X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj bedzie "walczyl" w poniedzialek. Punkcja potwierdzona na 9h30 :)

gretka, Bozia3, Reni, Elfik, efcia, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No i dzisiaj tak
    20rprb4.jpg

Tak mi wpadlo do glowy.

Bo wiesz,jak np mucha wpadnie do ucha I sie zgubi, a co za tym idzie nie moze sie wydostac, to jedna z metod jest wywabianie jej za pomoca swiatla.

Masz laarke? XD

Dobry.

BISCA, efcia, macduska, moremi, Mega, paszczakin, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • gretka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Moj bedzie "walczyl" w poniedzialek. Punkcja potwierdzona na 9h30 :)
    a wlasnie sie zastanawialam na jakim jestes etapie.. jak hodowla?

czesc :-) wpadlam orientacyjnie - widze ze Ignas dalej wychodzi z zalozenia- " nie ma jak u mamy" ;-)

stres, brak czasu- na szczescie wypadlo mi z programu pieczenie pasztecikow( za malo drozdzy mam)- to sobie siadlam.....
    poczytalam tylko koncowke- u Sabci bezowulacyjny??? przy takim wykresie???- znaczy wykresom nie mozna wierzyc.....

To jeszcze meldunek ode mnie- bylam dzis na podgladzie- nie ma torbieli- a to oznacza ze w poniedzialek zaczynam sie kluc!!!! :-)

Bozia3, Sabina, BISCA, ania.g, Elfik, efcia, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, gosia7122, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam dzis przesylke od Elfa....
    I jak to ona ma w zwyczaju potrafi zaskoczyc..I zaskoczyła mnie.
    Dostałam od niej swietna ksiazke na urodziny , a Maks takie cuda na chrzest

Bedzie wygladal w tym cudnie =D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe0dcb16112a.jpg
    i spiworek =D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b44bcef2e05.jpg
    Dołączyła też list , któr wycisnął łzy...
    Elf tak jak Ci już mówiłam przez telefon jesteś nieobliczalna wariatka <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:44

Sabina, Bozia3, ania.g, BISCA, Reni, Aasiula, Elfik, Magda*, efcia, macduska, moremi, sandra80, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77, paszczakin, malgos741, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecałam sobie ,że pójdzie to dalej dla kolejnego malucha z naszego wątku. Takie cuda nie mogą się zmarnowac 8)

Sabina, Bozia3, BISCA, ania.g, Reni, Elfik, efcia, moremi, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, Kisiel, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka super :-) czyli Visanne coś dało :-)

Sabina, BISCA, gretka, Elfik lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cieszę , ze trafiłam na tego lekarza trafiłam. Moja ginka.ma 3 dzieci. Ostatnią córkę urodziła w wieku 38 lat :)

Głowa mnie boli. A tu przed nami 200km w samochodzie.
    Morka moj chłop Ci wierzy <3

BISCA, kapturnica, moremi, ania.g, Mega, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    (nie) dobry w dołku

nie doczytuję bo nie dam rady, za potrzebujące kciuki i kegle, za Natkę i Morkę szczególnie żeby wszystko szybko i lekko poszło <3

ostatnio mnie nie było bo jak trochę doszłam do siebie to mnie robota znienacka dopadła i byłam "lost in translation" no ale za to przynajmniej prawie jestem zdrowa

z kwestii ważnych: kolejkę po ciążę oddam w dobre ręce, odebrałam dziś wynik progesteronu, 2 badania robiłam w odstępie ok 30 min z czego pierwszy wynik wynosi 1/3 normy a drugi 1/2 normy dla fazy folikularnej - łapę się na zakres meno ale to żadne pocieszenie

z dobrych wieści to testosteron w normie i prasować też mogę

Mega, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja się cieszę , ze trafiłam na tego lekarza trafiłam. Moja ginka.ma 3 dzieci. Ostatnią córkę urodziła w wieku 38 lat :)

Głowa mnie boli. A tu przed nami 200km w samochodzie.
    Morka moj chłop Ci wierzy <3
    Z twoich opisów - ginka podobna do mojej...z dziećmi też (moja ma 4 - ostatnie w wieku 39 lat). I też konkretna i nakłania do działania - bardzo dobrze....
    Zaczynamy dziś nowy cykl...:) taki początek - 13 w piątek nie może się zmarnować...;)

Sabina, BISCA, efcia, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Z twoich opisów - ginka podobna do mojej...z dziećmi też (moja ma 4 - ostatnie w wieku 39 lat). I też konkretna i nakłania do działania - bardzo dobrze....
    Zaczynamy dziś nowy cykl...:) taki początek - 13 w piątek nie może się zmarnować...;)
    Mnie trafia, ze u tamtej tyle czasu straciliśmy. Ale ja jej tak wierzylam :(

Ja.pewnie ten cykl odpuszcze, bo po hsg chyna niewskazane starania.

Elfik, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę do domu
    źle się czuję i jest mi źle
    nie ma to jak na śniadanie zjeść sałatkę, w południe sushi, a po południu puścić pawia poranną sałatką.
    tak że ten jestem w ciąży, do widzenia

efcia, Bozia3, moremi, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę sobie kupić drugi tusz na otarcie łez

efcia, moremi, ania.g, Mega, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Gretka super :-) czyli Visanne coś dało :-)
    poniekad, ale calkiem nie wylaczylo przysadki, wnioski po wizycie plus moje przypuszczenia- bo w 1 fazie cyklu( domniemanego wg wyliczen)czulam jak jajniki pracuja (myslalam niemozliwe)- prawdopodobnie pecherzyc cos tam sobie urosl i to na tyle- lekarz powiedzial ze czasem sie tak dzieje...
    w kazdym razie bylam w szoku- na tyle razy ile bylam u gina w moim zyciu nigdy nie bylo torbieli....

moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

gretka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale obeszło się bez operacji :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabbcia mialas nosa co do torbieli a to hsg to nie glupi pomysl.Zawsze warto sprawdzic czy tam u Ciebie wszystko gra i buczy.A mąż może da sie rpzekonać do inseminacji jeśli sobie to wszystkopoukłada i przemyśli..

Paszczulek ja mysle o tym projektorze http://allegro.pl/chicco-lampka-projektor-teczowa-kostka-gra-swieci-i5215770383.html Miala go z Was ktora dla dzieci????
    fajna kostka kapta,ja tez myslałam o projektorze tez z chicco,tylo prostszym,o takim;

http://www.prenatal.nl/shop/speelgoed-%26-cadeau-Plastic-speelgoed/Chicco-Chicco-sunset-sunrise-panel-blue-109167.htm?startValue=&rangeValue=&prevVisit=&id=109167

prostszy a w cenie twojej kostki,u nas te kostki sa po 35 euro.Chyba paszcza pisała ze jej Adaś ma projektor

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Sabcia jaja na Wielkanoc kitrasz to masz bezowulacyjny
    eh :-( szybko masz hsg - na nfz?
    może gwiazdkowy cykl będzie szczęśliwy
    dobrze, że Twój mąż ma chęć dalej działać
    głowa do góry

Ja tez miałam szybko. Tydzień czekałam bo akurat tak mi pasowało a mogłam mieć zaraz za trzy dni.

Bry wieczorem.

Doczytuję.
    Odzywam po zakupach z rodzicami.

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a maja wasze dzieci karuzelki nad łózeczkiem?Sebastiaan jeszcze nic nie ma,ale szczeze mowiąc wolę jakis mobil nad łóżko sama zrobić

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Nie?
    Jakby se nie mogla, jak kazda babka, torebki zwyklej kupic.. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/dis-like-smiley.gif

Ja kupiłam! Skoro nie ma torbieli... :-)

Bozia3, Reni, moremi, Mega, ComeToMeBaby, paszczakin, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ma wyniki. Za jej zgoda przekazuje,nie ma podloza nowotworowego :) :) :)

Sabina, gretka, efcia, Elfik, Bozia3, Reni, moremi, ivf-ivf, dorbie, sandra80, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, Natka_79, paszczakin, iwcia77, malgos741, Kisiel, satori, mama78, Mimbla lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 12219 12220 12221 12222 12223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ