35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO, ja!!! Najgorsze co może byc!iwcia77 wrote:Kisiel nie nadrabialam ale droga dedukcji wywnioskowalam , ze byla w labo sposcic krew na betahcg i wynik bedzie po 21? Kisiel daj mi znac na whatsapp albo fb co z wynikiem , bo mnie w domu nie bedzie od 20 - dzieki
no mam nadzieje, ze ciaza podwojna
bedzie

dobrywieczor..a raczej dla mnie hujsteczkowy ...
mamy wyniki histopatologiczne tesciowej...nowotwor zlosliwy mozgu- glejak 4 stopnia
zryczlalm sie
- tesciowa jeszcze nie wie. 30 pazdziernika ma wizyte u onkologa i skierowanie na radioterapie...
Współczuję
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pamietam ,ze Elftez tak dlugo czekala na bete bo cos siew diagnostyce zje3alo.Ale ona robila wczesniej testa i wiedziala ,ze zaciazyla.
Kisia wystawiaja Cie na probe nie ma co
Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, malgos741, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwcia przykro mi.
A jak teściowa się czuje po operacji?
Moja koleżanka miała glejaka, 8 lat temu. Miała operację, chemię, naświetlania i póki co jest w porządku. Trzeba mieć nadzieję.
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
3 operacje w ciagu 8 mies.ale jest w Pl w Bydgoszczy dokladnie prof.Harat dla mnie cudotworca uratowal Michaladorbie wrote:Naprawde? Ojej, to przeżycia mieliście straszne
ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Reni, moremi, efcia, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
To jeszcze chyba zależy od stopnia.macduska wrote:Iwcia przykro mi.
A jak teściowa się czuje po operacji?
Moja koleżanka miała glejaka, 8 lat temu. Miała operację, chemię, naświetlania i póki co jest w porządku. Trzeba mieć nadzieję.
Iwcia, a o jakich rokowaniach mówią lekarze? Bo jak na samą radiologię skierowanie to czy dobrze rozumiem, że nie zabiorą się ani za chirurgiczne usuwanie ani za chemię.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChloniak u dorosłych lepiej rokuje, stety i niestety. Ale dobrze, że coś lepiej rokuje, bo tak to byśmy wygineliefcia wrote:Iwcia wspieram

nie znam sie na tej chorobie, ale moj mężu mial chloniaka złośliwego i wygral z nim - operacja i radioterapia pomogly
efcia lubi tę wiadomość
-
To może chociaż sodę masz? Weź najszczaj do kubka z sodąkkisia wrote:Naprawdę
żadnego
https://forum.parenting.pl/w-oczekiwaniu-na-bociana/3026127,test-ciazowy-z-soda-co-sadzicie
Aasiula, Storczyk31, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:3 operacje w ciagu 8 mies.ale jest w Pl w Bydgoszczy dokladnie prof.Harat dla mnie cudotworca uratowal Michala
Widzisz a Alutka Ci Helenki zazdrości. Czasem jak myślę że ktoś ma super-extra, lepiej ode mnie to zaraz nachodzi mnie myśl, a skąd możesz wiedzieć durna bździągwo ile ta osoba przeszła, albo co właśnie przechodzi. Jak wleziesz w Jej buty to możesz nagle dostrzec, że Twoje są lepsze, wygodniejsze choć może nie tak ładne. Kurna no nie czekam z tym piciem na wyniki Kisiela, bom się jakaś ckliwa zrobiła.
anna maria, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, efcia, BISCA, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ryczalam dzien i noc ,chcialm te chorobe wziasc na siebie .Nigdy nie zapomne pytania ktore zadal tylko raz ;Mama a ja umre ;
kapturnica wrote:Anna o kurcze to przeszlas swoje w zyciu.Strach o zycie wlasnego dziecka chyba jest czyms najgorszym...
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Naprawdę
żadnego
ogłoszenie parafialne:
czy ktoś mieszka koło naszego Kisiela? Trzeba by Jej testa podrzucić, może będzie prędzej jak wynik bety?
nick nieaktualny, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jezu az mnie ciarki przeszly Aniu,naprawde dzielna z Ciebie kobietaanna maria wrote:Ryczalam dzien i noc ,chcialm te chorobe wziasc na siebie .Nigdy nie zapomne pytania ktore zadal tylko raz ;Mama a ja umre ;

efcia, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

może podwójne twixy wyszły