35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane nie mozna wszystkich ustawiac pod ta sciana . Sa lekarze z powolania jak i konowaly . To samo dotyczy nizszego szczebla opieki nad chorym. Kazda z nas miala szczescie spotkac lekarza czy pielegniarke z powolania jak i tez debila i france w kitlu. Wszystko zalezy od ludzi. To samo dotyczy pacjenta - za normalni jak i porabani.
Iwone, anek42, Mango, Anna39, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Hejka zawsze twierdzę co 3 lekarzy to nie jeden bo różnie bywa.Ja miałam cesarkę i b. ciężkie doznania po niej więc teraz jak bóg da chciałabym naturalnie.
Anna39 wrote:Mnie to już nie pozwolą rodzić dołem przynajmniej w moim przypadku.Pierwszy poród po 40 i po obciążeniach nie ma mowy o porodzie dołem.Ja nie oceniam nikogo każdy wybiora co uważa za słuszne.Po porodzie dołem jesteśmy napewno sprawniejsze i szybciej dochodzimy do siebie.Najlepiej oceniają kobiety które rodziły i tak i tak i większość mówi że po cięciu jest gorzej.Chciałabym urodzić dołem ale jeśli wogóle będzie mi to pisane to mam zapowiedzianą cesarke.caffe, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
co do porodów, to po moim panicznie boję się porodu SN i komplikacji po nim i dlatego postanowiłam że zrobię wszystko żeby rodzić przez CC ale mrozi mnie myśl o zastrzyku w kręgosłup - już przerabiałam to dwa razy. Ale ale najpierw muszę zajść w tą ciążę
Miłego dniacaffe, grosza, grosza, inessa, Mango, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam ostatnie zdanie że większość po kilku cyklach stymulowanych na iui kieruje a ja nie będę chciała go jeszcze i ciekawe co gin na to może każe mi spadać do innego lekarza
Bozia3 wrote:Cześc dziewczynki
Ja następnym razem dopytam o ten płyn w zatoce ...bo mnie to też nurtuje..a uważam, że moja ginka ma wiedzę i się nią dosyć chętnie dzieli...
Np. to, że ciałko żółte zostaje w jajniku, w tym , z którego była owulka to mnie zastrzeliła zupełnie - ale potem sprawdziłam i miała rację...ja myslałam, że ono się tworzy w macicy...
Slash..nie złość się na lekarza...bo ja tu pisałam o tym wiele razy - to samo mi mówiono na wizytach w Ludwin - że można popracować nad ilością i ruchliwością plemników, ale niestety na morfologię (budowę) wpływu za bardzo się nie ma...Więc podkręca się ilość i ruchliwość plemników witaminami, żeby było ich procentowo więcej - co jednocześnie potencjalnie zwiększa procent nawet niewielki tych zdrowych.....
A ładuje się hormony w kobietę - żeby były zdrowe jajca....no i po 3-4 cyklach proponują inseminację lub in vitro...także przemyśl sprawę - bo może jednak lekarz ma rację....bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Ja napierw muszę zajść, przejść ciążę i potem będę się zastanawiała lub sugerowała zaleceniami lekarza.
Nie mam nic przeciwko SN, bo to przeszłam, chociaż było dłuuugo bo miałam poród wywoływany. W każdym razie nie boję się naturalnego porodu i się tym nie emocjonujębliska77, anek42, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane moje po długiej przerwie
Widzę że wiele nowych staraczek dołączyło do nas:)Witam wszystkie serdecznie!!!! Tęskniłam za WAMI....Czytam ale udzielać sie nie mam za bardzo czasu
Jaki młyn! W ciąży nie jestem, nie robie żadnych pomiarów, wykresów,wrzuciłam na luz:) Po wakacjach super, byłam nad morzem. w miedzy czasie odwiedzilam kilku lekarzy, mam problemy z krtanią(palenie ehhh). Życze miłego,pogodnego dnia!!!!!!
caffe, bliska77, samira, Iwone, inessa, Dorka71, Andzia33, promyk, polarmiś, grosza, ewajoanna, gosia7122, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Witajcie kochane moje po długiej przerwie
Widzę że wiele nowych staraczek dołączyło do nas:)Witam wszystkie serdecznie!!!! Tęskniłam za WAMI....Czytam ale udzielać sie nie mam za bardzo czasu
Jaki młyn! W ciąży nie jestem, nie robie żadnych pomiarów, wykresów,wrzuciłam na luz:) Po wakacjach super, byłam nad morzem. w miedzy czasie odwiedzilam kilku lekarzy, mam problemy z krtanią(palenie ehhh). Życze miłego,pogodnego dnia!!!!!!
iza37, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
No rozwiążę jak przestane palić hehehe. Miło dziewczyny ze pamiętałyście o mnie
Acha zapomniałam dodać że z dzidziusia nie zrezygnowałam!!!!
bliska77, Reni, caffe, samira, Iwone, inessa, Mango, Andzia33, promyk, polarmiś, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iza Ty stary rowerze! jak mogłaś mnie tak porzucić
witaj ponownieiza37 wrote:Witajcie kochane moje po długiej przerwieWidzę że wiele nowych staraczek dołączyło do nas:)Witam wszystkie serdecznie!!!! Tęskniłam za WAMI....Czytam ale udzielać sie nie mam za bardzo czasu
bliska77, iza37, caffe, inessa, Mango, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość
-
ja tylko dodam od siebie, że moja siostra też urodziła niestety naturalnie i też było zalecenie że cesarka.. niestety dziecko zmarło podczas porodu
qrwa tacy są niektórzy specjaliści
Viola wrote:....a poza tym tez znam osobiscie dziewczyne, moja badzo dobra koleznke, ktora urodzila dziecko i jest ono teraz roslinka, i znowu- co sie stalo? NIEDOTLENIENIE, bardzo duzo sie o tym slyszy dokola....za duzo....bledy przy pracy niestety....bliska77, Viola, caffe, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny