X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No, chyba się zajeżdżę i mnie zajeżdżą.
    Na wiochę się wyprowadziłam, by podziwiać widoczki, to muszę wozić bachorstwo do miasta, bo u nas zadupie i 5km do autobusu bez pobocza górki i dolinki po drodze. Nie ma ich nawet jak przegonić bezpiecznie

Chyba w końcu pomyślę o sobie i przygotuje ich an spokojne święta w domu bez rodziny

Ty to jesteś Matka Polka normalnie.
    Śpewa, tańczy, recytuje.

Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.

Wiadomo, ze dzieciaki trzeba zawieźć jak nie ma innego sposobu ale chociaż w domu pozwól im się powyręczać! Za chwilę będziesz miała małego terrorystę w domu.
    A już w swięta to mogli by dać Ci luz. Ostatecznie niech jadą sami a Ty będziesz miała parę dni luzu.

Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, sandra80, moremi, efcia, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sprawdź czy masz twardą pięść
    sieknij się w czoło
    Pieść to za mało ,kolanem bedzie lepiej ,Sab czy Ty oszalałas !!!?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:38

Elfik, sandra80, moremi, malgos741, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dorbie, my się jednak musimy spotkać.. najlepiej w moim mieszakniu, gdzie - ze względu na zaistniałe warunki - odbywały się ostatnio zdjęcia do filmu "Po armagedonie" .woleli mi zapłacić niż budować dekoracje...;)

Kobito, ja nie jestem asertywna, ale jak ty dasz radę z czterema chłopami jak Ty jesteś Marthą Stewart, dr. Quinn i pogodynką w jednym?
    Jakby co zadołuj się na święta u mnie. Powiesz, ze masz pacjentkę w depresji z powodu braku snu...
    ;)
    Dzięki :-) Będę pamietać :-)

Elfik, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córka chora od tygodnia...temperatura chrypa błędny wzrok..Iwo kaszle od dwóch dni, niewiele ale jednak.
    Złamałam się i dziś idę z nimi do lekarza na dzieci chore.
    no muszę.

a chciałam trochę odczekać, żeby wspomnienia się zatarły, a tak pewnie pójdę a pani pediatra wycedzi do położnej "o, Pani Flaszka przyszła..." taaa...

Aasiula, Sabina, Sabina, moremi, efcia, Mega, paszczakin, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegladam ubranka na chrzest i w szoku jestem na ceny.Pojechało ich, no ponad stówe za branko na raz?? Gorzej ,że używki tez poniżej 50zł nie schodzą!

dorbie, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Sabina wrote:

Natka mowilam,żeś szalona ;) ale jakbyś nie zrobiła urodzin to potem byś zalowala :)
    O, tak, masz rację. Chociażby dla radochy J z tortu ze Stacyjkowem było warto :) Ucieszył się, prezenty trafione (prócz teściowej bo nie wiem czemu musiała mu kupic czapkę, szalik i rekawiczki mimo że juz dawno ma to kupione) i to najważniejsze a ja prędzej czy później dojdę do siebie :)

Nockę to miałam słabą. Obudziłam sie przed 1 i po spaniu. Wszystko mnie bolało, szczególnie w krzyzu i zaczełam kombinować czy to nie skucze. Gorąco mi się zrobiło i bolało, po 2 godzinach ustało. wtedy z kolej zrobiło mi sie zimno i głodno. Zasnełam przed 4, dopiero po zjedzeniu kanapki ( ja nigdy w nocy nie jem).
    Teraz jestem jak na kacu. Pobudka była o 6, byle do wieczora...
    Idę doczytać ;)

dorbie, Alis, Sabina, Jastra, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Córka chora od tygodnia...temperatura chrypa błędny wzrok..Iwo kaszle od dwóch dni, niewiele ale jednak.
    Złamałam się i dziś idę z nimi do lekarza na dzieci chore.
    no muszę.

a chciałam trochę odczekać, żeby wspomnienia się zatarły, a tak pewnie pójdę a pani pediatra wycedzi do położnej "o, Pani Flaszka przyszła..." taaa...
    TYYY tylko jej nie wyciągaj :) no tej flaszki hehehehe

Elfik, Sabina, moremi, Jastra, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Natka to teraz sie bedziecie z Morka licytowac ktora urodzi wczesniej =D

Aasiula, dorbie, moremi, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka może chociaż Ty idź na porodówkę co? ;-)

Aasiula, dorbie, kapturnica, moremi, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elf sie pojawil w dzien No szok =D

spanie jest przereklamowane..
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bc8adf85d89.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:44

Aasiula, dorbie, macduska, Sabina, kapturnica, moremi, Jastra, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przegladam ubranka na chrzest i w szoku jestem na ceny.Pojechało ich, no ponad stówe za branko na raz?? Gorzej ,że używki tez poniżej 50zł nie schodzą!

wstrzymaj się. tyle powiem

kapturnica, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kiedyś się śmiałm, że Natka pierwsza ode mnie urodzi. Teraz wydaje się to baaaardzo realne. A ja pewnie będę miała komis z tych warsztatów ZPT.
    hehehe :D po tej nocy i skurczach to kto wie :D Kiedyś miałam wizje że dzien po dniu bedziemy rodzić :D albo tego samego dnia i wiesz co....ten 13 piątek jakoś do mnie przemawia ;) dziś sprawdzam torbę dokładnie i rozkładam do łożka podkład bo w nocy bałam się że polecą wody a w ciemności nie chciałam szukac tych podkładów i tak mnie to męczyło całą noc. Tylko ten czop sie trzyma skubany. I o dziwno- ja tez chce juz urodzić, juz mi się zrobiło za ciężko

dorbie, Elfik, kapturnica, moremi, Jastra, efcia, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • satori Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Progesteron też u mnie bdb.

No ja jeszcze nie badałam.
    Ale wyczytałam, że macica w okresie okołoowulacyjnym kurczy się tylko odwrotnie aby wspomóc wędrówkę plemników. Po owulacji skurcze zmniejszają się w miarę jak spadają estrogeny a rośnie progesteron. Ważne żeby w okresie implantacyjnym już się za mocno nie kurczyła.
    I tak sobie myślę że skurcze przed owu i po są w normie ważne żeby towarzystwo się uspokoiło przed tym 7-10 dpo. U mnie na ten moment jest w miarę spokojnie, skurcze dużo mniejsze i już nie takie ciągłe.

dorbie, moremi, efcia, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    hehehe :D po tej nocy i skurczach to kto wie :D Kiedyś miałam wizje że dzien po dniu bedziemy rodzić :D albo tego samego dnia i wiesz co....ten 13 piątek jakoś do mnie przemawia ;) dziś sprawdzam torbę dokładnie i rozkładam do łożka podkład bo w nocy bałam się że polecą wody a w ciemności nie chciałam szukac tych podkładów i tak mnie to męczyło całą noc. Tylko ten czop sie trzyma skubany. I o dziwno- ja tez chce juz urodzić, juz mi się zrobiło za ciężko
    To sie bedzie dzialao za chwile :)

dorbie, moremi, Elfik, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ty to jesteś Matka Polka normalnie.
    Śpewa, tańczy, recytuje.

Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.

Wiadomo, ze dzieciaki trzeba zawieźć jak nie ma innego sposobu ale chociaż w domu pozwól im się powyręczać! Za chwilę będziesz miała małego terrorystę w domu.
    A już w swięta to mogli by dać Ci luz. Ostatecznie niech jadą sami a Ty będziesz miała parę dni luzu.
    Nie, w domu nie sprzatam, mąz dużo robi w domu, chłopaki sprzątają, w zasadzie coś tam do jedzenia zrobię, ale też bez szału, śniadania i kolacje sami sobie robią i mi przy okazji.

macduska, Aasiula, Elfik, Sabina, Jastra, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Natka może chociaż Ty idź na porodówkę co? ;-)
    Hmm..., zobaczymy co dzień przyniesie ;) kto to wie, choć mam wrażenie że to jeszcze nie dziś ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, to trzymam kciuki, niech Ci się uda w piątek :)

Wiecie, paskuda ze mnie, ale muszę to powiedzieć. przez jakiś miesiąc po porodzie co jakiś czas miałam banana na twarzy, że to już za mną...
    i plan wykonany i więcej mnie tam nie zobaczą!:)
    howg

Aasiula, kapturnica, moremi, Sabina, dorbie, Bozia3, efcia, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    wstrzymaj się. tyle powiem
    hmm , hmmm

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, a Ty jak się czujesz? :)

Aasiula lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    TYYY tylko jej nie wyciągaj :) no tej flaszki hehehehe

a może dałam ciała, bo nie poczęstowałam pani doktor? ;)
    swoją drogą mogłam ściemnić, że to do dezynfekcji pępka...
    :)))))))))

Aasiula, kapturnica, Sabina, sandra80, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12198 12199 12200 12201 12202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ