X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Andzia :P
    Grosza ale niestety takie jest nasze prawo dlatego ja mam tyle obaw czy kiedykolwiek bede mieć dziecko, bo teraz nie mam pracy i nie wiem czy bede mieć nie ma renty a żebyśmy dostali dziecko wg. prawa na każda osobe w rodzinie musi być tzw, minimum pieniedzy a to w tym roku było 1000 zł a u nas tak jak na ten czas nie ma :(
    tylko szkoda że przy wyłacaniu np zasiłku na dziecko uważa sie ze za 500zł spokojnie się wyżyje i jesli dochód na członka rodziny przekracza 500 to już biedna rodzina nic nie dostanie
    chore to wszystko, po prostu chore

inessa, caffe, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska myślę tak samo,czasami wszystko się dobrze układa i pozostaje się tym cieszyc,teraz nie masz o tym pojęcia ale za jakiś czas znajdziesz pracę i dostaniecie maluszka i nadal wierzę ,że również doczekasz się własnego dziecka.

inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • grosza Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

No najjjlllllepppsszzzego !!!!!!!
    samira wrote:
    aa przypominam ze dzisiaj imieniny BEATY vel Samiry jakby kto zapomniał :P !!!

inessa lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza kilka postów wcześniej polecałam ksiazki kup lub wypożycz sobie naprawde są super i pomagąją w wychowaniu dzieci.

Aga no własnie to jest masakra ja chyba za głupia jestem :( na to wszystko
    :(

Andzia i Grosza dziękuje za miłe słowa naprawde wszystim dziewczynom tu z foum jestem bardzo wdzieczna bo za każdym razem tylko się podnosze i ide dalej.

bliska77, caffe, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Grosza kilka postów wcześniej polecałam ksiazki kup lub wypożycz sobie naprawde są super i pomagąją w wychowaniu dzieci.

Aga no własnie to jest masakra ja chyba za głupia jestem :( na to wszystko
    :(

Andzia i Grosza dziękuje za miłe słowa naprawde wszystim dziewczynom tu z foum jestem bardzo wdzieczna bo za każdym razem tylko się podnosze i ide dalej.
    Inessa, ja też jestem przekonana że już niebawem los sie odwróci i zaświecie dla Ciebie słonko i to tak wiesz pełną gębą :-)

inessa, Iwone, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja Was podziwiam wiecie skad Wy macie taką wiare ?
    Ja jestem tu z Wami ale o mojej ciaży to nawet nie myśle a już nie mówie co dalej :(
    dziękuje Aga :)

bliska77, Iwone, Andzia33, samira, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa, chyba sobie narobiłam tym zapomnieniem o luteinie. Brzuch mnie zaczyna bolec tak okresowo o.O Nawet mi guma w leginsach przeszkadza bo mnie ściska o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 13:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe rzeczywiście bardzo wcześnie byś miałą ten okres. a moze od czego innego ten brzuch CIę boli :(

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny ja Was podziwiam wiecie skad Wy macie taką wiare ?
    Ja jestem tu z Wami ale o mojej ciaży to nawet nie myśle a już nie mówie co dalej :(
    dziękuje Aga :)
    bo nie może być cały czas pod górkę, no po prostu nie może, z mężem mieliśmy tak ładnych parę lat wszystko pod górkę ale dosłownie wszystko czego się nie tknęliśmy czego nie zaczęliśmy to się pieprzyło i nic nie wychodziło, w każdej dziedzinie życia i nagle odpukać od jakiś dwóch lat jest spokój, mogło by być lepiej ale jest dobrze tylko o ta druga dzidzia coś nam nie wychodzi no ale nie można przecież mieć wszystkiego

caffe, inessa, Iwone, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe rzeczywiście bardzo wcześnie byś miałą ten okres. a moze od czego innego ten brzuch CIę boli :(
    No własnie nie wiem czy od tego. Ale skoro nie wzięłam luteiny to sobie do tego "podpięłam" :P

Nie chcę mieć teraz okresu bo to by też dobre nie było, mimo, że już chciałabym zacząc cykl stymulowany. Niech ta @ jeszcze poczeka z 5-6 dni o.O

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe cholera wie może to @ idzie a może nie ;-)

caffe, inessa, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    bo nie może być cały czas pod górkę, no po prostu nie może, z mężem mieliśmy tak ładnych parę lat wszystko pod górkę ale dosłownie wszystko czego się nie tknęliśmy czego nie zaczęliśmy to się pieprzyło i nic nie wychodziło, w każdej dziedzinie życia i nagle odpukać od jakiś dwóch lat jest spokój, mogło by być lepiej ale jest dobrze tylko o ta druga dzidzia coś nam nie wychodzi no ale nie można przecież mieć wszystkiego
    Skoro wszystko zaczęło Wam wychodzić, to teraz przyjdzie kolej na dzidzię. No "los" musial Wam wszystko ułożyć żeby maleństwu było dobrze jak się pojawi <3

bliska77, inessa, samira, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe cholera wie może to @ idzie a może nie ;-)
    Może to dziwne w odniesieniu do tematyki tego forum, ale ciąży teraz to ja w ogóle nie biorę pod uwagę. I nie jest to moja jakaś ściema, żeby się nie nakręcać, ale tak po prostu się nastawiłam po tej ostatniej wizycie u gina.

W następnym cyklu, JEŚLI pojawią się jajca i pękną, to będę nakręcona :P Teraz jest tylko jedno wyjście - @. A tak na marginesie to ovu mi wyznaczyło ją na jutro :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 13:59

bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Skoro wszystko zaczęło Wam wychodzić, to teraz przyjdzie kolej na dzidzię. No "los" musial Wam wszystko ułożyć żeby maleństwu było dobrze jak się pojawi <3
    Caffe to nie jest tak, że wszystko nam wychodzi ale wychodzi dużo więcej rzeczy niż kiedyś :-)

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Może to dziwne w odniesieniu do tematyki tego forum, ale ciąży teraz to ja w ogóle nie biorę pod uwagę. I nie jest to moja jakaś ściema, żeby się nie nakręcać, ale tak po prostu się nastawiłam po tej ostatniej wizycie u gina.

W następnym cyklu, JEŚLI pojawią się jajca i pękną, to będę nakręcona :P Teraz jest tylko jedno wyjście - @. A tak na marginesie to ovu mi wyznaczyło ją na jutro :P
    no ja mam podobnie, też w tym miesiącu wykluczam ciążę, jutro idę rozmawiać z moją gin o IUI

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, moze dostaniesz o czasie, do mnie zawsze przychodzi 2,3 dni po odstawieniu progesteronu

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe to nie jest tak, że wszystko nam wychodzi ale wychodzi dużo więcej rzeczy niż kiedyś :-)
    Nie jestescie z tym sami <3 , ja też nawet z najdrobniejszą rzeczą muszę mieć schodek :P

inessa, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, moze dostaniesz o czasie, do mnie zawsze przychodzi 2,3 dni po odstawieniu progesteronu
    U mnie poprzednim razem też tak dostałam chyba po 2 dniach, a cykl trwal 27 dni.

Cholera, zawsze coś musi wyskoczyć żeby czlowiekowi zamęt w głowie zrobić.

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no ja mam podobnie, też w tym miesiącu wykluczam ciążę, jutro idę rozmawiać z moją gin o IUI
    I dlatego jestem spokojna :) bo w innej sytuacji, bez zrobionego monitoringu, a sugerując sie wykresem, to byłabym zakręcona jak śrubka.

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile razy Ci mówiłam, że ta guma ma być w pasie a nie naciągasz ją na siłę na uszy.. no bez sensu ..
    caffe wrote:
    Kuźwa, chyba sobie narobiłam tym zapomnieniem o luteinie. Brzuch mnie zaczyna bolec tak okresowo o.O Nawet mi guma w leginsach przeszkadza bo mnie ściska o.O

bliska77, inessa, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 1194 1195 1196 1197 1198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ