35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Andzia
Grosza ale niestety takie jest nasze prawo dlatego ja mam tyle obaw czy kiedykolwiek bede mieć dziecko, bo teraz nie mam pracy i nie wiem czy bede mieć nie ma renty a żebyśmy dostali dziecko wg. prawa na każda osobe w rodzinie musi być tzw, minimum pieniedzy a to w tym roku było 1000 zł a u nas tak jak na ten czas nie ma
chore to wszystko, po prostu choreinessa, caffe, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ineska myślę tak samo,czasami wszystko się dobrze układa i pozostaje się tym cieszyc,teraz nie masz o tym pojęcia ale za jakiś czas znajdziesz pracę i dostaniecie maluszka i nadal wierzę ,że również doczekasz się własnego dziecka.
inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyGrosza kilka postów wcześniej polecałam ksiazki kup lub wypożycz sobie naprawde są super i pomagąją w wychowaniu dzieci.
Aga no własnie to jest masakra ja chyba za głupia jestemna to wszystko
Andzia i Grosza dziękuje za miłe słowa naprawde wszystim dziewczynom tu z foum jestem bardzo wdzieczna bo za każdym razem tylko się podnosze i ide dalej.
bliska77, caffe, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Grosza kilka postów wcześniej polecałam ksiazki kup lub wypożycz sobie naprawde są super i pomagąją w wychowaniu dzieci.
Aga no własnie to jest masakra ja chyba za głupia jestemna to wszystko
Andzia i Grosza dziękuje za miłe słowa naprawde wszystim dziewczynom tu z foum jestem bardzo wdzieczna bo za każdym razem tylko się podnosze i ide dalej.inessa, Iwone, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny ja Was podziwiam wiecie skad Wy macie taką wiare ?
Ja jestem tu z Wami ale o mojej ciaży to nawet nie myśle a już nie mówie co dalej
dziękuje Agacaffe, inessa, Iwone, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe rzeczywiście bardzo wcześnie byś miałą ten okres. a moze od czego innego ten brzuch CIę boli
Nie chcę mieć teraz okresu bo to by też dobre nie było, mimo, że już chciałabym zacząc cykl stymulowany. Niech ta @ jeszcze poczeka z 5-6 dni
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:bo nie może być cały czas pod górkę, no po prostu nie może, z mężem mieliśmy tak ładnych parę lat wszystko pod górkę ale dosłownie wszystko czego się nie tknęliśmy czego nie zaczęliśmy to się pieprzyło i nic nie wychodziło, w każdej dziedzinie życia i nagle odpukać od jakiś dwóch lat jest spokój, mogło by być lepiej ale jest dobrze tylko o ta druga dzidzia coś nam nie wychodzi no ale nie można przecież mieć wszystkiego
bliska77, inessa, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe cholera wie może to @ idzie a może nie
W następnym cyklu, JEŚLI pojawią się jajca i pękną, to będę nakręconaTeraz jest tylko jedno wyjście - @. A tak na marginesie to ovu mi wyznaczyło ją na jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 13:59
bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Skoro wszystko zaczęło Wam wychodzić, to teraz przyjdzie kolej na dzidzię. No "los" musial Wam wszystko ułożyć żeby maleństwu było dobrze jak się pojawi
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Może to dziwne w odniesieniu do tematyki tego forum, ale ciąży teraz to ja w ogóle nie biorę pod uwagę. I nie jest to moja jakaś ściema, żeby się nie nakręcać, ale tak po prostu się nastawiłam po tej ostatniej wizycie u gina.
W następnym cyklu, JEŚLI pojawią się jajca i pękną, to będę nakręconaTeraz jest tylko jedno wyjście - @. A tak na marginesie to ovu mi wyznaczyło ją na jutro
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Caffe, moze dostaniesz o czasie, do mnie zawsze przychodzi 2,3 dni po odstawieniu progesteronu
Cholera, zawsze coś musi wyskoczyć żeby czlowiekowi zamęt w głowie zrobić.inessa lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:no ja mam podobnie, też w tym miesiącu wykluczam ciążę, jutro idę rozmawiać z moją gin o IUI
bo w innej sytuacji, bez zrobionego monitoringu, a sugerując sie wykresem, to byłabym zakręcona jak śrubka.
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
a ile razy Ci mówiłam, że ta guma ma być w pasie a nie naciągasz ją na siłę na uszy.. no bez sensu ..
caffe wrote:Kuźwa, chyba sobie narobiłam tym zapomnieniem o luteinie. Brzuch mnie zaczyna bolec tak okresowoNawet mi guma w leginsach przeszkadza bo mnie ściska
bliska77, inessa, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość