35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bry
Nie wiem czy dotrwam do 10. W nocy miałam dość silne skurcze, ale po kąpieli się wyciszyły. Zobaczymy dzisiaj na ktg i jeszcze mnie położna obejrzy.
Jakis lekarz nie moze Cie zbadac?Wiesz, tak zeby sie cos zadzialo.
moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Nie wiem czy dotrwam do 10. W nocy miałam dość silne skurcze, ale po kąpieli się wyciszyły. Zobaczymy dzisiaj na ktg i jeszcze mnie położna obejrzy.
możesz się uspokoić? bo Cię odeślę do domu z uwagą w dzienniczkumoremi, Simba, pierwiastka, kapturnica, Aasiula, dorbie, Mimbla, iwcia77, macduska, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Przypominam Ci, ze rodzisz dzisiaj! Bo data ladna.
Jakis lekarz nie moze Cie zbadac?Wiesz, tak zeby sie cos zadzialo.
chociaz po dzisiejszej nocy nie jestem pewna czy tego chcę.
Dziobak, pierwiastka, Sabina, efcia, Aasiula, dorbie, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, macduska, Dorka.1979, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:możesz się uspokoić? bo Cię odeślę do domu z uwagą w dzienniczku
Dziobak, Reni, Sabina, Aasiula, dorbie, malgos741, iwcia77, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja tylko na szybko przyszlem bo mialem blisko, aby Was ucalowac i powiedziec ze teskniem.
Kontem oka czytam co sie tu dzieje oraz na fejsbuku i powiem tak.
Jedna "wielka pisarka" naublizala kiedys w swojej ksiazce jednemu Panu, zniewazyla go i jego rodzina zglosila sprawe do Sadu. Spraw bylo kilka i kazdy Sad uznawal, ze "pisarka" ma przeprosic. W koncu musiala uregulowac ogromny rachunek za przeprosiny na pierwszej stronie gazety.
Jakie PiSarka wyciagnela wnioski z tej sprawy? Ze to byl spisek adwokatow, donos, bezprawie, ZOMO, PRL-owscy sedziowie, cenzura i inne chooje mooje...
To ja tyle.kapturnica, Reni, moremi, Sabina, efcia, paszczakin, caffe, Dziobak, Aasiula, dorbie, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, macduska, Dorka.1979, BISCA, krycha.stara, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:dopiero zauważyłam, genialny
moremi, Reni, Sabina, pierwiastka, efcia, Aasiula, dorbie, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, Dorka.1979, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mężczyzna z ZD jest zwykle niepłodny, ale nie oznacza to "zawsze".
dorbie, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ale dzieci (więcej niż jedno) mogą urodzić się tylko z mężczyzny, który nie ma ZD. Jest natomiast nosicielem genu z wadą (jakoś się to fachowo nazywa). Dodatkowo jeszcze większość niepłodna i fakt o zdolności studenta, u którego nikt nie zauważył cech ZD... to marne bajki jak dla mnie. Może gość po przebadaniu miał ten gen wadliwy, a nie, że on miał ZD...
Jest troche kombinacji i możliwości w chromosomach, które dają fenotypowo ZDBozia3, Mimbla, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, te co mają letrozol przepisany, popytajcie w aptece o ceny tych leków, bo różnice są kolosalne, najdroższa jest femara z tego co kojarzę. Ja mam aromek. One wszystkie mają tyle samo czyli 2,5 mg letrozolum.
Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dorka.1979 wrote:A jeszcze powiem Wam pewną historię opowiadał ją profesor genetyki.Mówił że miał na studiach bardzo dobrego studenta, najlepszy na wydziale i temu studentowi urodziło się dziecko. Okazało się że ma Zespół Downa. No nic, jakoś doszli do siebie, pogodzili się z faktem i żyli dalej. Jakiś czas później urodziło się temu studentowi drugie dziecko. Okazało się że też ma Zespół Downa. Zaczęli się bardzo nad tym zastanowić jak to możliwe dwa razy pod rząd i postanowili się przebadać. Okazało się że ten najlepszy uczeń, student genetyki ma Zespół Downa i nikt o tym nie wiedział.
Ludzki mozg jest niezbadany.
Jedno nie dziala to cos innego nadrabia. Jak u moje siostry, ktora ma porazenie mozgowe. Jest opozniona we wszystkim. Czasami jednak jej myslenie mnie zaskakuje bo wymysla rzeczy i wdraza je w zycie, ktore ona jako osoba uposledzona nie powinna byc w stanie. I medycyna nie ma nic do tego.
Dorka, calusy dla Natalki.dorbie, Aasiula, Sabina, sandra80, Mimbla, iwcia77, ania.g, moremi, Dziobak, Dorka.1979, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
pierwiastka wrote:doczytałam, duzo się dzieje to ja zaciska kciuki, kegle i co tam jeszcze za potrzebujące i za te co decyzje podejmują żeby mądrze zdecydowały &&&
jak ja nie lubie być chora, noooo
Zamiast kawy herbatke z miodem i cytryna. Zdecydowanie! Kawa odwadnia, a tego nie chcesz.Sabina lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Zamiast kawy herbatke z miodem i cytryna. Zdecydowanie! Kawa odwadnia, a tego nie chcesz.
i popijam taką z imbirem, kardamonem, cynamonem i miodem właśnie, to taki mój poranny rytuał
teraz herbatka imbirowa z miodem i grejfrutdorbie lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter