35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Aaaa i Jastra, z kawą bym nie przesadzała. Można w ciąży, byle z umiarem. Ja pije jedną, gora dwie latte.
Nie słodzisz cukrem, ale jeżeli dosładzasz aspartamem, to lepiej wróć do cukru.
Mega i Małgoś, możecie ode mnie zabrać tą prawą zatkaną dziurkę? Proszę. Łeb mi pęka od tyc zatok i zaraz z bólu się pochlastam. -
kapturnica wrote:No ryli nigdy nie jadłam
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morek to daj tą dziurkę bo ja mam lewą zapchaną ..będzie do kompletu
od ciebie wezmę a co mi tam...
Sabina, Mega, moremi, Magda*, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asiula chudzina to ja nie jestem ale co se będę żałować
Aasiula, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Kto bedzie testowal w najblizszym czasie? Bo mam ograniczone mozliwosci dowiadywania sie jako nowa:)
Jutro nasza Pani wstawi plan zajęć na nasbliższe dni. To się dowiesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 18:44
malgos741, Aasiula, Sabina, moremi, efcia, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Kto bedzie testowal w najblizszym czasie? Bo mam ograniczone mozliwosci dowiadywania sie jako nowa:)
Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Jastra wrote:Wiem wiem, kawa raczej pojdzie w odstawke jak przy piewszej ciazy.
A aspartamu nigdy nie uzywam, tfupo prostu przestalam slodzic napoje
Przypomnij mi tylko czego teraz jesc nie moge, pamietam ze nic niepasteryzowanego a reszte musze przestudiowac jeszcze raz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 18:54
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:No pewnie
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyJastra wrote:Sabka a co u Ciebie? Cykl trwa?
Ale ja już spokojnie czekam krwawej. Tylko niech się franca pospieszy, bo w piątek.mam gina i chce leki na stymulacje. Ech penisowe zycie
Z pozytywów to na piątek.mamy wolne z mężem i pojedziemy szukać prezentów gwiazdowo/mikolajkowych. Bedzie super, o ile mnie ceny nie zabijaJastra, malgos741, Aasiula, macduska, Mega, moremi, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Trwa.
Ale ja już spokojnie czekam krwawej. Tylko niech się franca pospieszy, bo w piątek.mam gina i chce leki na stymulacje. Ech penisowe zycie
Z pozytywów to na piątek.mamy wolne z mężem i pojedziemy szukać prezentów gwiazdowo/mikolajkowych. Bedzie super, o ile mnie ceny nie zabija
Kupilam tez lososia i zamrozilam
Lubie robic zakupy na swieta ale wczesniej bo potem to tabuny ludzi I wybor mniejszy
A prezenty to w ogole uwielbiam kupowac
Wychodzimy razem z cora , cudowny to jest czas
Kawa miedzy szlenstwem w sklepie. Albo goraca czekolada , juz sie nie moge doczekac
Lubie toplotkujrmy kupujemy pijemy i jemy
malgos741, Jastra, Dziobak, paszczakin, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Magdala, Bozia3, Magda*, efcia, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość