35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastra wrote:Taki patyczak bylam. Teraz 56
Aasiula, moremi, efcia, Magdala, caffe, Jastra, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Witam
Ja dziś pospałam aż do 11tej ;)mam lewą stronę nosa zatkaną... dziś się faszeruję aby gorzej nie było...
Jaskra gratulacjejutro idę do lekarza, bo nie dam rady isc do pracy
Bry popoludniowo, nadaje z lozka
U mnie dziś na obiad był łosoś z grilla, do tego ziemniaki z piekarnika (pokrojone na ćwiartki, w skórce z pomidorkami koktajlowymi) i sałatka z sałaty maślanej z pomidorami, ogórkiem, czerwona cebula i sosem vinegret, pycha byłoefcia, Magdala, caffe, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Asiula czujesz ten ołówek w oku! Jak Ci nie fstyd! Ty, z Twoją figurą. Boszszsze
A tu wszystko jedzOm I prszszszsz
Jak zyc ,no jak heheheheehWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 15:37
Mega, efcia, Dziobak, Bozia3, Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Magda*, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Az przez Was sie zwazylam...Mam 5kg mniej niz przed tą ciaza (w ciagu tych 5dni co chlopa nima kg mniej)ale i tak duzo za duzo niz przed urodzeniem starszego syna ehh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 15:44
efcia, Aasiula, ania.g, moremi, Magda* lubią tę wiadomość
-
Aaaa i Jastra, z kawą bym nie przesadzała. Można w ciąży, byle z umiarem. Ja pije jedną, gora dwie latte.
Nie słodzisz cukrem, ale jeżeli dosładzasz aspartamem, to lepiej wróć do cukru.
Mega i Małgoś, możecie ode mnie zabrać tą prawą zatkaną dziurkę? Proszę. Łeb mi pęka od tyc zatok i zaraz z bólu się pochlastam.efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Wiecie co ale powiem wam , ze moge wazyc nawet 20 kg wiecej
Ale zeby juz byc w tej ciONzy
ps.na bank ciaza bedzieAasiula, Mega, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Aaaa i Jastra, z kawą bym nie przesadzała. Można w ciąży, byle z umiarem. Ja pije jedną, gora dwie latte.
Nie słodzisz cukrem, ale jeżeli dosładzasz aspartamem, to lepiej wróć do cukru.
Mega i Małgoś, możecie ode mnie zabrać tą prawą zatkaną dziurkę? Proszę. Łeb mi pęka od tyc zatok i zaraz z bólu się pochlastam.
Wiem wiem, kawa raczej pojdzie w odstawke jak przy piewszej ciazy.
A aspartamu nigdy nie uzywam, tfupo prostu przestalam slodzic napoje
Przypomnij mi tylko czego teraz jesc nie moge, pamietam ze nic niepasteryzowanego a reszte musze przestudiowac jeszcze raz.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bry wieczór. Dobrze mi.
Pojadłam gęsinów, popiłam grzańcow, wróciłam do domu i piję piwa wynalazkowe. Mmmm... Żyć nie umierać.krycha.stara, Jastra, Mega, Magdala, malgos741, caffe, Sabina, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość