35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Kisiel nie nadrabialam ale droga dedukcji wywnioskowalam , ze byla w labo sposcic krew na betahcg i wynik bedzie po 21? Kisiel daj mi znac na whatsapp albo fb co z wynikiem , bo mnie w domu nie bedzie od 20 - dzieki
no mam nadzieje, ze ciaza podwojnabedzie
dobrywieczor..a raczej dla mnie hujsteczkowy ...mamy wyniki histopatologiczne tesciowej...nowotwor zlosliwy mozgu- glejak 4 stopnia
zryczlalm sie
- tesciowa jeszcze nie wie. 30 pazdziernika ma wizyte u onkologa i skierowanie na radioterapie...
Współczujęiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pamietam ,ze Elftez tak dlugo czekala na bete bo cos siew diagnostyce zje3alo.Ale ona robila wczesniej testa i wiedziala ,ze zaciazyla.
Kisia wystawiaja Cie na probe nie ma coAasiula, iwcia77, dorbie, kkisia, BISCA, malgos741, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwcia przykro mi.
A jak teściowa się czuje po operacji?
Moja koleżanka miała glejaka, 8 lat temu. Miała operację, chemię, naświetlania i póki co jest w porządku. Trzeba mieć nadzieję.ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, iwcia77, Sabina, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
3 operacje w ciagu 8 mies.ale jest w Pl w Bydgoszczy dokladnie prof.Harat dla mnie cudotworca uratowal Michaladorbie wrote:Naprawde? Ojej, to przeżycia mieliście straszne
ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, Sabina, Reni, moremi, efcia, BISCA, macduska, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Iwcia przykro mi.
A jak teściowa się czuje po operacji?
Moja koleżanka miała glejaka, 8 lat temu. Miała operację, chemię, naświetlania i póki co jest w porządku. Trzeba mieć nadzieję.
Iwcia, a o jakich rokowaniach mówią lekarze? Bo jak na samą radiologię skierowanie to czy dobrze rozumiem, że nie zabiorą się ani za chirurgiczne usuwanie ani za chemię.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Iwcia wspieram
nie znam sie na tej chorobie, ale moj mężu mial chloniaka złośliwego i wygral z nim - operacja i radioterapia pomoglyefcia lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:Naprawdę
żadnego
https://forum.parenting.pl/w-oczekiwaniu-na-bociana/3026127,test-ciazowy-z-soda-co-sadzicieAasiula, Storczyk31, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:3 operacje w ciagu 8 mies.ale jest w Pl w Bydgoszczy dokladnie prof.Harat dla mnie cudotworca uratowal Michala
Widzisz a Alutka Ci Helenki zazdrości. Czasem jak myślę że ktoś ma super-extra, lepiej ode mnie to zaraz nachodzi mnie myśl, a skąd możesz wiedzieć durna bździągwo ile ta osoba przeszła, albo co właśnie przechodzi. Jak wleziesz w Jej buty to możesz nagle dostrzec, że Twoje są lepsze, wygodniejsze choć może nie tak ładne. Kurna no nie czekam z tym piciem na wyniki Kisiela, bom się jakaś ckliwa zrobiła.anna maria, kapturnica, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, efcia, BISCA, macduska, gosia7122, Magda*, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ryczalam dzien i noc ,chcialm te chorobe wziasc na siebie .Nigdy nie zapomne pytania ktore zadal tylko raz ;Mama a ja umre ;kapturnica wrote:Anna o kurcze to przeszlas swoje w zyciu.Strach o zycie wlasnego dziecka chyba jest czyms najgorszym...
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Naprawdę
żadnego
ogłoszenie parafialne:
czy ktoś mieszka koło naszego Kisiela? Trzeba by Jej testa podrzucić, może będzie prędzej jak wynik bety?kkisia, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ryczalam dzien i noc ,chcialm te chorobe wziasc na siebie .Nigdy nie zapomne pytania ktore zadal tylko raz ;Mama a ja umre ;
efcia, paszczakin, Magda*, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość