35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Byłam już dziś z mężem w galerii. Przeleciałam przez Tesco i Smyka. Ceny sprowadziły mnie do poziomu podlogi. Masakra jakaś.
Z innych wieści. Siedze pod gabinetem. Czy ktos pamięta o co miałam pytać? Bo intelygentnie zostawilam.liste w domu...
Ps. @już jest. Znaczy w koncuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 11:41
Mega, BISCA, moremi, Elfik, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:A ja wolalam wersje "czytana"
Chuop mnie namowil. Zaczelam pierwszy tom jak on zaczal drugi i go poganialam do konca
A ktos czytał tą nową 4 część co napisali na podstawie jego postaci i notatek?Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
piatunio!
ja tylko przelotem.. jakos ostatio szybko zyje, uspoleczniamy sie troche..
Kapta, ja mam projektor na sufit i jest superowy- mlody zawsze przy nim zasypia.. jak przebudzi sie w nocy i gada, to ja pstryk reka wlacznik czqsowy i czesto on juz chrapie, zamim projektor skonczy grac.. tylko pozytywke tasma zakleilam, bo za glosna dla nas byla..
mam taki
kapturnica, Mega, Reni, Bozia3, anna maria, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Tadam - całe 50 zł. I trzeba było jechać do oddziału NFZ, zeby pani przybiła pieczątkę, ze sie nalezy dofinansowanie. Kabaret normalnie.
pamietam, Duska juz kiedys pisala.. to jest jakas masakra..
Mega, efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
Jastra, ja na poczatku ciazy rzygalam non stop. I tez mi lekarz kazal wszytko odstwaic, nawet kwas foliowy..
Nie zeby to cos pomogloSkonczylam rzygac jakos w 7 miesiacu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:46
Mega, moremi, efcia, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Jastra, ja na poczatku ciazy rzygalam non stop. I tez mi lekarz kazal wszytko odstwaic, nawet kwas foliowy..
Nie zeby to cos pomogloSkonczylam zygac jakos w 7 miesiacu
toś mnie pocieszyła, nie powiem
Nieeee, u mnie to na pewno chwilowe (i będę to sobie powtarzać kilka razy dziennie)Mega, moremi, paszczakin, efcia, dorbie, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po wizycie.
Cykl był bezowulacyjny, na prawym.jajniku jest przetrwały pecherzyk.
Dostałam od razu skierowanie na hsg. Będzie w czwartek lub przyszły poniedziałek.
Mąż.ma.się zgłosić do androloga.
Uważa że może być konieczna inseminacja.
Mąż w szoku.dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja po wizycie.
Dostałam od razu skierowanie na hsg. Będzie w czwartek lub przyszły poniedziałek.
Mąż w szoku.ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja po wizycie.
Mąż w szoku.
No to się dzieje. Trzymaj się kochana
Koniec końców dobrze że się przebadacie szczegółowo...
A co z tym pęcherzykiem?
-
Sabcia jaja na Wielkanoc kitrasz to masz bezowulacyjny
ehszybko masz hsg - na nfz?
może gwiazdkowy cykl będzie szczęśliwy
dobrze, że Twój mąż ma chęć dalej działać
głowa do góryMega, BISCA, moremi, Sabina, ania.g, efcia, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel, malgos741, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja po wizycie.
Mąż w szoku.
Trzymam kciuki, ważne, że dzialacieiwcia77 lubi tę wiadomość