35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:To może chociaż sodę masz? Weź najszczaj do kubka z sodą
https://forum.parenting.pl/w-oczekiwaniu-na-bociana/3026127,test-ciazowy-z-soda-co-sadzicie
albo obrączkę weź i włosa nad brzuch, jak wahadło chłopak jak kółko dziewczynka jak to i to parka, powtórz tyle razy ile się będzie kiwać, ile razy się wahnie tyle dzieciów masz w brzuchuComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, moremi, efcia, BISCA, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:albo obrączkę weź i włosa nad brzuch, jak wahadło chłopak jak kółko dziewczynka jak to i to parka, powtórz tyle razy ile się będzie kiwać, ile razy się wahnie tyle dzieciów masz w brzuchu
Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, efcia, malgos741, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzieki kapta ,tez sie czasami zastanawial jak to wszystko ogarnelam,ale kto jak nie matka Michal mial tylko mnie .kapturnica wrote:Jezu az mnie ciarki przeszly Aniu,naprawde dzielna z Ciebie kobieta
kapturnica, kkisia, efcia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ryczalam dzien i noc ,chcialm te chorobe wziasc na siebie .Nigdy nie zapomne pytania ktore zadal tylko raz ;Mama a ja umre ;
anna maria lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mi wychodzilo chlopak ,dziewczyna i chlopak.Gdzies sie mi ta dziołcha zapodziała po drodze
to jest niemożliwe, może Ci ktoś dzieci podmienił?BISCA lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzieki kapta ,tez sie czasami zastanawial jak to wszystko ogarnelam,ale kto jak nie matka Michal mial tylko mnie .
Aasiula, anna maria, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:TYM bardziej ,ze bylas z tym sama..Ehhh Mysle ,ze nie ma nic cenniejszego niz zdrowie. Ciesze sie,że wszystko sie dobrze skonczylo. A to najwazniejsze
kapturnica, anna maria, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tak o wojskowy .ComeToMeBaby wrote:Znam to. To co w pierwszym zdaniu. To co w drugim znam jako tryb oznajmujący. Przykre to. Cieszę się, że to przezwyciężyliście. Dobrze pamiętam, że o wojskowy szpital chodziło?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny