X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Iwcia ma wyniki. Za jej zgoda przekazuje,nie ma podloza nowotworowego :) :) :)
    Brawo Iwcia :) wiedziałam!

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia, superowo! :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra, gratulacje!!!!! i życzę dziewczynki :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina,fajnie żeś w dobrych rękach :)
    a ty jeszcze młoda laska jesteś :)

Natka,Morek szybkiego rozwiązania <3

moremi, Sabina, Mega, Natka_79, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    fajna kostka kapta,ja tez myslałam o projektorze tez z chicco,tylo prostszym,o takim;

http://www.prenatal.nl/shop/speelgoed-%26-cadeau-Plastic-speelgoed/Chicco-Chicco-sunset-sunrise-panel-blue-109167.htm?startValue=&rangeValue=&prevVisit=&id=109167

prostszy a w cenie twojej kostki,u nas te kostki sa po 35 euro.Chyba paszcza pisała ze jej Adaś ma projektor
    tez fajny.Tle tego ,ze nie idzie sie zdecydowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:20

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a wlasnie sie zastanawialam na jakim jestes etapie.. jak hodowla?

czesc :-) wpadlam orientacyjnie - widze ze Ignas dalej wychodzi z zalozenia- " nie ma jak u mamy" ;-)

stres, brak czasu- na szczescie wypadlo mi z programu pieczenie pasztecikow( za malo drozdzy mam)- to sobie siadlam.....
    poczytalam tylko koncowke- u Sabci bezowulacyjny??? przy takim wykresie???- znaczy wykresom nie mozna wierzyc.....

To jeszcze meldunek ode mnie- bylam dzis na podgladzie- nie ma torbieli- a to oznacza ze w poniedzialek zaczynam sie kluc!!!! :-)

Gretka, a wiesz juz jakim protokole idziesz ? Kciuki za brak torbieli

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam na poprawę nastroju w lumpie i wypatrzyłam świetny płaszczyk z wełny taki tylko biodra okrywający i dla mauża czarną zimową kurtkę taką elegancką, nie był ze mną więc jutro idziemy mierzyć i jak będzie dobra to kupimy :)

BISCA, kapturnica, Elfik, moremi, macduska, Bozia3, Sabina, Magda*, efcia, iwcia77, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    a maja wasze dzieci karuzelki nad łózeczkiem?Sebastiaan jeszcze nic nie ma,ale szczeze mowiąc wolę jakis mobil nad łóżko sama zrobić
    Moj ma karuzele z vtech i bardzo ja lubi .Zwlaszcza melodie i odglosy.A od pewnego czasu bardzo sledzi ruszajace sie zabawki

Magda*, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda i Kapta, swietne fotki w stopkach macie :) <3

Magda*, kapturnica, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka, ju noł. :)

Bisca,Gretka trzymam kciuki. Bardzo by mi było miło, gdyby ten słitaśny komplet z nexta poszedł również do Was.

To mogłoby zapoczątkować nową świecką tradycję przesyłania sobie wyjściowego gajera :)
    a ja bym mogła spokojnie paść dalej brzuszyszko, sponsorowi wypada, co nie? ;)

Bisca nie piskaj. Dziewczynce też się założy. A co! ;)

brawo dla torbieli, że jej nie ma. howg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:25

BISCA, moremi, Magda*, Bozia3, gretka, Sabina, kapturnica, efcia, ania.g, Mega, anna maria, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    byłam na poprawę nastroju w lumpie i wypatrzyłam świetny płaszczyk z wełny taki tylko biodra okrywający i dla mauża czarną zimową kurtkę taką elegancką, nie był ze mną więc jutro idziemy mierzyć i jak będzie dobra to kupimy :)

Ja tez sie tak "lecze" po porazkach. Moja karta nie cieszy sie z tej terapii ;)

Elfik, moremi, pierwiastka, Bozia3, efcia, Mega, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja tez sie tak "lecze" po porazkach. Moja karta nie cieszy sie z tej terapii ;)
    ciucha kupiłam za grosze ale kupiłam jeszcze kolczyki....wiem co czujesz ;) a raczej co czuje karta :D

Elfik, BISCA, moremi, efcia, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Magda i Kapta, swietne fotki w stopkach macie :) <3

hmmmm, hmmmmm

macduska, BISCA, kapturnica, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia :)))))))))))))))))))))))))))

tak się cieszę i jeszcze bardziej :)

BISCA, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Sabinka, ju noł. :)

Bisca,trzymam kciuki. Bardzo by mi było miło, gdyby ten słitaśny komplet z nexta poszedł również do Was.

To mogłoby zapoczątkować nową świecką tradycję przesyłania sobie wyjściowego gajera :)
    a ja bym mogła spokojnie paść dalej brzuszyszko, sponsorowi wypada, co nie? ;)

Bardzo Ci dziekuje <3 , ale wiesz, ja bede miala corcie ;) Wiec, zeby tradycji stalo sie zadosc, kupie jej piekna kreacje i wysle kolejnej dziewczynce po mnie, ktora przekaze kolejne itd.
    Ok ?

Reni, pierwiastka, Magda*, Sabina, kapturnica, efcia, Mega, iwcia77, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    hmmmm, hmmmmm

Oupss ...

Twoja jest podwojnie swietna <3 <3
    :)

kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha, bo zapomnę
    psze Pani, psze Pani, proszę mnie wypisać z egzaminu, zdyskwalifikowali mnie za prasowanie czy ściąganie, nie dosłyszałam bo tak szybko uciekałam ;)

Elfik, Reni, efcia, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta,
    bierz kostkę,jest fajna ,ma wiele opcji,i wyswietlacz nie ogranicza siw tylko do jednego wzoru,i muzyka klasyczna czy odgłosy natury ,dzała uspokajajaco ia zarazem stymulujao na dzieciaczka,no i cena jest bardzo dobra moim zdaniem.

Bisca ,dziękuję,ja jestem cały czas zakochana w swoim Zbóju.

Efcia,fajna historia z wyborem koszuli :D

BISCA, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Bardzo Ci dziekuje <3 , ale wiesz, ja bede miala corcie ;) Wiec, zeby tradycji stalo sie zadosc, kupie jej piekna kreacje i wysle kolejnej dziewczynce po mnie, ktora przekaze kolejne itd.
    Ok ?

Bisca masz u mnie kreację dla dziewczynki.
    Kupiłam kiedyś taką piękna sukieneczkę jak jeszcze myslałam, ze już zaraz za chwilę będę w ciąży.

Magda*, Bozia3, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    hmmmm, hmmmmm
    ty elfik masz superasna :D,moja córa niestety nie chce pozowac do zdjec z bratem :/

pierwiastka, Elfik, Reni, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12220 12221 12222 12223 12224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ