35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Zajrzalam do Ciebie
. To od nastepnego cyklu letrozol I reszta?
Od następnego nie bo A wyjeżdża na poligon.
(Kometa szykuj się)
Szkoda się faszerować bez sensu.
Tym bardziej, że jak to powiedziała moja ginka, sterydy to nie dropsy
Udanego porankaSabina, moremi, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
anna maria wrote:Boze jak to jest pieknie kiedy dziecko samo chodzi ,nie trzeba tachac tobolka
a teraz w zamian będziesz za nią biegać
Sabina, Aasiula, moremi, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Dorka.1979, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyNiuta wrote:Od następnego nie bo A wyjeżdża na poligon.
(Kometa szykuj się)
Szkoda się faszerować bez sensu.
Tym bardziej, że jak to powiedziała moja ginka, sterydy to nie dropsy
Udanego porankatrzymam kciuki za mały cud
ComeToMeBaby, ania.g, Dorka.1979, Niuta, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Melduje , że wiersz napisany , Nic nie dodalismy , jedyne to tło zrobilam
Dzieki Panie Dziobaku za wene I Bozia za rymyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 08:36
Sabina, kapturnica, Bozia3, Dziobak, Reni, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, Dorka.1979, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dorka super wieści.Aasiula, Sabina, efcia, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
doczytałam, duzo się dzieje to ja zaciska kciuki, kegle i co tam jeszcze za potrzebujące i za te co decyzje podejmują żeby mądrze zdecydowały &&&
jak ja nie lubie być chora, nooooComeToMeBaby, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Sabina wrote:Tak sobie myślę, ze na tej wizycie podpytam ginke o letrozol. Ale nie wiem czy ona stosuje ten lek.
Ps. Witam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 08:35
Sabina, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No ja od nowego cyklu tez z nim bede startowac , moja ginka powiedziala że warto sprobowac
Wiecie mnie dobija to,ze tak naprawdę nie mam możliwości dostania się do dobrego lekarza. Mieszkanie w grajdole to jednak czasem masakramacduska lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie znam.Na tyle tej lekarki. Do starej byłam przyzwyczajona i wiedziałam czego się spodziewać. Pogadam z nią, bo wygląda na porządnego lekarza.
Wiecie mnie dobija to,ze tak naprawdę nie mam możliwości dostania się do dobrego lekarza. Mieszkanie w grajdole to jednak czasem masakraComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka.1979 wrote:A jeszcze powiem Wam pewną historię opowiadał ją profesor genetyki.Mówił że miał na studiach bardzo dobrego studenta, najlepszy na wydziale i temu studentowi urodziło się dziecko. Okazało się że ma Zespół Downa. No nic, jakoś doszli do siebie, pogodzili się z faktem i żyli dalej. Jakiś czas później urodziło się temu studentowi drugie dziecko. Okazało się że też ma Zespół Downa. Zaczęli się bardzo nad tym zastanowić jak to możliwe dwa razy pod rząd i postanowili się przebadać. Okazało się że ten najlepszy uczeń, student genetyki ma Zespół Downa i nikt o tym nie wiedział.
macduska, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was!
Dawno się nie wkręcałam, no nie?
Zastanawia mnie fakt, że moja waga maleje, teraz jest jak miesiąc temu. Generalnie może, ale dzieć przecież rośnie
No nic, idę dziś na wizytę, zobacze go, t się uspokojęiwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plan zajęć OF
Wacia 05.11
Dorbie 05.11
Dorbie 06.11
Sandra80 07.11 egzamin
MOREMI 10.11 warsztaty z ZPT
Sabina 13.11
Bisca 16.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Pierwiastka 24.11 egzamin
Gretka 11 dni do zakończenia Visanne
Mimbla listopad http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5839474f001.jpg
Yesenia 28.11 egzamin
Reni 16.12
Mimbla grudzień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:07
pierwiastka, dorbie, Mimbla, ComeToMeBaby, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A to nie jest jakieś fantazjowanie z cyklu piękne historie? ZD nie jest dziedziczne bezpośrednio ponieważ mężczyźni z tym zespołem są bezplodni. Może się zdarzyć sytuacja, że rodzi się kilka dzieci z ZD z tych samych rodziców, ale jest to bardzo rzadkie i wynika z tego, że jedno z rodziców jest nosicielem wadliwych genów, ale sami takiego zespołu nie mają... No chyba, że coś pokrecilam...
dorbie, iwcia77, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry
Nie wiem czy dotrwam do 10. W nocy miałam dość silne skurcze, ale po kąpieli się wyciszyły. Zobaczymy dzisiaj na ktg i jeszcze mnie położna obejrzy.kapturnica, Sabina, efcia, caffe, Aasiula, dorbie, Magda*, Magdala, Mimbla, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, ania.g, macduska, Dorka.1979, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:Witam Was!
Dawno się nie wkręcałam, no nie?
Zastanawia mnie fakt, że moja waga maleje, teraz jest jak miesiąc temu. Generalnie może, ale dzieć przecież rośnie
No nic, idę dziś na wizytę, zobacze go, t się uspokojęefcia, dorbie, Dorka.1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Nie wiem czy dotrwam do 10. W nocy miałam dość silne skurcze, ale po kąpieli się wyciszyły. Zobaczymy dzisiaj na ktg i jeszcze mnie położna obejrzy.efcia, dorbie lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter