X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa, zagadałam się z Wami rano w domu i nie wzięłam luteiny o.O

mam nadzieję, ze nic się nie stanie, wezmę dwie wieczorem.

bliska77, inessa, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe widzę, że tempka spada to co jutro @? i czekamy na nowe jajo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 10:40

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 6 września 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dzieki venus i reni :)
    Wkradla się mała pomyłka,ale ja rownież życzę wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń:)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • Viola Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, z tego co pamietam to wydaje mi sie ze ginka mi mowila ze jak sie opusci dawke Lutki to nic sie nie stanie i zeby nie brac pozniej podwojnie, tak chyba zreszta tez w ulotce pisze. Sprawdz moze.
    caffe wrote:
    Kuźwa, zagadałam się z Wami rano w domu i nie wzięłam luteiny o.O

mam nadzieję, ze nic się nie stanie, wezmę dwie wieczorem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2013, 11:09

bliska77, inessa, caffe, Iwone, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe widzę, że tempka spada to co jutro @? i czekamy na nowe jajo?
    Mam nadzieję, że nie jutro, bo wtedy cykl byłby strasznie krótki. Liczę na @ w przyszłym tygodniu, jak skończę luteinę. I tak bym chciala żeby było, a jak będzie to się okaże, skoro dzisiaj zapomnialam tej tabletki, to nie wiem czy to nie przyspieszy sprawy :(

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i co Caffe, oczywiście wszystko przez nas ;-)

inessa, caffe, Andzia33, Iwone, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś tak spokojnie dzisiaj jak jestem to cisza a jak mnie nie ma to potem nie moge nadążyć z czytaniem :P :P :P

iza37, bliska77, Iwone, grosza, samira lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko ty nadążysz zawsze. Co ja mam powiedzieć po trzech miesiącach nieobecności? hahhaha. Zaraz mi się przypomina jak Reni napisała: "Iza jesteś u Pani..." hehhehe

caffe, inessa, bliska77, anek42, Reni, Iwone, grosza, samira, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj wyjeżdżam na weekend na wieś "szambo" montować :) :) :)
    Od paru dni strasznie boli mnie kark i głowa,zwariować idzie.Macie jakieś sposoby???

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Caffe, z tego co pamietam to wydaje mi sie ze ginka mi mowila ze jak sie opusci dawke Lutki to nic sie nie stanie i zeby nie brac pozniej podwojnie, tak chyba zreszta tez w ulotce pisze. Sprawdz moze.
    Dzięki Violu <3

inessa, Viola lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no i co Caffe, oczywiście wszystko przez nas ;-)
    Na kogoś muszę zrzucić winę :P

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wszystkie staraczki

Iza najważniejsze ,że nadal planujesz się starac.

Wszystkim Beatką wszystkiego naj,naj i maleńkich rączek głaszczących po twarzy i mówiących ,,kocham Cię najbardziej na świat,,[tak mówi moja mała]

bliska77, caffe, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Inessko ty nadążysz zawsze. Co ja mam powiedzieć po trzech miesiącach nieobecności? hahhaha. Zaraz mi się przypomina jak Reni napisała: "Iza jesteś u Pani..." hehhehe

Iza właśnie już nie bo teraz jestem tu mniej mam mniej czasu dziś jest luźniejszy dzień bo jestem zaziębiona :)

caffe, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dzisiaj wyjeżdżam na weekend na wieś "szambo" montować :) :) :)
    Od paru dni strasznie boli mnie kark i głowa,zwariować idzie.Macie jakieś sposoby???
    masaż.......

inessa, iza37 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie wracając do służby zdrowia,to tak jak pisałyście są lekarze i pielęgniarki z powołania i takie bez,ale moim zdaniem nie powinno się tak łatwo darowac błędów lekarskich.Bardzo wiele ludzi mahca ręka i nic nie robi.Od tego jest ordynator i dyrektor szpitala,żeby wszystko było dobrze,ja napewno bym nie wyszła ze szpitala ,bo ktoś się musi wyspac. A gdyby nie daj Boże coś się wydażyło z winy lekarza,bądz pielęgniarki to ruszyłabym niebo i ziemię żądając usunięcia kogoś takiego z pracy.Moja mała ,po porodzie miała bardzo silną żółtaczkę i miała naświetlania,gdy poszłam ją karmic pewnego dnia okazało się ,że leży dogóry nogami w łóżeczku[takim przechylonym pod pewnym kątem] i mało brakowało ,zeby nie wypadła a najgorsze ,że nie miała założonych tych specjalnych okularków chroniących oczy.Zrobiłam awanturę i więcej się to nie powtórzyło .Ale po wyjściu miałyśmy zlecone badania okulistyczne i w 2 miesiącu życia poszłyśmy na 2 wizytę a pani okulistka [całkiem spokojnie,obojętnie] mówi ,że mała ma retinopatię wcześniacząto ja wielkie oczy i pytam się na czym polega ta choroba ,a ona tylko powtarza nazwę ,to pytam czy będzie nosiła okularki,miała zeza,czy będzie niewidoma,czy co?A ta małpa mówispokojnie,że będzie niewidoma.Dała nam skierowanie do szpitala w Poznaniu,który był w remoncie,więc na własną rękę obdzwoniłam wszystkie szpitale w okolicy,byliśmy w 2 i okazało się ,że na szczęście się myliła i z małą wszystko ok.Ale wyobrażcie sobie co przeżyliśmy?

caffe, inessa, bliska77, polarmiś, grosza, samira, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam że tak się rozpisałam

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Wiecie wracając do służby zdrowia,to tak jak pisałyście są lekarze i pielęgniarki z powołania i takie bez,ale moim zdaniem nie powinno się tak łatwo darowac błędów lekarskich.Bardzo wiele ludzi mahca ręka i nic nie robi.Od tego jest ordynator i dyrektor szpitala,żeby wszystko było dobrze,ja napewno bym nie wyszła ze szpitala ,bo ktoś się musi wyspac. A gdyby nie daj Boże coś się wydażyło z winy lekarza,bądz pielęgniarki to ruszyłabym niebo i ziemię żądając usunięcia kogoś takiego z pracy.Moja mała ,po porodzie miała bardzo silną żółtaczkę i miała naświetlania,gdy poszłam ją karmic pewnego dnia okazało się ,że leży dogóry nogami w łóżeczku[takim przechylonym pod pewnym kątem] i mało brakowało ,zeby nie wypadła a najgorsze ,że nie miała założonych tych specjalnych okularków chroniących oczy.Zrobiłam awanturę i więcej się to nie powtórzyło .Ale po wyjściu miałyśmy zlecone badania okulistyczne i w 2 miesiącu życia poszłyśmy na 2 wizytę a pani okulistka [całkiem spokojnie,obojętnie] mówi ,że mała ma retinopatię wcześniacząto ja wielkie oczy i pytam się na czym polega ta choroba ,a ona tylko powtarza nazwę ,to pytam czy będzie nosiła okularki,miała zeza,czy będzie niewidoma,czy co?A ta małpa mówispokojnie,że będzie niewidoma.Dała nam skierowanie do szpitala w Poznaniu,który był w remoncie,więc na własną rękę obdzwoniłam wszystkie szpitale w okolicy,byliśmy w 2 i okazało się ,że na szczęście się myliła i z małą wszystko ok.Ale wyobrażcie sobie co przeżyliśmy?
    Chyba nawet nie chcę sobie wyobrażac co czuliście <3

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele,porażka jakaś!!!!wspołczuję:( Dobrze ze wszystko jest oki:)
    Andzia33 wrote:

Andzia33, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    no to trochę zdrowia straciliście.....

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 6 września 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 1191 1192 1193 1194 1195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ