35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:A moge sie zapytac dlaczego Wacia?
Momencik. Zaraz Ci wytłumaczę tylko awatar zmienię. Wtedy zrozumiesz.
Edit. Juz zmieniłam.
Dawno temu miałam taki własnie avatar i mąż Biski myslał, ze to wata cukrowa.
Potem Iwcia przerobiła Watę na Wacię i tak zostało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:00
moremi, yesenia, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Magda*, Bozia3, efcia, ania.g, Mega, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Morek to daj tą dziurkę bo ja mam lewą zapchaną ..będzie do kompletu
od ciebie wezmę a co mi tam...
To za chwilę jeszcze ciążę oddam :-*macduska, Sabina, Aasiula, malgos741, Jastra, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, ania.g, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Wiem wiem, kawa raczej pojdzie w odstawke jak przy piewszej ciazy.
A aspartamu nigdy nie uzywam, tfupo prostu przestalam slodzic napoje
Przypomnij mi tylko czego teraz jesc nie moge, pamietam ze nic niepasteryzowanego a reszte musze przestudiowac jeszcze raz.
Surowe mięso, mięso wędzone na zimno (dotyczy też ryb), surowych jajek (czyli też ciasta z białkami podpieczonymi), a tak to raczej wszystko można.
Jeżeli jesteś fanką ziół, to powinnas jednak ograniczyć takie herbatki.
Herbata czarna zawiera dużo teiny, więc jeżeli pijesz, to maksymalnie dwie szklanki i raczej słabszej. Zielona herbata jeszcze więcej teiny. Czerwona - uważałabym.
U mnie była woda w ilosciach minimum 2l dziennie. Zazwyczaj 3l.
A napoi też nie slodze. Kawy nie piłam w I trymestrze, a później wróciłam do tego nałoguSabina, Jastra, Magdala, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Morek, masz już dosyć ciąży?
Nie mówiąc nic o tym pi.przonym zapaleniu zatok.
Co tu ukrywać - siedze na bombie i zaczynam się bać. Ale nie porodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:12
macduska, Sabina, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, dorbie, iwcia77, ania.g, Mega, kapturnica, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Trochę tak. Tym bardziej, że niby nie ma nic złego w przenoszeniu, a jednak z każdym dniem wzrasta ryzyko zatrucia. Dwa - muszę pilnować ruchów i jak Toto siedzi dłużej bez ruchu, to w lekką panikę wpadam.
Co tu ukrywać - siedze na bombie i zaczynam się bać. Ale nie porodu.Będzie dobrze. Pójdziesz jutro do szpitala i tam nakłonią Tosia do wyjścia.
Najdalej w niedzielę będzie z Tobą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:17
Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kochana jesteś
To za chwilę jeszcze ciążę oddam :-*Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Niepasteryzowane to wiesz, ale takie ciężko dostać w zwykłych sklepach
Surowe mięso, mięso wędzone na zimno (dotyczy też ryb), surowych jajek (czyli też ciasta z białkami podpieczonymi), a tak to raczej wszystko można.
Jeżeli jesteś fanką ziół, to powinnas jednak ograniczyć takie herbatki.
Herbata czarna zawiera dużo teiny, więc jeżeli pijesz, to maksymalnie dwie szklanki i raczej słabszej. Zielona herbata jeszcze więcej teiny. Czerwona - uważałabym.
U mnie była woda w ilosciach minimum 2l dziennie. Zazwyczaj 3l.
A napoi też nie slodze. Kawy nie piłam w I trymestrze, a później wróciłam do tego nałogu
Dzieki kochana -
Aasiula wrote:To prawda , to w zyciu mi sie udalo
Dwoje wspanialych dzieciakow , ale jeszcze jedno to moje skromne marzenie
O ja pitole, Asiula, ja myślałam, że masz tylko prawie 12 letniego chłopaka! A tu jeszcze 22 letnia córa - fajnie!
Życzę Ci trzeciego, jak sobie drugiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 22:05
malgos741, efcia, Magdala, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
Kometa jak tam Twoje doświadczenia z gesiną?
Zainspirowana Twoimi opowieściami i gadka w telewizji o tym jak to patriotycznie wspierać narodowy przemysł drobiarski, kupiłam wczoraj świeżą gęś. œażyła prawie 5 kg. Wyjełam ze środka podroby, a ponieważ nie jestem miłośniczką to poszły do kosza, przyjrzałam się skrzydłom i stwierdziłam, że oprócz skóry i kości nie ma na nich nic godnego i będą tylko przypalać się w piec, więc je odciełąm i tak pozbyłam się mniej więcej kilograma. Utukłam w moździeżu owoce jałowca, dodałam cząber, majeranek i olej i natarłam zwłoki. Całą noc trzymałam w lodówce i dziś koło 11.00 powędrowały do pieca. 3 godziny i obiad gotowy. Miałam nadzieję, że przynajmniej na 2 dni, ale niestety. Wytopiło się 1,5 litra tłuszczu, który mnie nie zachwycił choć podobno bardzo zdrowy, po zdjęciu skóry i tłuszczu, który jescze pod nia pozostał nie pozostało wiele do jedzenia.
5 kg mięcha, 80 zł i obiad na jeden dzień dla 3 osób.
Idz pan w penisa z takim patriotyzmem.Magda*, macduska, malgos741, efcia, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, Magdala, caffe, anna maria, Aasiula, paszczakin, iwcia77, ania.g, Sabina, Mega, kapturnica, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Trochę tak. Tym bardziej, że niby nie ma nic złego w przenoszeniu, a jednak z każdym dniem wzrasta ryzyko zatrucia. Dwa - muszę pilnować ruchów i jak Toto siedzi dłużej bez ruchu, to w lekką panikę wpadam.
Co tu ukrywać - siedze na bombie i zaczynam się bać. Ale nie porodu.Magdala, macduska, Aasiula, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość