X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ile razy Ci mówiłam, że ta guma ma być w pasie a nie naciągasz ją na siłę na uszy.. no bez sensu ..
    Pas mam wysoko :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jestem przeziebiona i mam zapalenie krtani ( mówie szeptem - mój mąż bedzie zadowolony :P )
    Caffe to Ty wysoka jesteś :P albo taką długą szyje masz ża aż do pasa siega :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 14:44

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    dziewczyny jestem przeziebiona i mam zapalenie krtani ( mówie szeptem - mój mąż bedzie zadowolony :P )
    Caffe to Ty wysoka jesteś :P albo taką długą szyje masz ża aż do pasa siega :P
    Z krtanią to nie tak prosto, powinno się chyba brac antybiotyk.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe mam taki wziewny ale narazie staram sie jakoś tak bez tego najgorzej,ze rośnie mi tempka i źle sie czuje a jak dostane prace do od poniedziałku do roboty,a u mnie krtań zwykle gdzieś tydzień leczę, kurcze no mam dość wrwrwrrwr. No cóz tak widocznie ma być, ale się nastawiam na te prace co nie ??? Powinnam myśleć raczej,z e jej nie dostane ale tak jakoś mi to nie wychodzi :P

caffe, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe ja też zawsze dostaję 2-3 dni po odstawieniu,więc raczej to jedno zapomnienie nie ma wpływu.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy już zaraz pyszny obiadek Wam również smacznego :)

caffe, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe mam taki wziewny ale narazie staram sie jakoś tak bez tego najgorzej,ze rośnie mi tempka i źle sie czuje a jak dostane prace do od poniedziałku do roboty,a u mnie krtań zwykle gdzieś tydzień leczę, kurcze no mam dość wrwrwrrwr. No cóz tak widocznie ma być, ale się nastawiam na te prace co nie ??? Powinnam myśleć raczej,z e jej nie dostane ale tak jakoś mi to nie wychodzi :P
    Moja siostra też uczy, to wiem, ze nieraz się męczy z krtania i to tak szybko nie przechodzi niestety. Oby nie bylo gorzej Inesska, to może Ci się uda samej podleczyć, bo inaczej to będziesz musiała iść do lekarza bo to niebezpieczne.

A co do pracy to dobrze, że jesteś pozytywnej myśli, może to znak :)

nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Caffe ja też zawsze dostaję 2-3 dni po odstawieniu,więc raczej to jedno zapomnienie nie ma wpływu.
    Może masz rację :) ja się zaniepokoiłam z powodu tego, ze mnie brzuch tak okresowo zaczął boleć i że dzisiaj to dopiero 22dc i nie chciałabym żeby mi się znowu coś popierniczyło.

Ale dzięki :)

nick nieaktualny, Iwone, Andzia33, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mamy już zaraz pyszny obiadek Wam również smacznego :)
    A ja dopiero będę myślała co dzisiaj ugotować o.O

Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie z pracy wychodzę, fasolkę kupię, moja córcia i mąż zjedzą z chęcią a potem ide z nia na urodziny do jej koleżanki, wieczorem mecz, zatem do usłyszenia pewnie w czasie przerwy :-)

caffe, Iwone, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    ja właśnie z pracy wychodzę, fasolkę kupię, moja córcia i mąż zjedzą z chęcią a potem ide z nia na urodziny do jej koleżanki, wieczorem mecz, zatem do usłyszenia pewnie w czasie przerwy :-)
    Udanej imprezy :)

Ja tez szykuje się na mecz :P

Iwone, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:37

nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Promyk współczuję a może skoczysz do rodzinnego,może będzie miał inne podejście niż hirurg?
    Poszlam do rodzinnego ale mnie wysmial. Jesli jest temp. to znaczy ze organizm walczy a w kompetencje lekarza ktory robil zabieg - "nie ma ochoty sie wciskac jak by bylo trzeba to by cos dal....i nie mam mu zawracac glowy taka blachostka" Dla niego moze to nic a ja dogorywam z ciaglym bolem i temperatura 39,3°c. Moze jak poszlabym prywatnie to inaczej potraktuja. Cholerne nfz

Andzia33, caffe, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Poszlam do rodzinnego ale mnie wysmial. Jesli jest temp. to znaczy ze organizm walczy a w kompetencje lekarza ktory robil zabieg - "nie ma ochoty sie wciskac jak by bylo trzeba to by cos dal....i nie mam mu zawracac glowy taka blachostka" Dla niego moze to nic a ja dogorywam z ciaglym bolem i temperatura 39,3°c. Moze jak poszlabym prywatnie to inaczej potraktuja. Cholerne nfz
    Debil

promyk, nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Promyk, wiem, miska z prawie wrzątkiem, mydło i dawaj palucha do tego, poważnie, miałam kiedyś bardzo podobnie, woda musi być tak gorąca jak tylko dasz radę i zobaczysz, po zanurzeniu od razu poczujesz jak w miejscu zapalnym wszystko zacznie Ci pulsować
    Kochana w mydle i wrzatku moczylam ale paluch puchl w oczach i nic mi nie dalo. Poszlam do ogolnego i dal skierowanie do chirurga, a chirurg grzebiac w ranie powiedzial ze mam stan ropny bardzo gleboko z dwiema przetokami ropnymi ktore staral sie oczyscic. Do tego doszlo w ciagu 48 godz - powiedzial ze jestem podatna. Co jest smiesznym stwierdzeniem poniewaz jesli jestem podatna to powinno byc oczyszczenie-odbarczenie palca i leczenie dodatkowe antybiotykiem....ale to jest tylko zdanie pacjenta a nie az lekarza

nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Promyk
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyku a gdzie Ty chodzisz do tego chirurga?

promyk, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

promyk, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko mam nadzieję że się nie obrazisz za podpis bo dawno o tym myślałam ale nie wiedziałam jak to ując ...

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone mam zastrzal
    Gosiu chodze do poradni chirurgicznej na uniwersyteckiej

gosia7122, nick nieaktualny, Lucky, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Promyk
‹‹ 1195 1196 1197 1198 1199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ