35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mi czop odchodzi trzeci dzień. Za to skurczy nie ma. To znaczy są. Kilka w ciągu dnia. To zdecydowanie za mało. Tych niebolesnych nawet nie licze.
A po posprzataniu łazienki nic już w domu nie robię. Mąż ogarnia wszystko. Pranie, sprzątanie, gotowanie. Rozpieszcza mnie niesamowicie i nawet nie muszę się jakoś specjalnie żalić. No i w nocy się budzi i sprawdza czy jestem przykryta itp. Pewnie chrapięMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ja J chrzciłam w granatowych spodenkach, do tego miał bodziaka białego z kołnierzykiem i kupiłam błękitny sweterek w H&M. Sweterek ciekawy bo jakos sie rozciągał i J go jeszcze nosił i nosił
Chłodno było to był w kombinezonie i było ok. Takie gotowe zestawy typu garnitur nie bardzo mi sie podobają, taki lekki przerost formy nad treścią
Ja kupiłam mojej jakaś sukienkę. Majka tez była w niej chrzona. Ale niewygodna była jak diabli. Potem zalowalam że nie kupiłam jej normalnego białego ubranka. Ale przy.pierwszym dziecku się niepotrzebnie spielamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 10:21
moremi, Elfik, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reńka - zgłosiłam te posty z badań - mam nadzieję, że poprawią..
A co do Polara - to co to za jakies tajemnice - he?? A może ona ukradkiem robi in vitro - a my nic nie wiemy...albo zaciążyła - czy co???Reni, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Mi czop odchodzi trzeci dzień. Za to skurczy nie ma. To znaczy są. Kilka w ciągu dnia. To zdecydowanie za mało. Tych niebolesnych nawet nie licze.
A po posprzataniu łazienki nic już w domu nie robię. Mąż ogarnia wszystko. Pranie, sprzątanie, gotowanie. Rozpieszcza mnie niesamowicie i nawet nie muszę się jakoś specjalnie żalić. No i w nocy się budzi i sprawdza czy jestem przykryta itp. Pewnie chrapię
Aaaa i seks zalecali medycydorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Ciekawe jaka przyjemność z głowką między udami prawie
A jeszcze wywar z liści malin na wywołanie skurczy i masaż ok krzyżowej
To z pewnością przyjemniejsze niż masaż szyjki (Ałaaaa)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 10:25
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Popieram. Teraz takie mi się nie podobają.
Ja kupiłam mojej jakaś sukienkę. Majka tez była w niej chrzona. Ale niewygodna była jak diabli. Potem zalowalam że nie kupiłam jej normalnego białego ubranka. Ale przy.pierwszym dziecku się niepotrzebnie spielam
Moi byli chrzczeni zima wię zakupiłam kombinezon biały i czapkę. Wsio.
Kombinezon służył cały sezon potem. Nigdzie nie jest napisane, ze to musi służyć li i jedynie do chrztu.
A ceny sa takie jakie ludzie chca zapłacić. Nie słyszałam o obowiazku kupowania specjalnego garniturku. Nie to w tej uroczystosci jest sednem sprawy.moremi, dorbie, Sabina, Elfik, ivf-ivf, Aasiula, efcia, kapturnica, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra, Natka_79, satori, dorbie, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, sandra80, efcia, Magdala, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja tam jak do poniedziałku się nie ruszy to zaczynam przygode z oknami
we wtorek mam iść na oddział bo gin chce mnie zobaczyć, za tydzień termin wg OM, pierwsze usg dawały termin na 25go.
Dziewczyny Reserved daje kupony -30% na FB albo jak się zapiszecie do newslettera.Jastra, Elfik, Bozia3, Luna76, ania.g, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ja tam jak do poniedziałku się nie ruszy to zaczynam przygode z oknami
we wtorek mam iść na oddział bo gin chce mnie zobaczyć, za tydzień termin wg OM, pierwsze usg dawały termin na 25go.
Dziewczyny Reserved daje kupony -30% na FB albo jak się zapiszecie do newslettera.
Dzięki za info -
Jastra wrote:To nie dla przyjemności tylko dla skurczy
To z pewnością przyjemniejsze niż masaż szyjki (Ałaaaa)
Ale ja jednak dziękuję. Nasze próby zakończyły się porażką.
Schody? Ależ pani kierownik - chodze na okrągło.
Masaże? Pfffff!
Mycie podłogi na czworaka? Pffffff!
Jeszcze jest uciskanie punktów między kciukiem i palcem wskazującym oraz nad kostką. O! Pojawiły się skurcze, ale się nie rozkrecily.Sabina, Aasiula, Reni, dorbie, efcia, Dziobak, ania.g, Mega, Magdala, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jastra wrote:Dzięki za info
kupon i na zakupy w necie i w sklepie. teraz mają tez darmową dostawę kurierem
A rossmanie dzis jeszce -49 na kosmetyki do makijazu oczu, od jutra pudry podkłady i chyba korektoryiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dobra, to teraz będzie trochę staraniowo.
Zadzwoniłam do kliniki i dopytałam ile badania, które mam są ważne. Bo przecież FSH robiłam we wrześniu. No to mi pani powiedziała, że 3 miesiące- wychodzi, że na wizycie będę miała aktualne i to z drugiego czy trzeciego dnia cyklu, a nie z piątego, jakbym dziś miała iść do laba. I to AMH robiłam w tym samym dniu, więc załapie się na 3 miesiące.
Tak czy inaczej, w międzyczasie, muszę zrobić te chlamydie, HIVy, kiły i inne takie tam, bo tego nie robiłam.
Reszta badań (tu już nie zrozumiałam jakich bo trzeszczało i pani chyba zasięg gubiła, nie można było normalnie porozmawiać...) ważnych jest 6 miesięcy. To ja jestem ciekawa jakie to są te badania co są ważne 6 miesięcy. Bo badania nasienia to 3 miesiące.
dorbie, moremi, Elfik, Aasiula, macduska, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta - ja chrzciłam w zimie - to i podwójne ciuchy są potrzebne - bo nie wyobrażam sobie chrzcić w kolorowym kombinezonie...
Część pod spód - dostałam od chrzestnej, a na wierzch buty, grubą kurtkę białą, spodnie polarowe białe, czapka i szalik kupiłam w komplecie na allegro używane. Tydzień po chrzcie wystawiłam na allegro i poszło w tej samej cenie. Tak więc wyszłam na zero...efcia, kapturnica, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Moi byli chrzczeni zima wię zakupiłam kombinezon biały i czapkę. Wsio.
Kombinezon służył cały sezon potem. Nigdzie nie jest napisane, ze to musi służyć li i jedynie do chrztu.
A ceny sa takie jakie ludzie chca zapłacić. Nie słyszałam o obowiazku kupowania specjalnego garniturku. Nie to w tej uroczystosci jest sednem sprawy.macduska, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Seks to nie dla skurczy, a dla zmiekczenia szyjki. Przynajmniej sperma tak działa.
Ale ja jednak dziękuję. Nasze próby zakończyły się porażką.
Schody? Ależ pani kierownik - chodze na okrągło.
Masaże? Pfffff!
Mycie podłogi na czworaka? Pffffff!
Jeszcze jest uciskanie punktów między kciukiem i palcem wskazującym oraz nad kostką. O! Pojawiły się skurcze, ale się nie rozkrecily.
hihihihi księżniczka
Odnośnie seksu to mi pan doktor mówił że chodzi o pracę mięśni kegla, żeby pobudzić macicę do skurczów (orgazm wskazany)dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Acha, tak chciałam dodać do swojej wypowiedzi staraniowej, ze ten cały wywód to po to aby napisać, ze nie muszę dzisiaj iść do laba, ale zatrzymałam się na obrazku od Morki i się zaczytałam
Ilustracja jest bardzo wciągająca hehehehe
moremi, Aasiula, dorbie, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:hihihihi księżniczka
Odnośnie seksu to mi pan doktor mówił że chodzi o pracę mięśni kegla, żeby pobudzić macicę do skurczów (orgazm wskazany)
ja tam nie wyobrażam sobie seksic siem w takim stanie, nie wiem też czy byłby chłopu stanął na myśl, że będzie dziecie swe rodzone młócił hFujem po głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:04
moremi, Sabina, efcia, Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:hihihihi księżniczka
Odnośnie seksu to mi pan doktor mówił że chodzi o pracę mięśni kegla, żeby pobudzić macicę do skurczów (orgazm wskazany)
Wielorybi orgazm? No way!
Jeszcze jakieś dwa tygodnie temu było ok, ale teraz? Wszystko opuchnięte, naciągniete, ała. Na samą myśl mnie boli. A i ta główka między nogami nie pomaga.sandra80, ComeToMeBaby, Sabina, dorbie, Jastra, Aasiula, efcia, macduska, ania.g, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!