35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:No i dzisiaj tak
Tak mi wpadlo do glowy.
Bo wiesz,jak np mucha wpadnie do ucha I sie zgubi, a co za tym idzie nie moze sie wydostac, to jedna z metod jest wywabianie jej za pomoca swiatla.
Masz laarke?
Dobry.
BISCA, efcia, macduska, moremi, Mega, paszczakin, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BISCA wrote:Moj bedzie "walczyl" w poniedzialek. Punkcja potwierdzona na 9h30
czescwpadlam orientacyjnie - widze ze Ignas dalej wychodzi z zalozenia- " nie ma jak u mamy"
stres, brak czasu- na szczescie wypadlo mi z programu pieczenie pasztecikow( za malo drozdzy mam)- to sobie siadlam.....
poczytalam tylko koncowke- u Sabci bezowulacyjny??? przy takim wykresie???- znaczy wykresom nie mozna wierzyc.....
To jeszcze meldunek ode mnie- bylam dzis na podgladzie- nie ma torbieli- a to oznacza ze w poniedzialek zaczynam sie kluc!!!!Bozia3, Sabina, BISCA, ania.g, Elfik, efcia, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, gosia7122, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
gretka -
Dostalam dzis przesylke od Elfa....
I jak to ona ma w zwyczaju potrafi zaskoczyc..I zaskoczyła mnie.
Dostałam od niej swietna ksiazke na urodziny , a Maks takie cuda na chrzest
Bedzie wygladal w tym cudnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe0dcb16112a.jpg
i spiworek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b44bcef2e05.jpg
Dołączyła też list , któr wycisnął łzy...
Elf tak jak Ci już mówiłam przez telefon jesteś nieobliczalna wariatkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:44
Sabina, Bozia3, ania.g, BISCA, Reni, Aasiula, Elfik, Magda*, efcia, macduska, moremi, sandra80, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, iwcia77, paszczakin, malgos741, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Obiecałam sobie ,że pójdzie to dalej dla kolejnego malucha z naszego wątku. Takie cuda nie mogą się zmarnowac
Sabina, Bozia3, BISCA, ania.g, Reni, Elfik, efcia, moremi, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, Kisiel, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się cieszę , ze trafiłam na tego lekarza trafiłam. Moja ginka.ma 3 dzieci. Ostatnią córkę urodziła w wieku 38 lat
Głowa mnie boli. A tu przed nami 200km w samochodzie.
Morka moj chłop Ci wierzyBISCA, kapturnica, moremi, ania.g, Mega, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość
-
(nie) dobry w dołku
nie doczytuję bo nie dam rady, za potrzebujące kciuki i kegle, za Natkę i Morkę szczególnie żeby wszystko szybko i lekko poszło
ostatnio mnie nie było bo jak trochę doszłam do siebie to mnie robota znienacka dopadła i byłam "lost in translation" no ale za to przynajmniej prawie jestem zdrowa
z kwestii ważnych: kolejkę po ciążę oddam w dobre ręce, odebrałam dziś wynik progesteronu, 2 badania robiłam w odstępie ok 30 min z czego pierwszy wynik wynosi 1/3 normy a drugi 1/2 normy dla fazy folikularnej - łapę się na zakres meno ale to żadne pocieszenie
z dobrych wieści to testosteron w normie i prasować też mogę
Mega, Natka_79, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Sabina wrote:Ja się cieszę , ze trafiłam na tego lekarza trafiłam. Moja ginka.ma 3 dzieci. Ostatnią córkę urodziła w wieku 38 lat
Głowa mnie boli. A tu przed nami 200km w samochodzie.
Morka moj chłop Ci wierzy
Zaczynamy dziś nowy cykl...taki początek - 13 w piątek nie może się zmarnować...
Sabina, BISCA, efcia, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Z twoich opisów - ginka podobna do mojej...z dziećmi też (moja ma 4 - ostatnie w wieku 39 lat). I też konkretna i nakłania do działania - bardzo dobrze....
Zaczynamy dziś nowy cykl...taki początek - 13 w piątek nie może się zmarnować...
Ja.pewnie ten cykl odpuszcze, bo po hsg chyna niewskazane starania.Elfik, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość
-
idę do domu
źle się czuję i jest mi źle
nie ma to jak na śniadanie zjeść sałatkę, w południe sushi, a po południu puścić pawia poranną sałatką.
tak że ten jestem w ciąży, do widzeniaefcia, Bozia3, moremi, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Gretka super
czyli Visanne coś dało
w kazdym razie bylam w szoku- na tyle razy ile bylam u gina w moim zyciu nigdy nie bylo torbieli....moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbcia mialas nosa co do torbieli a to hsg to nie glupi pomysl.Zawsze warto sprawdzic czy tam u Ciebie wszystko gra i buczy.A mąż może da sie rpzekonać do inseminacji jeśli sobie to wszystkopoukłada i przemyśli..
Paszczulek ja mysle o tym projektorze http://allegro.pl/chicco-lampka-projektor-teczowa-kostka-gra-swieci-i5215770383.html Miala go z Was ktora dla dzieci????
http://www.prenatal.nl/shop/speelgoed-%26-cadeau-Plastic-speelgoed/Chicco-Chicco-sunset-sunrise-panel-blue-109167.htm?startValue=&rangeValue=&prevVisit=&id=109167
prostszy a w cenie twojej kostki,u nas te kostki sa po 35 euro.Chyba paszcza pisała ze jej Adaś ma projektorMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Sabcia jaja na Wielkanoc kitrasz to masz bezowulacyjny
ehszybko masz hsg - na nfz?
może gwiazdkowy cykl będzie szczęśliwy
dobrze, że Twój mąż ma chęć dalej działać
głowa do góry
Ja tez miałam szybko. Tydzień czekałam bo akurat tak mi pasowało a mogłam mieć zaraz za trzy dni.
Bry wieczorem.
Doczytuję.
Odzywam po zakupach z rodzicami.Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Nie?
Jakby se nie mogla, jak kazda babka, torebki zwyklej kupic.. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/dis-like-smiley.gif
Ja kupiłam! Skoro nie ma torbieli...Bozia3, Reni, moremi, Mega, ComeToMeBaby, paszczakin, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Iwcia ma wyniki. Za jej zgoda przekazuje,nie ma podloza nowotworowego
Sabina, gretka, efcia, Elfik, Bozia3, Reni, moremi, ivf-ivf, dorbie, sandra80, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, Natka_79, paszczakin, iwcia77, malgos741, Kisiel, satori, mama78, Mimbla lubią tę wiadomość