35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Ja dziś pospałam aż do 11tej ;)mam lewą stronę nosa zatkaną... dziś się faszeruję aby gorzej nie było...
Jaskra gratulacjeJastra, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:czyli ta dieta optymalna - to nie wyklucza warzyw i owoców? Może źle doczytałam, a może nie jest taka restrykcyjna...
a ja jak już - to jeszcze do tych żółtek na śniadanie dowaliłabym z pół słoika majonezu, a na drugie śniadanie- zamiast jogurtu do malin - to taka 30% śmietana...Czy te tłuszcze też trzeba kontrolować?
to jest tak, jak kontrolujesz weglowodany to tłuszcze nie sa szkodliwea napewno nie naturalna śmietanka i domowy majonez
czasami na kolacje jem bita śmietane z pokruszonymi orzechami wloskimi i gorzka czekoloda, a czasami robie lody domowe tez ze smietanki 30% , żóltek i ksylitolu
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Nie urodziłam i jak na razie nie rodze.
Jastra gratulacje
Magdala, ołówki jeszcze sobie z czola wydlubuję, więc napisz sto razy "sprzedaż" i będzie ok
Ech. Ale w 'sale' nigdy nie zdazylo mi sie bledu zrobic.efcia, paszczakin, moremi, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
efcia wrote:w tydzień zjadamy 70-80 jajek, kupuje od babeczki ze wsi , przy takiej ilości to place mniej
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyJak tak czytam o tych Waszych wagach i dietach to zaczynam wpadac w kompleksy ....
Bo ja taka wszystkozerna. A jeszcze pare lat temu modlilam sie zeby przekroczyc 50kg, to bylo straszne i mam nadzeje ze nigdy ne wroci.efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Jak tak czytam o tych Waszych wagach i dietach to zaczynam wpadac w kompleksy ....
Bo ja taka wszystkozerna. A jeszcze pare lat temu modlilam sie zeby przekroczyc 50kg, to bylo straszne i mam nadzeje ze nigdy ne wroci.
chorowałaś ? czy taki patyczak jesteś
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Jastra wrote:Jak tak czytam o tych Waszych wagach i dietach to zaczynam wpadac w kompleksy ....
Bo ja taka wszystkozerna. A jeszcze pare lat temu modlilam sie zeby przekroczyc 50kg, to bylo straszne i mam nadzeje ze nigdy ne wroci.caffe, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Łaski mam pytanie.
Czy.Moja wydluzajaca się fl może być spowodowana np torbiela?
Sama to wymyslilas, czy ze zrodla?
Stres i zmiana stylu zycia moga wydluzyc. Suplementowany progesteron tez.
Przed nastepna stymulacja dobrze byloby zajrzec do jajnikow.Sabina lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Sama to wymyslilas, czy ze zrodla?
Stres i zmiana stylu zycia moga wydluzyc. Suplementowany progesteron tez.
Przed nastepna stymulacja dobrze byloby zajrzec do jajnikow.
Ja biorę zawsze to samo. W tym cyklu bez dupka. Naturalny. W piątek pojadę rmto zobaczymy czy jest jakaś torbiel. Te 2 dni wyczymieMagdala, Aasiula, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bo ja taka wszystkozerna. A jeszcze pare lat temu modlilam sie zeby przekroczyc 50kg, to bylo straszne i mam nadzeje ze nigdy ne wroci.mam to samo
wiem o czym mowisz
Jastra lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Sama
Ja biorę zawsze to samo. W tym cyklu bez dupka. Naturalny. W piątek pojadę rmto zobaczymy czy jest jakaś torbiel. Te 2 dni wyczymie
Od razu popros zeby Ci popatrzyl na pecherzyki. U mnie juz z reguly widac w ktorym tworzy sie dominujacy. I mozna je policzyc.Sabina lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.