35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:fajna kostka kapta,ja tez myslałam o projektorze tez z chicco,tylo prostszym,o takim;
http://www.prenatal.nl/shop/speelgoed-%26-cadeau-Plastic-speelgoed/Chicco-Chicco-sunset-sunrise-panel-blue-109167.htm?startValue=&rangeValue=&prevVisit=&id=109167
prostszy a w cenie twojej kostki,u nas te kostki sa po 35 euro.Chyba paszcza pisała ze jej Adaś ma projektorWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:20
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
gretka wrote:a wlasnie sie zastanawialam na jakim jestes etapie.. jak hodowla?
czescwpadlam orientacyjnie - widze ze Ignas dalej wychodzi z zalozenia- " nie ma jak u mamy"
stres, brak czasu- na szczescie wypadlo mi z programu pieczenie pasztecikow( za malo drozdzy mam)- to sobie siadlam.....
poczytalam tylko koncowke- u Sabci bezowulacyjny??? przy takim wykresie???- znaczy wykresom nie mozna wierzyc.....
To jeszcze meldunek ode mnie- bylam dzis na podgladzie- nie ma torbieli- a to oznacza ze w poniedzialek zaczynam sie kluc!!!!
Gretka, a wiesz juz jakim protokole idziesz ? Kciuki za brak torbieli
-
byłam na poprawę nastroju w lumpie i wypatrzyłam świetny płaszczyk z wełny taki tylko biodra okrywający i dla mauża czarną zimową kurtkę taką elegancką, nie był ze mną więc jutro idziemy mierzyć i jak będzie dobra to kupimy
BISCA, kapturnica, Elfik, moremi, macduska, Bozia3, Sabina, Magda*, efcia, iwcia77, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Magda* wrote:a maja wasze dzieci karuzelki nad łózeczkiem?Sebastiaan jeszcze nic nie ma,ale szczeze mowiąc wolę jakis mobil nad łóżko sama zrobić
Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabinka, ju noł.
Bisca,Gretka trzymam kciuki. Bardzo by mi było miło, gdyby ten słitaśny komplet z nexta poszedł również do Was.
To mogłoby zapoczątkować nową świecką tradycję przesyłania sobie wyjściowego gajera
a ja bym mogła spokojnie paść dalej brzuszyszko, sponsorowi wypada, co nie?
Bisca nie piskaj. Dziewczynce też się założy. A co!
brawo dla torbieli, że jej nie ma. howgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:25
BISCA, moremi, Magda*, Bozia3, gretka, Sabina, kapturnica, efcia, ania.g, Mega, anna maria, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:byłam na poprawę nastroju w lumpie i wypatrzyłam świetny płaszczyk z wełny taki tylko biodra okrywający i dla mauża czarną zimową kurtkę taką elegancką, nie był ze mną więc jutro idziemy mierzyć i jak będzie dobra to kupimy
Ja tez sie tak "lecze" po porazkach. Moja karta nie cieszy sie z tej terapiiElfik, moremi, pierwiastka, Bozia3, efcia, Mega, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja tez sie tak "lecze" po porazkach. Moja karta nie cieszy sie z tej terapii
a raczej co czuje karta
Elfik, BISCA, moremi, efcia, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
Elfik wrote:Sabinka, ju noł.
Bisca,trzymam kciuki. Bardzo by mi było miło, gdyby ten słitaśny komplet z nexta poszedł również do Was.
To mogłoby zapoczątkować nową świecką tradycję przesyłania sobie wyjściowego gajera
a ja bym mogła spokojnie paść dalej brzuszyszko, sponsorowi wypada, co nie?
Bardzo Ci dziekuje, ale wiesz, ja bede miala corcie
Wiec, zeby tradycji stalo sie zadosc, kupie jej piekna kreacje i wysle kolejnej dziewczynce po mnie, ktora przekaze kolejne itd.
Ok ?
Reni, pierwiastka, Magda*, Sabina, kapturnica, efcia, Mega, iwcia77, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
aha, bo zapomnę
psze Pani, psze Pani, proszę mnie wypisać z egzaminu, zdyskwalifikowali mnie za prasowanie czy ściąganie, nie dosłyszałam bo tak szybko uciekałamElfik, Reni, efcia, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyKapta,
bierz kostkę,jest fajna ,ma wiele opcji,i wyswietlacz nie ogranicza siw tylko do jednego wzoru,i muzyka klasyczna czy odgłosy natury ,dzała uspokajajaco ia zarazem stymulujao na dzieciaczka,no i cena jest bardzo dobra moim zdaniem.
Bisca ,dziękuję,ja jestem cały czas zakochana w swoim Zbóju.
Efcia,fajna historia z wyborem koszuliBISCA, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Bardzo Ci dziekuje
, ale wiesz, ja bede miala corcie
Wiec, zeby tradycji stalo sie zadosc, kupie jej piekna kreacje i wysle kolejnej dziewczynce po mnie, ktora przekaze kolejne itd.
Ok ?
Bisca masz u mnie kreację dla dziewczynki.
Kupiłam kiedyś taką piękna sukieneczkę jak jeszcze myslałam, ze już zaraz za chwilę będę w ciąży.Magda*, Bozia3, BISCA, efcia, Mega, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny