X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • satori Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:08

ania.g, Jastra, anna maria, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:08

moremi, Reni, Mega, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zwykłe daty, to zwykłe wizyty (jakieś tam badania, monitoringi)
    smoczki - IUI, IVF (bo jest większe prawdopodobieństwo, że się uda)
    egzamin - test, beta

No to teraz wszystko jasne :)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana ;)
    Nie dałam się chorobie i jest ok został lekki katar...
    Morek,Natka życzę lekkiego porodu jakby co bo nie wiem czy zagladnę w pracy...

Mega, moremi, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ee, cos mi sie zdaje ze 13ty to nie mój dzien. Dzis to przynajmniej cos spałam. Kawa mi sie marzy :)
    W tym rossmanie to jakieś jaja. Na bank mi babka mówiła ze od dzis te podkłady, biegnę tam i dalej tusze ;)
    Spakowalam sie, sprawdziłam wszystko i chyba jestem gotowa ;)
    Ide prasować :) żelazkiem jeszcze ale juz niedługo dopadnę swoj zapas wina ;)

ania.g, Mega, BISCA, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ee, cos mi sie zdaje ze 13ty to nie mój dzien. Dzis to przynajmniej cos spałam. Kawa mi sie marzy :)
    W tym rossmanie to jakieś jaja. Na bank mi babka mówiła ze od dzis te podkłady, biegnę tam i dalej tusze ;)

Juz byłaś w sklepie??? Szalooooona hihihihihi
    W każdym razie dobrze że już gotowa :)
    Oby szybciutko poszło!&

dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    http://iv.pl/images/17530739246918646768.jpg

Wspaniała wiadomość! :-) :-) :-) :-)

Jadę dzisiaj na szoping ciuchlandowy.
    Uwielbiam ten dreszczyk emocji!!!

Jastra, Mega, Sabina, BISCA, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    O są tusze dalej:) to jednak muszę ruszyć tyłek z domu.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Juz byłaś w sklepie??? Szalooooona hihihihihi
    W każdym razie dobrze że już gotowa :)
    Oby szybciutko poszło!&
    :) ja tak z rozmachu :) o 6 pobudka ( dzis o 5 i to sama z siebie ;) ), potem porządek z włosami, budzenie młodego, wyjście do przedszkola. Potem biedrona albo lidl i po pieczywo. No i akurat rossmana otwierają ;) kurcze, zaraz ta moja codzienność wywróci sie do góry nogami ;)

Jastra, Mega, dorbie, moremi, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry .
    No!oddali mi internet bo od rana nie bylo.A i mlody po wczorajszym calodziennym jazgocie(sypial doslownie po kilka minut i padl dopiero wpol do 11)dzis odsypia bo budzi sie na żarcie chwile porozglada ,zamarudzi i spowrotem w kime...Ehhh co 2/3dni mam taki dzien wyjety z zyciorysu i mam ochote zakopac sie gdzies w kącie...Tlumacze to sobie skokami bo mlod co rusz cos nowego sie uczy.
    Jeszcze starszy chyba grypa zoladkowa i do szkoly nie poszedl.

Ciążowe widze dalej brzuchy nosza dumnie przed soba-macie racje nie ma co sie spieszc do nieprzespanych nocy i marudzenia w dzien 8)

Iwcia maly na ten moment nosi ciuchy na 62 chociaz bodziaka wczoraj mu zalozlam 68 i na dlugosc nie wiele wiekszy(procz rekawkow) Sama nie wiem jaki rozmiar mu mam kupic skoro chrzest mamy w 2gi dzien swiat czyli za 6tygodni.
    Elf jest jakis tajemnicz i nic nie wiem co ona kombinuje z wyslaniem.Ania wysyla mi koszulke z mucha ale na dość duzy rozmiar bo 80. I sama juz nie wiem czy 68 czy wiekszy malemu.
    Mlody po urodzeniu mial 50cm ale w miesiac urosl do prawie56 wiec dosc szybko go wyciaglo.
    Iwcia a jakie rozmiary masz i jakie te koszulki.Jak co to daj mi zdj na priv.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 10:35

ania.g, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

no a u mnie dzis urwanie doopy. Ivo jojczyl caly dzien, tylko na recach chcial byc noszony..zabki jak nic...:(
    No wlasnie cos w ten desen jojczenie , gledzenie i spanie jak mysz pod miotla.Wylaszcze sie jak nic bo za caly wczorajszy dzien zdazylam bulke zjesc

iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie czy ktoras z Was uzywala projektorow dla dzieci co wyswietlaja rozne obrazki na scianie??? Bo zastanawiam sie czy nie kupic malemu i nie wiem czy warto.Moze by sie zajal nia na chwile

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni może mnie wpisac na listę
    Zapisałam się na USG 3D/4D na środę 18.11 godz9.15 :-)
    z grouponu za 129,99, normalnie by było 250zł Fajnie, no nie?
    A w Invicta aparat do 4D uszkodzony od pół roku i nie robią a 3D jak się trafi gabinet z aparatem, a zapisuja na 2D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 11:43

Reni, Mega, BISCA, ania.g, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel, malgos741 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jestem. Oglądałam pierwszą część Millenium - wydanie szwedzkie. Rewelacyjne.
    Teraz koty nakarmić, zrobić inhalacje i spać.
    Bardzo współczuję swojemu mężowi. Bardzo. Nie dość że ciąża, to jeszcze zatoki. Sama budze się przez swoje chrapanie. A on taki dzielny. Nawet zatyczek nie chce, bo przecież mógłby przegapic jak jęczę, że boli ;-)
    Oglądałam wszystkie 3 części - dla mnie rewelacja :) potem ta wersja z Craigiem już mi nie podeszła

Witam w piateczek, fajnie tak nic nie robić cały dzien ;)
    Wczoraj idąc od lekarza odwiedziłam aptekę (to wiadome) i zrobiłam małe zakupy (hmmm, jeżeli 3 kg karkówki mozna nazwać "małe") i zrobiłam wczoraj krupnik na karkówce, dla każdego micha zupy z gotowana karkówka, pyszne było :)

Reni spóźnione życzenia imienowe dla ciebie <3

Reni, BISCA, dorbie, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Witam się z rana ;)
    Nie dałam się chorobie i jest ok został lekki katar...
    Morek,Natka życzę lekkiego porodu jakby co bo nie wiem czy zagladnę w pracy...
    To super, bo ja poległam na całej linii...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz wczoraj był z Młoda u okulisty, dostała receptę na okulary, małe bo tylko +0,5. 10.12 kontrola. Wiecie jakie jest dofinansowanie do okularów z NFZ?

Werble.......

Tadam - całe 50 zł. I trzeba było jechać do oddziału NFZ, zeby pani przybiła pieczątkę, ze sie nalezy dofinansowanie. Kabaret normalnie.

Sabina, ania.g, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny mam pytanie czy ktoras z Was uzywala projektorow dla dzieci co wyswietlaja rozne obrazki na scianie??? Bo zastanawiam sie czy nie kupic malemu i nie wiem czy warto.Moze by sie zajal nia na chwile

Ja miałam przy karuzeli. Jakoś specjalnie Igora to nie interesowało.
    Ale jak chcesz mieć spokój na chwile kiedy jest dzień marudzenia, to polecam włączyć okap kuchenny, suszarkę lub inne buczące ustrojstwo. MAGIA! :)

BISCA, Mega, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oglądałam wszystkie 3 części - dla mnie rewelacja :) potem ta wersja z Craigiem już mi nie podeszła

A ja wolalam wersje "czytana" :) Chuop mnie namowil. Zaczelam pierwszy tom jak on zaczal drugi i go poganialam do konca ;)

Mega, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Ja miałam przy karuzeli. Jakoś specjalnie Igora to nie interesowało.
    Ale jak chcesz mieć spokój na chwile kiedy jest dzień marudzenia, to polecam włączyć okap kuchenny, suszarkę lub inne buczące ustrojstwo. MAGIA! :)
    nie dziala to u nas hehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    A ja wolalam wersje "czytana" :) Chuop mnie namowil. Zaczelam pierwszy tom jak on zaczal drugi i go poganialam do konca ;)
    No ba, najpierw czytałam, potem ogladalam :) książki rewelacyjne :)

BISCA, moremi, dorbie lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 12216 12217 12218 12219 12220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ