35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Plan zajęć OF
MOREMI 12.11 warsztaty ZPT - poprawka
Natka 12.11 warsztaty ZPT
Wacia 12.11
Sabina 13.11
Mimbla 15.11 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5839474f001.jpg
Bisca 16.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Satori 21.11 egzamin
Sandra 21.11 egzamin
Pierwiastka 24.11 egzamin
Gretka 4 dni do zakończenia Visanne
Bisca 28.11 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Yesenia 28.11 egzamin
Kometa 01.12
Reni 16.12
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
moremi, ComeToMeBaby, malgos741, ania.g, efcia, paszczakin, Jastra, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:
No a oczywiście penisowo mi sie poukładało, Młoda ma 25.11 próbny test szóstoklasisty.
Nie wiem co robić...
nic nie rób
olać test
zlikwidują gimnazja, więc po co
efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj zbadają.Jastra wrote:Wiem co czujesz... Wykrzesaj resztki sił i będzie dobrze. Musi być!
A jak wygląda sytuacja? Badali Cię? Jak dziecko, wody, łożysko?
dorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kiedyś się śmiałm, że Natka pierwsza ode mnie urodzi. Teraz wydaje się to baaaardzo realne. A ja pewnie będę miała komis z tych warsztatów ZPT.Reni wrote:Plan zajęć OF
MOREMI 12.11 warsztaty ZPT - poprawka
Natka 12.11 warsztaty ZPT
dorbie, Aasiula, Reni, ania.g, Elfik, satori, ComeToMeBaby, malgos741, Jastra, efcia, Mega, paszczakin, gosia7122, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć wszystkim!
Ja dziś jak przejechana, wzdęta po wczorajszym jedzeniu, plecy mnie bolą. Generalnie beznadziejne samopoczucie. Chyba wczoraj fasola w rosole to był mój największy błąd, teraz to czuję.
Chetnie bym sie położyła, ale do 14.00 w pracy, potem musze zawieźć starszego na trening na 18.30 i przywieźć o 20.00 masakra. Jutro to samo.
Mam już szczerze dość popołudniówke mojego męża, ale cóz ja mogę, złośliwość ludzka, słuchanie plotek itd przez bezpośrednią jego szefową i 15 popołudniówek z 20 dni pracy
I dojrzewam do myśli, że nie chcę starsznie jechac do Olsztyna na Święta i chętnie bym spędziła z chłopakami we czwórkę. Nie wiem czy to jest osiągalne, oni nie zrozumieją, ale czy mój mąż zrozumie? Nie wyobrażam sobie już teraz podrózy, pakowania, prezentów dla wszystkich, chodzenia przez 3 dni po babciach i ciotkach, min 5 domów do obskoczenia, rozmowy z moimi i męża babciami, obżarstwo kapuściane na siłę.
Elfik, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNijak. Czekam. Zresztą zobacz na wykresie. Spadam i spadam....sandra80 wrote:Dziń dybry

My wczoraj ze synem byliśmy na urodzinach u Jego koleżanki z przedszkola, harmider, wrzawa, masakra jednym słowem. Po wszystkim byłam tak wykończona, że puściłam film Przeznaczenie i pod koniec zasnęłam, dziś rano dooglądałam ale dalej nie wiem o co chodziło w nim
Morek trzymam kciuki.
Sabina jak sytuacja?
Iwcia kciuki za jutrzejszy wynik.
Jastra gratulacje jeszcze raz
Gdzie jest Polar??? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? -
Cisnienie w normie. 125/80. Mam aparat, to sobie mierze.dorbie wrote:Powodzonka, jedź
Ciekawe jak Twoje ciśnienie

Wczoraj za radą koleżanki zrobiłam inhalacje i trochę mi zatoki odetkało. Dzisiaj juz powtórzyłam. Może będę żyła. Jak umrę, to Toto do Reni jedzie.
dorbie, Reni, ania.g, Sabina, Elfik, Jastra, efcia, Mega, paszczakin, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Cisnienie w normie. 125/80. Mam aparat, to sobie mierze.
Wczoraj za radą koleżanki zrobiłam inhalacje i trochę mi zatoki odetkało. Dzisiaj juz powtórzyłam. Może będę żyła. Jak umrę, to Toto do Reni jedzie.
Morek- wiadomo, że mozesz mieć zjazd emocjonalny, każda by miała ale proszę Cię- nie mów takich rzeczy!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Eeeee to żarcik taki był. Jak niezrozumiały, to znaczy wracam do żywychmacduska wrote:Morek- wiadomo, że mozesz mieć zjazd emocjonalny, każda by miała ale proszę Cię- nie mów takich rzeczy!
macduska, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Tak zlikwidują jak dadzą na dziecko po 500zł, moooooże za kilka lat
A Ty glosowalas na PiS? bo jak nie to chyba sie nie napalilas na te 500 stowek
To chyba tylko ich zwolennicy wierzą w te obietnice.
Witam się. Ciążą się nie pochwale to sie chociaż pożale... ząb mnie boli. W trybie pilnym jadę do stomatologa.
dorbie, efcia, Mega, Magda*, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gupia Ty !!!!moremi wrote:Cisnienie w normie. 125/80. Mam aparat, to sobie mierze.
moremi, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Cisnienie w normie. 125/80. Mam aparat, to sobie mierze.
o proszę i teraz mam mieszane uczucia
moremi, efcia, Mega, paszczakin, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH