35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc,
Ciężki dzien za mną, teraz wiem ze to było szaleństwo z gośćmi przed porodemgłupia ja... Teraz zdycham. Padłam o 21, przebudzilam to teraz nadrabiam i ciekawe kiedy zasnę
i jeszcze ten wewnętrzny strach ze cos sie zaraz ruszy...
Moremi, kciuki trzymam! Oby to dzis !
Jastra, gratuluje!
Dobranocmacduska, Mega, efcia, Elfik, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Morek, dobrze że jedziesz. Nie ma co czekać. Trzymam kciuki
Elfie, masz piękne dziecia w ogóle to mogłabyś wpadać częściej. Brakuje mi Twoich opowieści
Wacia, pluszowa w awatarze jest super.
Nie mogę spać od 4:50.macduska, Mega, kapturnica, efcia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWstałam
Morka daj znać jak tylko coś się dowiesz
Natka mowilam,żeś szalonaale jakbyś nie zrobiła urodzin to potem byś zalowala
Matko. Muszę się ruszać. I to szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 06:03
macduska, Mega, efcia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziń dybry
My wczoraj ze synem byliśmy na urodzinach u Jego koleżanki z przedszkola, harmider, wrzawa, masakra jednym słowem. Po wszystkim byłam tak wykończona, że puściłam film Przeznaczenie i pod koniec zasnęłam, dziś rano dooglądałam ale dalej nie wiem o co chodziło w nim
Morek trzymam kciuki.
Sabina jak sytuacja?
Iwcia kciuki za jutrzejszy wynik.
Jastra gratulacje jeszcze raz
Gdzie jest Polar??? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?Mega, Jastra, macduska, efcia, Elfik, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry, zaraz płuca normalnie wypluje.....
Maz dzisiaj jedzie z Młoda do okulisty, a ja na 9 wybieram sie do przychodni, zobaczymy co mi lekarz powie.....
No a oczywiście penisowo mi sie poukładało, Młoda ma 25.11 próbny test szóstoklasisty. Problem w tym, ze w tym dniu mam umówionego dermatologa dla niej i nie chciałabym zmieniać terminu, bo sie długo czeka. Nie wiem co robić, test zaczynaja pisać od 9 - cześć polonistyczno-matematyczna, a potem od 11:45 angielski. A dermatolog na 11. Nie wiem co robić... -
nick nieaktualnyMega wrote:Bry, zaraz płuca normalnie wypluje.....
Maz dzisiaj jedzie z Młoda do okulisty, a ja na 9 wybieram sie do przychodni, zobaczymy co mi lekarz powie.....
No a oczywiście penisowo mi sie poukładało, Młoda ma 25.11 próbny test szóstoklasisty. Problem w tym, ze w tym dniu mam umówionego dermatologa dla niej i nie chciałabym zmieniać terminu, bo sie długo czeka. Nie wiem co robić, test zaczynaja pisać od 9 - cześć polonistyczno-matematyczna, a potem od 11:45 angielski. A dermatolog na 11. Nie wiem co robić...
A nie możesz pogadać w przychodni, żeby się skontaktowali z kimś z późniejszej godziny i żeby was zamienili miejscami?efcia, Sabina, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej
Wczoraj to chyba jakiś zjazd miałam. Dzisiaj normalnie na ktg jadę i do lekarza,a później się zobaczy. Szpital mam od jutra ustalony. Jestem zmęczona i już mam dość.efcia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMega wrote:Bry, zaraz płuca normalnie wypluje.....
No a oczywiście penisowo mi sie poukładało, Młoda ma 25.11 próbny test szóstoklasisty. Problem w tym, ze w tym dniu mam umówionego dermatologa dla niej i nie chciałabym zmieniać terminu, bo sie długo czeka. Nie wiem co robić, test zaczynaja pisać od 9 - cześć polonistyczno-matematyczna, a potem od 11:45 angielski. A dermatolog na 11. Nie wiem co robić...
To napisze później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:10
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Hej
Wczoraj to chyba jakiś zjazd miałam. Dzisiaj normalnie na ktg jadę i do lekarza,a później się zobaczy. Szpital mam od jutra ustalony. Jestem zmęczona i już mam dość.
Dobrze, że się odzywasz! Martwiłam się. Czyli co? Byliście w nocy w szpitalu? Czy zrezygnowałaś? Opuchlizna zeszła?Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim w ten piekny dzien U mnie cudnie cieplo i slonecznie
Bedziemy z malym spacerowac
Moremi współczuje tego przeciągania się ciąży.Frustracja pewnie sięga zenitu.Mam nadzieje,że szybko sie maly zbierze i już wyjdzie.Przestałby już te swoją matke stresować .
Czyli jak dobrze zrozumialam jutro idziesz do szpitala ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:17
Aasiula, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hej
Wczoraj to chyba jakiś zjazd miałam. Dzisiaj normalnie na ktg jadę i do lekarza,a później się zobaczy. Szpital mam od jutra ustalony. Jestem zmęczona i już mam dość.
Jak ja cie rozumiem , zobaczymy co dalej sie rozwinie na ktg I u lekarza
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dobrze, że się odzywasz! Martwiłam się. Czyli co? Byliście w nocy w szpitalu? Czy zrezygnowałaś? Opuchlizna zeszła?
macduska, dorbie, efcia, satori, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Hej
Wiem co czujesz... Wykrzesaj resztki sił i będzie dobrze. Musi być!
A jak wygląda sytuacja? Badali Cię? Jak dziecko, wody, łożysko?iwcia77 lubi tę wiadomość