35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Zadzwoniłam
Wynik będzie po 21 bo coś im się z. ....
Do tej pory to my sie w trupa zalejemy
Dobra, jede do domu
Otwieram weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!efcia, kkisia, ania.g, Aasiula, iwcia77, Sabina, dorbie, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Do tej pory to my sie w trupa zalejemy
Dobra, jede do domu
Otwieram weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tez mam ochotę tak zrobić
W oczekiwaniu na wynik
iwcia77, efcia, ania.g, BISCA, dorbie, Aasiula, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Tez mam ochotę tak zrobić
W oczekiwaniu na wynik
to jest chyba najdluzsze oczekiwanie w historii tego forma
czy byly dłuższe?iwcia77, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, dorbie, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Kisiel nie nadrabialam ale droga dedukcji wywnioskowalam , ze byla w labo sposcic krew na betahcg i wynik bedzie po 21? Kisiel daj mi znac na whatsapp albo fb co z wynikiem , bo mnie w domu nie bedzie od 20 - dzieki
no mam nadzieje, ze ciaza podwojnabedzie
dobrywieczor..a raczej dla mnie hujsteczkowy ...mamy wyniki histopatologiczne tesciowej...nowotwor zlosliwy mozgu- glejak 4 stopnia
zryczlalm sie
- tesciowa jeszcze nie wie. 30 pazdziernika ma wizyte u onkologa i skierowanie na radioterapie...
kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Kisiel nie nadrabialam ale droga dedukcji wywnioskowalam , ze byla w labo sposcic krew na betahcg i wynik bedzie po 21? Kisiel daj mi znac na whatsapp albo fb co z wynikiem , bo mnie w domu nie bedzie od 20 - dzieki
dobrywieczor..a raczej dla mnie hujsteczkowy ...mamy wyniki histopatologiczne tesciowej...nowotwor zlosliwy mozgu- glejak 4 stopnia
zryczlalm sie
- tesciowa jeszcze nie wie. 30 pazdziernika ma wizyte u onkologa i skierowanie na radioterapie...
Iwcia Lubie bo wspieramiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Kisiel nie nadrabialam ale droga dedukcji wywnioskowalam , ze byla w labo sposcic krew na betahcg i wynik bedzie po 21? Kisiel daj mi znac na whatsapp albo fb co z wynikiem , bo mnie w domu nie bedzie od 20 - dzieki
zryczlalm sie
Trzymajcie się dzielnieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobrywieczor..a raczej dla mnie hujsteczkowy ...
mamy wyniki histopatologiczne tesciowej...nowotwor zlosliwy mozgu- glejak 4 stopnia
zryczlalm sie
Wykorzystujcie każdą chwilę z nią spędzoną. Tulę mocnoiwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Iwcia... Przykro mi bardzo. Ja przedwczoraj dowiedziałam się, ze synek mojej koleżanki z pracy również ma taką diagnozę i niestety rokowania nie są pomyślne
Wykorzystujcie każdą chwilę z nią spędzoną. Tulę mocnoComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:To normalny lab , tylko tak wyszło
może nie mogą się tej becie nadziwić i potarzająmoże podwójne twixy wyszły
kkisia, BISCA, iwcia77, dorbie, krycha.stara lubią tę wiadomość