35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Rozumiem, ale wg mnie to mit ( ze bez kawy nie bedziesz dzialac
)
tym niemniej lubie swoje poranne 5 minut z kawą i to przyjemne uczucie rozgrzania i chwilę na zaplanowanie dnia, to jedyna moja kawa w ciągu doby nie nie zrezygnuje z tej przyjemności bez walki
Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Reni, ja z listy spadlam.
Mam wizyte 8/11 oraz 10/11.
A co slychac?Ja to taki respekt do Ciebie czuje to i nie zawracam Ci glowy glupimi pytaniami.
Pani to Pani.
Ale kciuki trzymam wiesz?Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Cześć,
Uff, 38tc zaliczonewszyscy mnie pytają ile to jeszcze i wszyscy robią taaaakie oczy ze tylko 2 tyg do terminu. Nie wyglądam podobno na ten etap ciazy.
Kciuki zaciśnięte
Dorka, fajnie ze N tak dobrze sie rozwija
Moremi, ciekawe co położna ci powie
Hmm, tak sie zastawiam jak wyrazie W dać wam znać ze sie zaczęło. Co prawda w szpitalu jest wifi ale nie wiem czy na bloku porodowymtakze ten tego, nieśmiało proszę o namiary na grupę fejsową. Z aplikacji łatwiej bedzie pisać.
Kapta, mam twój nr tel - moge w razie co pisać smsy???
Miłego dnia!!!Magdala, pierwiastka, malgos741, Aasiula, efcia, dorbie, iwcia77, ania.g, kapturnica, moremi, macduska, Dorka.1979, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Małgos I co podjeliscie decyzje ??
Co robicie ?Aasiula, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, Natka_79, moremi, dorbie, beates, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Niuta wrote:Od następnego nie bo A wyjeżdża na poligon.
(Kometa szykuj się)
Szkoda się faszerować bez sensu.
Tym bardziej, że jak to powiedziała moja ginka, sterydy to nie dropsy
Udanego poranka
Pewnie, nie ma sensu się ładować skoro nie będzie komu iniekcji zrobićtym bardziej, że wykupilaś pół apteki.
Aasiula, malgos741, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Malgos jeśli masz za to płacić, to mi tez byłoby szkoda kasy na IUI
to ma taką małą skuteczność
jaką byś nie podjęła decyzję przynajmniej będziesz wiedziała, że zrobiłaś prawie wszystko
kiedy podchodziłabyś do IVF?malgos741, Aasiula, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Malgos jeśli masz za to płacić, to mi tez byłoby szkoda kasy na IUI
to ma taką małą skuteczność
jaką byś nie podjęła decyzję przynajmniej będziesz wiedziała, że zrobiłaś prawie wszystko
kiedy podchodziłabyś do IVF?
(styczeń i luty mamy sporo roboty w graniu... )Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 10:37
Aasiula, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:Kometa tak się zastanawiam nad Twoimi szczepionkami
i tu pytanie do reszty invitrówek
Wam też kazali się szczepić???bo ja nic takiego nie miałam
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzień dobry dziewczyny !
Za chwilę, już jutro nastąpi upragniony koniec tygodnia! hurra!
Znalazłam chyba nabywcę na moje mieszkanie - czeka mnie w przyszłym tygodniu umowa przedwstępna sprzedaży, mam nadzieję, pracuję nad tym... Przepraszam więc za offtop ale:
Czy któraś może przerabiała taki właśnie temat u notariusza?
chodzi mi o to żeby do 24-12-2015 ktosik wpłacił przelewem pewną kwotę (jaką?) która przepadnie jeśli się rozmyślą z zakupem.
Natomiast całościowa sprzedaż i finalny akt sprzedaży będą w styczniu 2016.
Ile za taką przedwstępną deklarację się płaci u notariusza i jakiej kwoty mam prawo oczekiwać jako tej zaliczki/ zadatku który przepadnie jesli nie bedzie aktu dot. sprzedaży? Może ktoś coś..?
Zastanawiam się też nad umową darowizny pewnych sprzętów, które państwa zakupujących zainteresowały w tym mieszkaniu. Nie wiem do jakiej kwoty mogę im podarować - żeby nie musieli od tego płacić podatku...? chodzi o nowe sprzęty, meble etc. które im się podobają. Mnie by taka darowizna zmniejszyła podatek dochodowy za 2015.....
Ech.
Za ew. rady z góry dziękiReni, iwcia77, Alis, dorbie, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:a właśnie, Magdala czy ja u Ciebie czytałam o złotym mleku? bo chcę zrobić i poza kurkumą i imbirem dawałaś cynamon i miód? dobrze pamiętam?
ja ostatnio pisalam o "złotym mleku" daje wszystko oprócz miodu, nie lubie słodkich napojówpierwiastka lubi tę wiadomość
-
iwcia77, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, dorbie, macduska lubią tę wiadomość
-
Mimbla, moremi, dorbie lubią tę wiadomość