35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochane w tym slonecznym ale zimnym dniu. Ja jak zwykle tylko na chwilke sie przywitac i zmykam do mojego malego skarbusia. Trzymajcie sie cieplutko i pamietajcie ze kiedys nadejdzie ten upragniony dzien w ktorym sie spelni Wasze marzenie. Sciskam Was mocno i pamietam o kazdej z Was.
bliska77, Andzia33, caffe, inessa, Iwone, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:aa przypominam ze dzisiaj imieniny BEATY vel Samiry jakby kto zapomniał
!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:06
bliska77, caffe, inessa, Iwone, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
Czesc. Wrocilam z opatrunku- ropa dalej jest wiec chirurg bez znieczulenia wepchnal mi ponownie dren. Boli jak cholera....i na dodatek mam jutro zrobic sobie sama zmiane opatrunku a w niedziele wyjac sobie dren - on chyba ocipial. To tyle jesli chodzi o slozbe zdrowia
caffe, bliska77, inessa, Iwone, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
tam chyba nawet wspominała, że jest maluszek do adopcjiAndzia33 wrote:Anna39 ty masz dzidziulki,w zasięgu,przynieś mi jednego i kończę starania.Już nie będę wybredna,sama zdecyduj.
Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
bo jesteś u Pani!
facetka z Tobą zatańczyiza37 wrote:Inessko ty nadążysz zawsze. Co ja mam powiedzieć po trzech miesiącach nieobecności? hahhaha. Zaraz mi się przypomina jak Reni napisała: "Iza jesteś u Pani..." hehheheWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:14
bliska77, inessa, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajnie ze Iza i Inessa przelamaly sie i wrocily. Ja bym tez udzialala sie czesciej ( choc czytam Was codziennie) ale walka o wszystko i naraz nie jest prosta. Od tygodnia czekamy na wycene ups by nam zlozyli internet i tv i nadal cisza a nie ukrywam ze pisanie na tablecie doprowadza mnie do szalu. Potrzebuje zwykly stacjonarny komputer lub laptopa i biurko i internet. Stolarzy juz mam trzecia ekipe co sie madrzy i wala ceny z sufitu. Postanowilismy zwalczyc wlasnego lenia, sknerostwo szybko w nas sie odezwalo i sami zrobimy garderobe i pomieszczenie gospodarcze.
Zaczelam rowniez od kilku dni mierzyc na nowo temperature.
Z lekarzami w Polsce mialam dobre doswiadczenie, rodzilam przez cesarke i decyzja padla w ostatnim momencie - nie bylam do niej przygotowana. Niemilo wspominam - tak jak aga - zastrzyk w kregoslup a poza tym dalo sie przezyc.
Z cyklu szkola - pani uczy moje dziecko laczyc literki bo on juz pisze bez laczenia a w drugiej klasie to mnie mozna , no wiec poprosilam ja zeby naprawde zajela sie czym waznym jak tym co pisze i jak czyta a nie charakterem pisma ktory, mi osobiscie sie podoba i jest taki juz dorosly a nie dziecinny i pisze szybko i naprawde ladnie. Dlaczego ma kaligrafowac , laczyc. Po co dziecko cofac. To jest wlasnie skostnialy system edukacji w naszym kraju. Zajmowanie sie sprawami nieistotnymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:37
inessa, Andzia33, bliska77, Iwone, grosza, samira, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
ja też dzisiaj spadam nad jeziorko
jeszcze tylko ściema dla szefowej, ze lecę do lekarza i w drogę
inessa, Andzia33, bliska77, Iwone, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Fajnie ze Iza i Inessa przelamaly sie i wrocily. Ja bym tez udzialala sie czesciej ( choc czytam Was codziennie) ale walka o wszystko i naraz nie jest prosta. Od tygodnia czekamy na wycene ups by nam zlozyli internet i tv i nadal cisza a nie ukrywam ze pisanie na tablecie doprowadza mnie do szalu. Potrzebuje zwykly stacjonarny komputer lub laptopa i biurko i internet. Stolarzy juz mam trzecia ekipe co sie madrzy i wala ceny z sufitu. Postanowilismy zwalczyc wlasnego lenia, sknerostwo szybko w nas sie odezwalo i sami zrobimy garderobe i pomieszczenie gospodarcze.
Zaczelam rowniez od kilku dni mierzyc na nowo temperature.
Z lekarzami w Polsce mialam dobre doswiadczenie, rodzilam przez cesarke i decyzja padla w ostatnim momencie - nie bylam do niej przygotowana. Niemilo wspominam - tak jak aga - zastrzyk w kregoslup a poza tym dalo sie przezyc.
Z cyklu szkola - pani uczy moje dziecko laczyc literki bo on juz pisze bez laczenia a w drugiej klasie ta,nie mozna , no wiec poprosilam ja zeby naprawde zajela sie czym waznym jak tym co pisze i jak czyta a nie charakterem pisma ktory, mi osobiscie sie podoba i jest taki juz dorosly a nie dziecinny i pisze szybko i naprwde ladnie. Dlaczego ma kaligrafowac , laczyc. Po co dziecko cofac. To jest wlasnie skostnialy system edukacji w naszym kraju.
Polarmiś jak miło Cię słyszec
Wiesz ta pani to dziwna nauczycielka zamiast się cieszyć,ze dziecko już pisze to zajmuje się taka sprawą chociaż wymagania kuratorium są bardzo dziwne ( dla wiekszości nauczycieli)właśnie tak wg podstawy programowej powinno uczyć się pisać dzieci do conajmniej trzeciej klasy. A potem to już tylko ucznia sprawa. A nauczyciel powinien uczyć dzieci czytania ze zrozumieniem i odpowiedniego układania zdań - oczywiscie na poziomie wieku dziecka.Chociaż widzę,że coraz wiecej nauczycieli chce wprowadzać nowości edukacyjne i coraz cześćiej to sie udaje ale często przez to mają problemy z nauczycielami,ze tak powiem delikatnie pokolenia komunistycznego. Oj można by dużo pisać o polskiej edukacji.
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z cyklu szkola - pani uczy moje dziecko laczyc literki bo on juz pisze bez laczenia a w drugiej klasie to mnie mozna , no wiec poprosilam ja zeby naprawde zajela sie czym waznym jak tym co pisze i jak czyta a nie charakterem pisma ktory, mi osobiscie sie podoba i jest taki juz dorosly a nie dziecinny i pisze szybko i naprawde ladnie. Dlaczego ma kaligrafowac , laczyc. Po co dziecko cofac. To jest wlasnie skostnialy system edukacji w naszym kraju. Zajmowanie sie sprawami nieistotnymi.[/QUOTE]
o własnie, o tymkilka dni temu pisałam, u nas w bardzo dużej mierze uczy się rzeczy NIEISTOTNYCHinessa, caffe, polarmiś, Iwone lubią tę wiadomość