Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 6 września 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane w tym slonecznym ale zimnym dniu. Ja jak zwykle tylko na chwilke sie przywitac i zmykam do mojego malego skarbusia. Trzymajcie sie cieplutko i pamietajcie ze kiedys nadejdzie ten upragniony dzien w ktorym sie spelni Wasze marzenie. Sciskam Was mocno i pamietam o kazdej z Was.

nick nieaktualny, Andzia33, caffe, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    aa przypominam ze dzisiaj imieniny BEATY vel Samiry jakby kto zapomniał :P !!!
    Musze dolaczyc do zyczen. A wiadomo czego Ci zycze, zdrowia i zdrowego pieknego dzidziusia, a potem wszystkiego najlepszego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:06

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Wrocilam z opatrunku- ropa dalej jest wiec chirurg bez znieczulenia wepchnal mi ponownie dren. Boli jak cholera....i na dodatek mam jutro zrobic sobie sama zmiane opatrunku a w niedziele wyjac sobie dren - on chyba ocipial. To tyle jesli chodzi o slozbe zdrowia

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 ty masz dzidziulki,w zasięgu,przynieś mi jednego i kończę starania.Już nie będę wybredna,sama zdecyduj.

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam ze nie dal mi zadnego antybiotyku pomimo temperatury -38,9 i stale naplywajacej zbierajacej sie ropy. Konowal

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

Promyk
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tam chyba nawet wspominała, że jest maluszek do adopcji ;-)
    Andzia33 wrote:
    Anna39 ty masz dzidziulki,w zasięgu,przynieś mi jednego i kończę starania.Już nie będę wybredna,sama zdecyduj.

Andzia33, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo jesteś u Pani!
    facetka z Tobą zatańczy tantrumsmiley.gif
    iza37 wrote:
    Inessko ty nadążysz zawsze. Co ja mam powiedzieć po trzech miesiącach nieobecności? hahhaha. Zaraz mi się przypomina jak Reni napisała: "Iza jesteś u Pani..." hehhehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:14

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iza37 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tam chyba nawet wspominała, że jest maluszek do adopcji ;-)
    Reni ja byłam pierwsza w kolejce!!!!!!

nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk współczuję a może skoczysz do rodzinnego,może będzie miał inne podejście niż hirurg?

nick nieaktualny, Iwone, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Dodam ze nie dal mi zadnego antybiotyku pomimo temperatury -38,9 i stale naplywajacej zbierajacej sie ropy. Konowal
    promyk może udaj się na ostry dyżur!

nick nieaktualny, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze Iza i Inessa przelamaly sie i wrocily. Ja bym tez udzialala sie czesciej ( choc czytam Was codziennie) ale walka o wszystko i naraz nie jest prosta. Od tygodnia czekamy na wycene ups by nam zlozyli internet i tv i nadal cisza a nie ukrywam ze pisanie na tablecie doprowadza mnie do szalu. Potrzebuje zwykly stacjonarny komputer lub laptopa i biurko i internet. Stolarzy juz mam trzecia ekipe co sie madrzy i wala ceny z sufitu. Postanowilismy zwalczyc wlasnego lenia, sknerostwo szybko w nas sie odezwalo i sami zrobimy garderobe i pomieszczenie gospodarcze.
    Zaczelam rowniez od kilku dni mierzyc na nowo temperature.

Z lekarzami w Polsce mialam dobre doswiadczenie, rodzilam przez cesarke i decyzja padla w ostatnim momencie - nie bylam do niej przygotowana. Niemilo wspominam - tak jak aga - zastrzyk w kregoslup a poza tym dalo sie przezyc.

Z cyklu szkola - pani uczy moje dziecko laczyc literki bo on juz pisze bez laczenia a w drugiej klasie to mnie mozna , no wiec poprosilam ja zeby naprawde zajela sie czym waznym jak tym co pisze i jak czyta a nie charakterem pisma ktory, mi osobiscie sie podoba i jest taki juz dorosly a nie dziecinny i pisze szybko i naprawde ladnie. Dlaczego ma kaligrafowac , laczyc. Po co dziecko cofac. To jest wlasnie skostnialy system edukacji w naszym kraju. Zajmowanie sie sprawami nieistotnymi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 12:37

nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, Iwone, grosza, nick nieaktualny, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:36

nick nieaktualny, iza37 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk moze moczyc palucha w nadmanganianie potasu?

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni i tego mi brakowało!!!!! Uwielbiam Cię hehheheh. do zobaczenia dziewczyny po weekendzie!!!!!Udanego, "owocnego" WAM życzę pa

Reni, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif

ja też dzisiaj spadam nad jeziorko
    jeszcze tylko ściema dla szefowej, ze lecę do lekarza i w drogę ;-)

nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Fajnie ze Iza i Inessa przelamaly sie i wrocily. Ja bym tez udzialala sie czesciej ( choc czytam Was codziennie) ale walka o wszystko i naraz nie jest prosta. Od tygodnia czekamy na wycene ups by nam zlozyli internet i tv i nadal cisza a nie ukrywam ze pisanie na tablecie doprowadza mnie do szalu. Potrzebuje zwykly stacjonarny komputer lub laptopa i biurko i internet. Stolarzy juz mam trzecia ekipe co sie madrzy i wala ceny z sufitu. Postanowilismy zwalczyc wlasnego lenia, sknerostwo szybko w nas sie odezwalo i sami zrobimy garderobe i pomieszczenie gospodarcze.
    Zaczelam rowniez od kilku dni mierzyc na nowo temperature.

Z lekarzami w Polsce mialam dobre doswiadczenie, rodzilam przez cesarke i decyzja padla w ostatnim momencie - nie bylam do niej przygotowana. Niemilo wspominam - tak jak aga - zastrzyk w kregoslup a poza tym dalo sie przezyc.

Z cyklu szkola - pani uczy moje dziecko laczyc literki bo on juz pisze bez laczenia a w drugiej klasie ta,nie mozna , no wiec poprosilam ja zeby naprawde zajela sie czym waznym jak tym co pisze i jak czyta a nie charakterem pisma ktory, mi osobiscie sie podoba i jest taki juz dorosly a nie dziecinny i pisze szybko i naprwde ladnie. Dlaczego ma kaligrafowac , laczyc. Po co dziecko cofac. To jest wlasnie skostnialy system edukacji w naszym kraju.

Polarmiś jak miło Cię słyszec :):):)
    Wiesz ta pani to dziwna nauczycielka zamiast się cieszyć,ze dziecko już pisze to zajmuje się taka sprawą chociaż wymagania kuratorium są bardzo dziwne ( dla wiekszości nauczycieli)właśnie tak wg podstawy programowej powinno uczyć się pisać dzieci do conajmniej trzeciej klasy. A potem to już tylko ucznia sprawa. A nauczyciel powinien uczyć dzieci czytania ze zrozumieniem i odpowiedniego układania zdań - oczywiscie na poziomie wieku dziecka.Chociaż widzę,że coraz wiecej nauczycieli chce wprowadzać nowości edukacyjne i coraz cześćiej to sie udaje ale często przez to mają problemy z nauczycielami,ze tak powiem delikatnie pokolenia komunistycznego. Oj można by dużo pisać o polskiej edukacji.

caffe lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, promyk, anek42 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyku ja też polecam abyś poszła chociaż do lekarza rodzinnego bo ta temperatura jest nieciekawa a weekend juz zaraz sie zacznie. Albo tak jak Aga radzi idź na ostry dyżur

nick nieaktualny, caffe, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Z cyklu szkola - pani uczy moje dziecko laczyc literki bo on juz pisze bez laczenia a w drugiej klasie to mnie mozna , no wiec poprosilam ja zeby naprawde zajela sie czym waznym jak tym co pisze i jak czyta a nie charakterem pisma ktory, mi osobiscie sie podoba i jest taki juz dorosly a nie dziecinny i pisze szybko i naprawde ladnie. Dlaczego ma kaligrafowac , laczyc. Po co dziecko cofac. To jest wlasnie skostnialy system edukacji w naszym kraju. Zajmowanie sie sprawami nieistotnymi.[/QUOTE]
    o własnie, o tymkilka dni temu pisałam, u nas w bardzo dużej mierze uczy się rzeczy NIEISTOTNYCH

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 1192 1193 1194 1195 1196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ