35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Mi najpierw kazał sprawdzić czy mam przeciwciała. Nie mam. Koniecznie kazał się zaszczepić. Obojętnie czy działamy już czy później, zaszczepiona muszę być.
dorbie lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dorbie wrote:Witam Was!
Dawno się nie wkręcałam, no nie?
Zastanawia mnie fakt, że moja waga maleje, teraz jest jak miesiąc temu. Generalnie może, ale dzieć przecież rośnie
No nic, idę dziś na wizytę, zobacze go, t się uspokojęiwcia77, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dobra spadam do roboty..
ps. wizyta u dentysty zaliczonaefcia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja pisałam przedwstępną u notariusza, zadatek (tylko zadatek, nie zaliczka!), opłata za notariusza jest stała, są cenniki wymyślone odgórnie, wejdź na stronę jakiejś kancelarii, tam powinno być to określone, albo zadzwoń do notariusza i już. Ja z tym miałam do czynienia dawno, więc nawet nie pamiętam...
Sabina, Aasiula, Mimbla, dorbie lubią tę wiadomość
-
Mimbla sprzedawałam mieszkanie ze 2 lata temu, umowę przedwstępną bez notariusza zawarliśmy, był tam zapis, że w razie czego jeśli oni zrezygnują to my zatrzymujemy zadatek, jeśli my zrezygnujemy oddajemy im zadatek razy dwa. Koniecznie musi być zadatek, bo zaliczkę trzeba zwrócić jakby się rozmyślili.
efcia, Mimbla, iwcia77, moremi, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:a właśnie, Magdala czy ja u Ciebie czytałam o złotym mleku? bo chcę zrobić i poza kurkumą i imbirem dawałaś cynamon i miód? dobrze pamiętam?
Nie u mnie. U efci?efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Natka_79 wrote:Cześć,
Uff, 38tc zaliczonewszyscy mnie pytają ile to jeszcze i wszyscy robią taaaakie oczy ze tylko 2 tyg do terminu. Nie wyglądam podobno na ten etap ciazy.
Kciuki zaciśnięte
Dorka, fajnie ze N tak dobrze sie rozwija
Moremi, ciekawe co położna ci powie
Hmm, tak sie zastawiam jak wyrazie W dać wam znać ze sie zaczęło. Co prawda w szpitalu jest wifi ale nie wiem czy na bloku porodowymtakze ten tego, nieśmiało proszę o namiary na grupę fejsową. Z aplikacji łatwiej bedzie pisać.
Kapta, mam twój nr tel - moge w razie co pisać smsy???
Miłego dnia!!!efcia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
melduje sie
mam date rezonansu- ze stycznia 2016 dostalam na 10 listopad 2015- zwolnilo sie miejsceale fart!
za chwile bede wiedziala na czym stoje
a dzis to mnie glowa napierdziela- nie wyspalam sie wogole- Ivo od 4 skakal nam po lozkuja sie wykoncze , zmasakrowal mi twarz, cycki, zebra...:-o ...jak go do lozeczka odkladalam to ryczal okropnie
kapturnica, pierwiastka, sandra80, caffe, Sabina, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, dorbie, macduska, Magdala, paszczakin, malgos741, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Wielkie dzięki Kometa i Sandra.
Zawsze mi się myli jak to właśnie z tą zaliczką i zadatkiem jest.Które przepada. Wielkie dzięki.
Mam takiego znajomego notariusza, to mu zarzucę temat a będę teraz dzięki Wam trochę mądrzejsza.
Miłego dnia!
iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla ja byłam po stronie kupującego
my umówiliśmy się na 5000 i to na zaliczkę, więc jakbyśmy się rozmyślili albo nie dostali kredytu mielibyśmy zwrot 5000
więc to nie było 10%
nie podpisywaliśmy umowy wstępnej u notariusza
kwestia umówienia się
u nas widzieli, że napaliliśmy się na mieszkanie jak szczerbaty na suchary, więc poszli nam na rękę
edit: doczytałam, że sprzedajesz więc pewnie inne opłaty będą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 11:15
iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:melduje sie
mam date rezonansu- ze stycznia 2016 dostalam na 10 listopad 2015- zwolnilo sie miejsceale fart!
a dzis to mnie glowa napierdziela- nie wyspalam sie wogole- Ivo od 4 skakal nam po lozkuja sie wykoncze , zmasakrowal mi twarz, cycki, zebra...:-o ...jak go do lozeczka odkladalam to ryczal okropnie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:melduje sie
mówiłam, że data 10 jest piękną datą :-0Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:melduje sie
Ale fart! Super, cieszę się, że szybko będziesz wiedziała na czym stoisz, ja nienawidzę czekać, a zwłaszcza jeśli chodzi o wykluczenie tych najgorszych chorób, niby człowiek stara się myśleć pozytywnie, ale strach zawsze się czai gdzieś tam z tyłu głowyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dziendobry.
Bilety na swieta sa masakrycznie drogie. Czy tylko mnie sie tak wydaje, czy ktos oszalal produkujac ceny?
Niech ktos mnie zabierze na swieta... Ale w cieple kraje!iwcia77, dorbie, Magdala, Mega lubią tę wiadomość