35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam młodego chrzcilam w normalnym ubraniu w nowym bialym pajacu a ze bylo zimno to mial jeszcze kombinezon na sobie .Jak zobaczylam ceny za stroj na jeden dzien to padlam jak Ty Kapta.I tak zaoszczedzilam i to sporo
Jakas paranoja z tymi ubrankami ...kapturnica, Elfik, ivf-ivf, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, efcia, Mega, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mlody spal od 6tej jakies 10minut Chyba tez stwierdzil ,ze spanie jest przereklamowane
Moze jak wywioze go na spacer to zasnie??Tak se ten tego marzylam ,ze zasnie teraz i ja z nim i odespie nocke .Bo od 3ciej do po 4tej mlody zamiast spac to stekal i sie krecil Potem dopiero walnął w pieluche i poszedl spac.
Elf a Iwo dalej problemy brzuchowe ma???
Mowisz mam sie wstrzymac z kupowaniem??Oki wstrzymuje sie...dorbie, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:A dziekuje ,dobrze
Cykl bezowulacyjny ,a szkoda bo hsg było
Czekam na @ juz brzuch mnie pobolewa
Od nowego cyklu femara i zobaczymy
no własnie, dlatego pytam, bo podobno po hsg się łatwiej zachodzi... podobno..
a bezowulacyjny skąd wiesz? byłas u lekarza czy brak skoku?
wiesz, mój bezowulacyjny właśnie odsypia nocne harce, i chyba wyrósł już z rozmiaru 56..moremi, Aasiula, kapturnica, dorbie, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam czwartkowo
Morka czekam na wieści
Jak mi się nie chce do roboty..Sabina, moremi, Elfik, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Natka_79 wrote:hehehe
po tej nocy i skurczach to kto wie
Kiedyś miałam wizje że dzien po dniu bedziemy rodzić
albo tego samego dnia i wiesz co....ten 13 piątek jakoś do mnie przemawia
dziś sprawdzam torbę dokładnie i rozkładam do łożka podkład bo w nocy bałam się że polecą wody a w ciemności nie chciałam szukac tych podkładów i tak mnie to męczyło całą noc. Tylko ten czop sie trzyma skubany. I o dziwno- ja tez chce juz urodzić, juz mi się zrobiło za ciężko
A po posprzataniu łazienki nic już w domu nie robię. Mąż ogarnia wszystko. Pranie, sprzątanie, gotowanie. Rozpieszcza mnie niesamowicie i nawet nie muszę się jakoś specjalnie żalić. No i w nocy się budzi i sprawdza czy jestem przykryta itp. Pewnie chrapięSabina, Elfik, Aasiula, ania.g, malgos741, Bozia3, ivf-ivf, ComeToMeBaby, macduska, efcia, kapturnica, Dziobak, Mega, Magdala, paszczakin, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Elf tak tesknilam....
nie rozmaslać mi się tu, bo mnie się oczy spociły.. no!..
swoją drogą na prawym mam jęczmień czwarty raz od porodu..
Pani doktor, czy jest na to jakiś lek bez recepty?
Sabina, kapturnica, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a może dałam ciała, bo nie poczęstowałam pani doktor?
swoją drogą mogłam ściemnić, że to do dezynfekcji pępka...
))))))))
Błąd możesz naprawić na dzisiejszej wizycie, tylko weź dwa kielony, cobyście z gwinta pić nie musiałyElfik, Sabina, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Mega, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Elf tak patrze na suwak Iwo i cale 4tygodnie różnicy miedzy naszymi chłopakami..Kawał czasu
oj tam, oj tam
Iwo i tak do większości rzeczy ma wiek korygowany, czyli jest równo z Maksem..
tyle, że ja jestem niewyspana o miesiąc dłużejmoremi, Sabina, Aasiula, efcia, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Elf tak tesknilam....
Pani Flaszka jest niesamowita
A dzieciaki superElfik, Sabina, Natka_79, dorbie, ania.g, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:no własnie, dlatego pytam, bo podobno po hsg się łatwiej zachodzi... podobno..
a bezowulacyjny skąd wiesz? byłas u lekarza czy brak skoku?
wiesz, mój bezowulacyjny właśnie odsypia nocne harce, i chyba wyrósł już z rozmiaru 56..Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:nie rozmaslać mi się tu, bo mnie się oczy spociły.. no!..
swoją drogą na prawym mam jęczmień czwarty raz od porodu..
Pani doktor, czy jest na to jakiś lek bez recepty?moremi, malgos741, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja tam młodego chrzcilam w normalnym ubraniu w nowym bialym pajacu a ze bylo zimno to mial jeszcze kombinezon na sobie .Jak zobaczylam ceny za stroj na jeden dzien to padlam jak Ty Kapta.I tak zaoszczedzilam i to sporo
Jakas paranoja z tymi ubrankami ...Aasiula, Sabina, dorbie, Jastra, ComeToMeBaby, Elfik, sandra80, efcia, ania.g, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:No właśnie jak zobaczyłam Elfa, to nawet się śmiać w głos zaczęłam
Pani Flaszka jest niesamowita
A dzieciaki super
sie normalnie już urosłam o 5 cm..
Hrabicz się obudził. pewnie tyle na dziś z pisania. Kopalnia czeka czas do roboty..Aasiula, Sabina, moremi, sandra80, efcia, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:oj tam, oj tam
Iwo i tak do większości rzeczy ma wiek korygowany, czyli jest równo z Maksem..
tyle, że ja jestem niewyspana o miesiąc dłużej
Ja w każdym razie chyba wiem jak się czują faceci z przerośniętą prostatą.Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja J chrzciłam w granatowych spodenkach, do tego miał bodziaka białego z kołnierzykiem i kupiłam błękitny sweterek w H&M. Sweterek ciekawy bo jakos sie rozciągał i J go jeszcze nosił i nosił
Chłodno było to był w kombinezonie i było ok. Takie gotowe zestawy typu garnitur nie bardzo mi sie podobają, taki lekki przerost formy nad treścią
moremi, Sabina, Aasiula, efcia, kapturnica, ania.g, Mega, Magdala, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość