35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie, podróż, święta, pakowanie na końcówce ciąży? Chyba rodzina powinna zrozumieć że zwyczajnie nie masz siły. Porozmawiaj z nimi nie możesz mieć wszystkiego na swojej głowie.
Elfik, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry
Meldunek się na zajęciach wyrównawczych; )
Mam dzień wolny
Oczywiście próbuje coś tam doczytać , ale niestety padam jak kawka
Także ten tego nie bardzo wiem co się u was dziejeReni, satori, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, ania.g, Elfik, efcia, Mega, Magdala, krycha.stara, Magda*, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Nie wyobrażam sobie ....
czej czej
Dorbie uściślijmy, bo chyba mi coś umknęło
jesteś w ciąży czy nie??, bo ja już się gubię i nie wiem
w pracy harujesz, w domu harujesz i jeszcze w końcówce ciąży masz rozdawać uśmiechy na lewo i prawo i wozić się po domach??
weź trochę przystopuj, bo się zajeździsz jak koń na westernie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:23
Sabina, ComeToMeBaby, satori, moremi, malgos741, Jastra, ania.g, dorbie, efcia, Mega, Magdala, gosia7122, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Morek, widzę, że u Ciebie jak u mnie - jedziemy do szpitala, nie jedziemy, jednak jedziemy, ale jednak nie zostajemy..
wypychaj gnoma, bo inaczej będzie miał brodę i wąsy na zdjęciu z porodówki...dorbie, Sabina, sandra80, Aasiula, moremi, malgos741, ania.g, efcia, Mega, Magdala, paszczakin, gosia7122, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie. A może ja mam już "m"? I więcej okresu nie dostanę?
a wiesz co dostaniesz? zeszytem po głowie od pani i gumką recepturką w oko za gadanie głupot na lekcji!dorbie, Reni, moremi, efcia, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:A Ty glosowalas na PiS? bo jak nie to chyba sie nie napalilas na te 500 stowek
To chyba tylko ich zwolennicy wierzą w te obietnice.
Witam się. Ciążą się nie pochwale to sie chociaż pożale... ząb mnie boli. W trybie pilnym jadę do stomatologa.
Więcej wypracujesz, więcej ci zabiorą, a dadzą bezrobotnym i pijakom.Elfik, ivf-ivf, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie. A może ja mam już "m"? I więcej okresu nie dostanę?
sprawdź czy masz twardą pięść
sieknij się w czołoSabina, kapturnica, dorbie, Elfik, satori, moremi, Jastra, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:czej czej
Dorbie uściślijmy, bo chyba mi coś umknęło
jesteś w ciąży czy nie??, bo ja już się gubię i nie wiem
w pracy harujesz, w domu harujesz i jeszcze w końcówce ciąży masz rozdawać uśmiechy na lewo i prawo i wozić się po domach??
weź trochę przystopuj, bo się zajeździsz jak koń po westernie
Na wiochę się wyprowadziłam, by podziwiać widoczki, to muszę wozić bachorstwo do miasta, bo u nas zadupie i 5km do autobusu bez pobocza górki i dolinki po drodze. Nie ma ich nawet jak przegonić bezpiecznie
Chyba w końcu pomyślę o sobie i przygotuje ich an spokojne święta w domu bez rodzinyElfik, ComeToMeBaby, sandra80, Aasiula, moremi, ania.g, efcia, Mega, gosia7122, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorbie, my się jednak musimy spotkać.. najlepiej w moim mieszakniu, gdzie - ze względu na zaistniałe warunki - odbywały się ostatnio zdjęcia do filmu "Po armagedonie" .woleli mi zapłacić niż budować dekoracje...
Kobito, ja nie jestem asertywna, ale jak ty dasz radę z czterema chłopami jak Ty jesteś Marthą Stewart, dr. Quinn i pogodynką w jednym?
Jakby co zadołuj się na święta u mnie. Powiesz, ze masz pacjentkę w depresji z powodu braku snu...
kapturnica, ComeToMeBaby, sandra80, dorbie, Aasiula, Sabina, moremi, ania.g, efcia, Mega, Magdala, Magda*, gosia7122, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i dziękuję kochane, za te komplementy dla moich dzieciów..
ja zawsze uważam, że moje dzieci odziedziczyły po mnie urodę interesującą, aczkolwiek nienachalną...
może czas coś zmienić. nie każdy może być Monicą Bellucci..
a propos
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eaae24a5734.jpgsandra80, Aasiula, kapturnica, Reni, satori, moremi, ania.g, Jastra, dorbie, Bozia3, efcia, Mega, Magdala, krycha.stara, gosia7122, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość