35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Seks to nie dla skurczy, a dla zmiekczenia szyjki. Przynajmniej sperma tak działa.
Ale ja jednak dziękuję. Nasze próby zakończyły się porażką.
Schody? Ależ pani kierownik - chodze na okrągło.
Masaże? Pfffff!
Mycie podłogi na czworaka? Pffffff!
Jeszcze jest uciskanie punktów między kciukiem i palcem wskazującym oraz nad kostką. O! Pojawiły się skurcze, ale się nie rozkrecily.
hmm..
może dźwiganie wiadra z węglem na drugie piętro pomoże
mojej mamie pomogłoSabina, moremi, efcia, Elfik, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Nie ma za co
kupon i na zakupy w necie i w sklepie. teraz mają tez darmową dostawę kurierem
A rossmanie dzis jeszce -49 na kosmetyki do makijazu oczu, od jutra pudry podkłady i chyba korektory
mam wrażenie, że wcześniej podnoszą ceny, żeby nie stracić po rabatachmoremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hmm..
może dźwiganie wiadra z węglem na drugie piętro pomoże
mojej mamie pomogłoReni, Sabina, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Wiadro mam, ale skąd węgiel załatwić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Kamienie, woda... byle ciężkie
A czasami nic nie pomoże. Nawet oksytocyna.
Moja koleżanka miała trzy cesarki. Nic jej nie ruszyło.
I to też jast w porządku. Ważne, żeby dziecku i matce nic sie nie stało. Jaki to będzie poród to sprawa drugorzędna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:12
Bozia3, Elfik, anna maria, ComeToMeBaby, Alis, Aasiula, moremi, Sabina, kapturnica, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej.
Jakieś nowe wieści, oprócz ciąży Jastry?
Widzę, że Morka dalej w kupie się trzyma
Morka, ja urodziłam 2 tyg. po terminie - przyszłam do szpitala na porodówkę z walizą, siadłam i czekałam... Poleżałam jeden dzień w końcu załadowali mi tonę oksytocyny w co się da, przedziurawili pęcherz płodowy i urodziłam siłami natury w 20!!! minut. Wody płodowe były czyste.
Życzę Ci tego samegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:19
Bozia3, Elfik, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, ania.g, Aasiula, moremi, Sabina, Magdala, Mega, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A czasami nic nie pomoże. Nawet oksytocyna.
Moja koleżanka miała trzy cesarki. Nic jej nie ruszyło.
I to też jast w porządku. Ważne, żeby dziecku i matce nic sie nie stało. Jaki to będzie poród to sprawa drugorzędna.
oxytocyna nie jest też do końca obojętna dla dziecka, najlepiej żeby samo poszło -
sandra80 wrote:oxytocyna nie jest też do końca obojętna dla dziecka, najlepiej żeby samo poszło
Ale jak samo nie idzie to trudno czekać w nieskończoność - jak trza to trza!Bozia3, macduska, Aasiula, moremi, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
słuchajcie, a może dajmy już Moremi spokój i darujmy sobie te złote rady
Morek pewnie ma już serdecznie dosyć
Moriaja grzecznie czekam
ivf-ivf, Natka_79, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, Mega, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:słuchajcie, a może dajmy już Moremi spokój i darujmy sobie te złote rady
Morek pewnie ma już serdecznie dosyć
Moriaja grzecznie czekam
Skoro pisze o tym na forum to chyba normalne, że ktoś coś napisze.Bozia3, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kapta - ja chrzciłam w zimie - to i podwójne ciuchy są potrzebne - bo nie wyobrażam sobie chrzcić w kolorowym kombinezonie...
Część pod spód - dostałam od chrzestnej, a na wierzch buty, grubą kurtkę białą, spodnie polarowe białe, czapka i szalik kupiłam w komplecie na allegro używane. Tydzień po chrzcie wystawiłam na allegro i poszło w tej samej cenie. Tak więc wyszłam na zero...ivf-ivf, Reni, Elfik, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Skoro pisze o tym na forum to chyba normalne, że ktoś coś napisze.
ojej Wacia
no wiesz o co chodzi
każda się w kółko dopytuje kiedy, kiedy i kiedy
wystarczy jak jedna napisze, zapyta się
reszta nie musi jak papugi wałkować tego
krycha.stara, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość