35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak w czwarte pokolenie.. przynajmniej tyle wiem
a który?
Viola na kolonie się jeździło i obozy więc zna się teksty z całej PLWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 09:03
caffe, bliska77, inessa, Mango, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooo jak się wszystkie ucieszyły na powrót synówy marnotrawnej
tyle euforii że zaraz ciąże się posypią
caffe, iza37, bliska77, inessa, Mango, Andzia33, polarmiś, Iwone, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:aa przypominam ze dzisiaj imieniny BEATY vel Samiry jakby kto zapomniał
!!!
No i dla Ciebie też wszystkiego naj najWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 09:08
bliska77, inessa, Andzia33, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki
izus musimy się wkoncu spotkać i jeszcze mamy jedna koleżanke co niedaleko mieszka i jest chetnahehe jak zabrzmiałao jest chętna
nick IvoneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 09:13
bliska77, inessa, iza37, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
No to jesli dzisiaj jest Beaty to ja Ci zycze wszystkiego najlepszego i STO lat....z jednym mezczyzna!!
samira wrote:aa przypominam ze dzisiaj imieniny BEATY vel Samiry jakby kto zapomniał!!!
bliska77, inessa, iza37, Mango, caffe, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No przewodniczko tegoż forum witam Cię serdecznie kochana!!!!inessa wrote:Witajcie kochane moje
Iza no w końcu wróciłaś
Na forum jest więcej Beatek a więc każdej 100 lat w zdrowiu, radości, z tym jednym umiłowanym, maleństwa lub maleństwbliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
Musimy,musimy-obowiązkowo!!!!Organizuj cóś moja droga!samira wrote:dzieki
izus musimy się wkoncu spotkać i jeszcze mamy jedna koleżanke co niedaleko mieszka i jest chetnahehe jak zabrzmiałao jest chętna
nick Ivoneinessa, samira, Mango, caffe, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość