X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane w tym slonecznym ale zimnym dniu. Ja jak zwykle tylko na chwilke sie przywitac i zmykam do mojego malego skarbusia. Trzymajcie sie cieplutko i pamietajcie ze kiedys nadejdzie ten upragniony dzien w ktorym sie spelni Wasze marzenie. Sciskam Was mocno i pamietam o kazdej z Was.

bliska77, Andzia33, caffe, inessa, Iwone, samira, megan8 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    aa przypominam ze dzisiaj imieniny BEATY vel Samiry jakby kto zapomniał :P !!!
    Musze dolaczyc do zyczen. A wiadomo czego Ci zycze, zdrowia i zdrowego pieknego dzidziusia, a potem wszystkiego najlepszego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:06

bliska77, caffe, inessa, Iwone, samira, Mango lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Wrocilam z opatrunku- ropa dalej jest wiec chirurg bez znieczulenia wepchnal mi ponownie dren. Boli jak cholera....i na dodatek mam jutro zrobic sobie sama zmiane opatrunku a w niedziele wyjac sobie dren - on chyba ocipial. To tyle jesli chodzi o slozbe zdrowia

caffe, bliska77, inessa, Iwone, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 ty masz dzidziulki,w zasięgu,przynieś mi jednego i kończę starania.Już nie będę wybredna,sama zdecyduj.

caffe, bliska77, inessa, Iwone, samira, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam ze nie dal mi zadnego antybiotyku pomimo temperatury -38,9 i stale naplywajacej zbierajacej sie ropy. Konowal

caffe, bliska77, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tam chyba nawet wspominała, że jest maluszek do adopcji ;-)
    Andzia33 wrote:
    Anna39 ty masz dzidziulki,w zasięgu,przynieś mi jednego i kończę starania.Już nie będę wybredna,sama zdecyduj.

Andzia33, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo jesteś u Pani!
    facetka z Tobą zatańczy tantrumsmiley.gif
    iza37 wrote:
    Inessko ty nadążysz zawsze. Co ja mam powiedzieć po trzech miesiącach nieobecności? hahhaha. Zaraz mi się przypomina jak Reni napisała: "Iza jesteś u Pani..." hehhehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:14

bliska77, inessa, iza37 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tam chyba nawet wspominała, że jest maluszek do adopcji ;-)
    Reni ja byłam pierwsza w kolejce!!!!!!

inessa, Reni lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk współczuję a może skoczysz do rodzinnego,może będzie miał inne podejście niż hirurg?

inessa, Iwone, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Dodam ze nie dal mi zadnego antybiotyku pomimo temperatury -38,9 i stale naplywajacej zbierajacej sie ropy. Konowal
    promyk może udaj się na ostry dyżur!

inessa, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze Iza i Inessa przelamaly sie i wrocily. Ja bym tez udzialala sie czesciej ( choc czytam Was codziennie) ale walka o wszystko i naraz nie jest prosta. Od tygodnia czekamy na wycene ups by nam zlozyli internet i tv i nadal cisza a nie ukrywam ze pisanie na tablecie doprowadza mnie do szalu. Potrzebuje zwykly stacjonarny komputer lub laptopa i biurko i internet. Stolarzy juz mam trzecia ekipe co sie madrzy i wala ceny z sufitu. Postanowilismy zwalczyc wlasnego lenia, sknerostwo szybko w nas sie odezwalo i sami zrobimy garderobe i pomieszczenie gospodarcze.
    Zaczelam rowniez od kilku dni mierzyc na nowo temperature.

Z lekarzami w Polsce mialam dobre doswiadczenie, rodzilam przez cesarke i decyzja padla w ostatnim momencie - nie bylam do niej przygotowana. Niemilo wspominam - tak jak aga - zastrzyk w kregoslup a poza tym dalo sie przezyc.

Z cyklu szkola - pani uczy moje dziecko laczyc literki bo on juz pisze bez laczenia a w drugiej klasie to mnie mozna , no wiec poprosilam ja zeby naprawde zajela sie czym waznym jak tym co pisze i jak czyta a nie charakterem pisma ktory, mi osobiscie sie podoba i jest taki juz dorosly a nie dziecinny i pisze szybko i naprawde ladnie. Dlaczego ma kaligrafowac , laczyc. Po co dziecko cofac. To jest wlasnie skostnialy system edukacji w naszym kraju. Zajmowanie sie sprawami nieistotnymi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:37

inessa, Andzia33, bliska77, Iwone, grosza, samira, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:36

inessa, iza37 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk moze moczyc palucha w nadmanganianie potasu?

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni i tego mi brakowało!!!!! Uwielbiam Cię hehheheh. do zobaczenia dziewczyny po weekendzie!!!!!Udanego, "owocnego" WAM życzę pa

Reni, inessa, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif

ja też dzisiaj spadam nad jeziorko
    jeszcze tylko ściema dla szefowej, ze lecę do lekarza i w drogę ;-)

inessa, Andzia33, bliska77, Iwone, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Fajnie ze Iza i Inessa przelamaly sie i wrocily. Ja bym tez udzialala sie czesciej ( choc czytam Was codziennie) ale walka o wszystko i naraz nie jest prosta. Od tygodnia czekamy na wycene ups by nam zlozyli internet i tv i nadal cisza a nie ukrywam ze pisanie na tablecie doprowadza mnie do szalu. Potrzebuje zwykly stacjonarny komputer lub laptopa i biurko i internet. Stolarzy juz mam trzecia ekipe co sie madrzy i wala ceny z sufitu. Postanowilismy zwalczyc wlasnego lenia, sknerostwo szybko w nas sie odezwalo i sami zrobimy garderobe i pomieszczenie gospodarcze.
    Zaczelam rowniez od kilku dni mierzyc na nowo temperature.

Z lekarzami w Polsce mialam dobre doswiadczenie, rodzilam przez cesarke i decyzja padla w ostatnim momencie - nie bylam do niej przygotowana. Niemilo wspominam - tak jak aga - zastrzyk w kregoslup a poza tym dalo sie przezyc.

Z cyklu szkola - pani uczy moje dziecko laczyc literki bo on juz pisze bez laczenia a w drugiej klasie ta,nie mozna , no wiec poprosilam ja zeby naprawde zajela sie czym waznym jak tym co pisze i jak czyta a nie charakterem pisma ktory, mi osobiscie sie podoba i jest taki juz dorosly a nie dziecinny i pisze szybko i naprwde ladnie. Dlaczego ma kaligrafowac , laczyc. Po co dziecko cofac. To jest wlasnie skostnialy system edukacji w naszym kraju.

Polarmiś jak miło Cię słyszec :):):)
    Wiesz ta pani to dziwna nauczycielka zamiast się cieszyć,ze dziecko już pisze to zajmuje się taka sprawą chociaż wymagania kuratorium są bardzo dziwne ( dla wiekszości nauczycieli)właśnie tak wg podstawy programowej powinno uczyć się pisać dzieci do conajmniej trzeciej klasy. A potem to już tylko ucznia sprawa. A nauczyciel powinien uczyć dzieci czytania ze zrozumieniem i odpowiedniego układania zdań - oczywiscie na poziomie wieku dziecka.Chociaż widzę,że coraz wiecej nauczycieli chce wprowadzać nowości edukacyjne i coraz cześćiej to sie udaje ale często przez to mają problemy z nauczycielami,ze tak powiem delikatnie pokolenia komunistycznego. Oj można by dużo pisać o polskiej edukacji.

caffe lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

inessa, caffe, samira, promyk, anek42 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyku ja też polecam abyś poszła chociaż do lekarza rodzinnego bo ta temperatura jest nieciekawa a weekend juz zaraz sie zacznie. Albo tak jak Aga radzi idź na ostry dyżur

bliska77, caffe, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Z cyklu szkola - pani uczy moje dziecko laczyc literki bo on juz pisze bez laczenia a w drugiej klasie to mnie mozna , no wiec poprosilam ja zeby naprawde zajela sie czym waznym jak tym co pisze i jak czyta a nie charakterem pisma ktory, mi osobiscie sie podoba i jest taki juz dorosly a nie dziecinny i pisze szybko i naprawde ladnie. Dlaczego ma kaligrafowac , laczyc. Po co dziecko cofac. To jest wlasnie skostnialy system edukacji w naszym kraju. Zajmowanie sie sprawami nieistotnymi.[/QUOTE]
    o własnie, o tymkilka dni temu pisałam, u nas w bardzo dużej mierze uczy się rzeczy NIEISTOTNYCH

inessa, caffe, polarmiś, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 1192 1193 1194 1195 1196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ