SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj bedzie "walczyl" w poniedzialek. Punkcja potwierdzona na 9h30 :)

gretka, Bozia3, Reni, Elfik, efcia, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No i dzisiaj tak
    20rprb4.jpg

Tak mi wpadlo do glowy.

Bo wiesz,jak np mucha wpadnie do ucha I sie zgubi, a co za tym idzie nie moze sie wydostac, to jedna z metod jest wywabianie jej za pomoca swiatla.

Masz laarke? XD

Dobry.

BISCA, efcia, macduska, moremi, Mega, paszczakin, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • gretka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Moj bedzie "walczyl" w poniedzialek. Punkcja potwierdzona na 9h30 :)
    a wlasnie sie zastanawialam na jakim jestes etapie.. jak hodowla?

czesc :-) wpadlam orientacyjnie - widze ze Ignas dalej wychodzi z zalozenia- " nie ma jak u mamy" ;-)

stres, brak czasu- na szczescie wypadlo mi z programu pieczenie pasztecikow( za malo drozdzy mam)- to sobie siadlam.....
    poczytalam tylko koncowke- u Sabci bezowulacyjny??? przy takim wykresie???- znaczy wykresom nie mozna wierzyc.....

To jeszcze meldunek ode mnie- bylam dzis na podgladzie- nie ma torbieli- a to oznacza ze w poniedzialek zaczynam sie kluc!!!! :-)

Bozia3, Sabina, BISCA, ania.g, Elfik, efcia, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, gosia7122, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam dzis przesylke od Elfa....
    I jak to ona ma w zwyczaju potrafi zaskoczyc..I zaskoczyła mnie.
    Dostałam od niej swietna ksiazke na urodziny , a Maks takie cuda na chrzest

Bedzie wygladal w tym cudnie =D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe0dcb16112a.jpg
    i spiworek =D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b44bcef2e05.jpg
    Dołączyła też list , któr wycisnął łzy...
    Elf tak jak Ci już mówiłam przez telefon jesteś nieobliczalna wariatka <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:44

Sabina, Bozia3, ania.g, BISCA, Reni, Aasiula, Elfik, Magda*, efcia, macduska, moremi, sandra80, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77, paszczakin, malgos741, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecałam sobie ,że pójdzie to dalej dla kolejnego malucha z naszego wątku. Takie cuda nie mogą się zmarnowac 8)

Sabina, Bozia3, BISCA, ania.g, Reni, Elfik, efcia, moremi, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, Kisiel, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka super :-) czyli Visanne coś dało :-)

Sabina, BISCA, gretka, Elfik lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cieszę , ze trafiłam na tego lekarza trafiłam. Moja ginka.ma 3 dzieci. Ostatnią córkę urodziła w wieku 38 lat :)

Głowa mnie boli. A tu przed nami 200km w samochodzie.
    Morka moj chłop Ci wierzy <3

BISCA, kapturnica, moremi, ania.g, Mega, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    (nie) dobry w dołku

nie doczytuję bo nie dam rady, za potrzebujące kciuki i kegle, za Natkę i Morkę szczególnie żeby wszystko szybko i lekko poszło <3

ostatnio mnie nie było bo jak trochę doszłam do siebie to mnie robota znienacka dopadła i byłam "lost in translation" no ale za to przynajmniej prawie jestem zdrowa

z kwestii ważnych: kolejkę po ciążę oddam w dobre ręce, odebrałam dziś wynik progesteronu, 2 badania robiłam w odstępie ok 30 min z czego pierwszy wynik wynosi 1/3 normy a drugi 1/2 normy dla fazy folikularnej - łapę się na zakres meno ale to żadne pocieszenie

z dobrych wieści to testosteron w normie i prasować też mogę

Mega, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja się cieszę , ze trafiłam na tego lekarza trafiłam. Moja ginka.ma 3 dzieci. Ostatnią córkę urodziła w wieku 38 lat :)

Głowa mnie boli. A tu przed nami 200km w samochodzie.
    Morka moj chłop Ci wierzy <3
    Z twoich opisów - ginka podobna do mojej...z dziećmi też (moja ma 4 - ostatnie w wieku 39 lat). I też konkretna i nakłania do działania - bardzo dobrze....
    Zaczynamy dziś nowy cykl...:) taki początek - 13 w piątek nie może się zmarnować...;)

Sabina, BISCA, efcia, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Z twoich opisów - ginka podobna do mojej...z dziećmi też (moja ma 4 - ostatnie w wieku 39 lat). I też konkretna i nakłania do działania - bardzo dobrze....
    Zaczynamy dziś nowy cykl...:) taki początek - 13 w piątek nie może się zmarnować...;)
    Mnie trafia, ze u tamtej tyle czasu straciliśmy. Ale ja jej tak wierzylam :(

Ja.pewnie ten cykl odpuszcze, bo po hsg chyna niewskazane starania.

Elfik, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę do domu
    źle się czuję i jest mi źle
    nie ma to jak na śniadanie zjeść sałatkę, w południe sushi, a po południu puścić pawia poranną sałatką.
    tak że ten jestem w ciąży, do widzenia

efcia, Bozia3, moremi, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę sobie kupić drugi tusz na otarcie łez

efcia, moremi, ania.g, Mega, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Gretka super :-) czyli Visanne coś dało :-)
    poniekad, ale calkiem nie wylaczylo przysadki, wnioski po wizycie plus moje przypuszczenia- bo w 1 fazie cyklu( domniemanego wg wyliczen)czulam jak jajniki pracuja (myslalam niemozliwe)- prawdopodobnie pecherzyc cos tam sobie urosl i to na tyle- lekarz powiedzial ze czasem sie tak dzieje...
    w kazdym razie bylam w szoku- na tyle razy ile bylam u gina w moim zyciu nigdy nie bylo torbieli....

moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

gretka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale obeszło się bez operacji :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabbcia mialas nosa co do torbieli a to hsg to nie glupi pomysl.Zawsze warto sprawdzic czy tam u Ciebie wszystko gra i buczy.A mąż może da sie rpzekonać do inseminacji jeśli sobie to wszystkopoukłada i przemyśli..

Paszczulek ja mysle o tym projektorze http://allegro.pl/chicco-lampka-projektor-teczowa-kostka-gra-swieci-i5215770383.html Miala go z Was ktora dla dzieci????
    fajna kostka kapta,ja tez myslałam o projektorze tez z chicco,tylo prostszym,o takim;

http://www.prenatal.nl/shop/speelgoed-%26-cadeau-Plastic-speelgoed/Chicco-Chicco-sunset-sunrise-panel-blue-109167.htm?startValue=&rangeValue=&prevVisit=&id=109167

prostszy a w cenie twojej kostki,u nas te kostki sa po 35 euro.Chyba paszcza pisała ze jej Adaś ma projektor

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Sabcia jaja na Wielkanoc kitrasz to masz bezowulacyjny
    eh :-( szybko masz hsg - na nfz?
    może gwiazdkowy cykl będzie szczęśliwy
    dobrze, że Twój mąż ma chęć dalej działać
    głowa do góry

Ja tez miałam szybko. Tydzień czekałam bo akurat tak mi pasowało a mogłam mieć zaraz za trzy dni.

Bry wieczorem.

Doczytuję.
    Odzywam po zakupach z rodzicami.

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a maja wasze dzieci karuzelki nad łózeczkiem?Sebastiaan jeszcze nic nie ma,ale szczeze mowiąc wolę jakis mobil nad łóżko sama zrobić

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Nie?
    Jakby se nie mogla, jak kazda babka, torebki zwyklej kupic.. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/dis-like-smiley.gif

Ja kupiłam! Skoro nie ma torbieli... :-)

Bozia3, Reni, moremi, Mega, ComeToMeBaby, paszczakin, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ma wyniki. Za jej zgoda przekazuje,nie ma podloza nowotworowego :) :) :)

Sabina, gretka, efcia, Elfik, Bozia3, Reni, moremi, ivf-ivf, dorbie, sandra80, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, Natka_79, paszczakin, iwcia77, malgos741, Kisiel, satori, mama78, Mimbla lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 12219 12220 12221 12222 12223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ