak to po polskiemu odmieniac, na buka?efcia lubi tę wiadomość
-
BISKUIT czy trumniana mafia Was tez juz przesladuje?
Oto tytul maila jakiego dzis z rana dostalam: "Prévoir son dernier voyage, un beau geste en soi !"
"Przewidziec swa ostatnia podroz, piekny gest sam w sobie!"
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 października 2015, 17:44
Reni, kkisia, BISCA, efcia, Mega, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość