35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny jestem przeziebiona i mam zapalenie krtani ( mówie szeptem - mój mąż bedzie zadowolony
)
Caffe to Ty wysoka jesteśalbo taką długą szyje masz ża aż do pasa siega
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 14:44
caffe, bliska77, samira, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:dziewczyny jestem przeziebiona i mam zapalenie krtani ( mówie szeptem - mój mąż bedzie zadowolony
)
Caffe to Ty wysoka jesteśalbo taką długą szyje masz ża aż do pasa siega
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe mam taki wziewny ale narazie staram sie jakoś tak bez tego najgorzej,ze rośnie mi tempka i źle sie czuje a jak dostane prace do od poniedziałku do roboty,a u mnie krtań zwykle gdzieś tydzień leczę, kurcze no mam dość wrwrwrrwr. No cóz tak widocznie ma być, ale się nastawiam na te prace co nie ??? Powinnam myśleć raczej,z e jej nie dostane ale tak jakoś mi to nie wychodzi
caffe, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe mam taki wziewny ale narazie staram sie jakoś tak bez tego najgorzej,ze rośnie mi tempka i źle sie czuje a jak dostane prace do od poniedziałku do roboty,a u mnie krtań zwykle gdzieś tydzień leczę, kurcze no mam dość wrwrwrrwr. No cóz tak widocznie ma być, ale się nastawiam na te prace co nie ??? Powinnam myśleć raczej,z e jej nie dostane ale tak jakoś mi to nie wychodzi
A co do pracy to dobrze, że jesteś pozytywnej myśli, może to znakinessa, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Caffe ja też zawsze dostaję 2-3 dni po odstawieniu,więc raczej to jedno zapomnienie nie ma wpływu.
ja się zaniepokoiłam z powodu tego, ze mnie brzuch tak okresowo zaczął boleć i że dzisiaj to dopiero 22dc i nie chciałabym żeby mi się znowu coś popierniczyło.
Ale dziękibliska77, Iwone, Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:ja właśnie z pracy wychodzę, fasolkę kupię, moja córcia i mąż zjedzą z chęcią a potem ide z nia na urodziny do jej koleżanki, wieczorem mecz, zatem do usłyszenia pewnie w czasie przerwy
Ja tez szykuje się na meczIwone, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Promyk współczuję a może skoczysz do rodzinnego,może będzie miał inne podejście niż hirurg?
Andzia33, caffe, Lucky, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:Poszlam do rodzinnego ale mnie wysmial. Jesli jest temp. to znaczy ze organizm walczy a w kompetencje lekarza ktory robil zabieg - "nie ma ochoty sie wciskac jak by bylo trzeba to by cos dal....i nie mam mu zawracac glowy taka blachostka" Dla niego moze to nic a ja dogorywam z ciaglym bolem i temperatura 39,3°c. Moze jak poszlabym prywatnie to inaczej potraktuja. Cholerne nfz
promyk, inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Promyk, wiem, miska z prawie wrzątkiem, mydło i dawaj palucha do tego, poważnie, miałam kiedyś bardzo podobnie, woda musi być tak gorąca jak tylko dasz radę i zobaczysz, po zanurzeniu od razu poczujesz jak w miejscu zapalnym wszystko zacznie Ci pulsować
inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Promyk